Yuuri Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Sunt jucator nou pe LoL si nu sunt prea informat, etc. 1. Runele daca le cumpar, ele sunt permanente sau temporare? Daca temporare peste cat timp vor expira?2. Ce campion ma sfatuiti sa deblochez, care sunt unii dintre cei mai buni?(Eu il detin pe Master Yi)3. Cand dau pe Vizualizare profil -> Nick-ul meu -> Campioni, pai cand dau cursorul pe campion(Master Yi) imi apare ca are "lvl 0". Intrebarea suna in felul urmator, cum sa fac sa creasca level-ul? Si mai jos de unde scrie "lvl" imi apare "Fara puncte de campion" , si prin urmare cum sa ii atribui puncte de campion?4(last). Cum sa particip in meciuri ranked? Meciurile ranked sunt cele PVP? Quote
SmechernO Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Deci. 1. Runele cand le cumperi o sa le ai permanent, niciodata nu iti vor disparea. 2. Aproape toti campioni sunt buni daca sti sa joci cu ei, tu zici ca il ai pe Master Yi deocamdata, bun, Master Yi e un campion foarte bun pentru nivelul tau, deci stai la el. 3. Acolo este 'Mastery Champion', level la campion faci jucand cu el, deci, daca joci un meci cu Master Yi, si castigi primesti 1000+ experienta pentru level-ul la campion, nu te ajuta cu nimic daca faci level la campion, este doar de frumusete, dar na, e frumos sa ai Level 5 la un campion, iti da o pancarda rosie cand esti in Loading Screen, asa sa continuam, si daca pierzi, vei primi experienta la campion, dar foarte putina. 4. Poti sa intri la ranked-uri abia cand faci level 30, atunci iti va fi deblocata sectiunea 'Ranked', si da sunt meciuri PvP (Player vs Player), dar tu poti incepe sa joci la PvP incepand cu level 5, deci dupa ce faci level 5 o sa poti juca pe Summoners Rift, (Rift-ul invocatorului). 1 Quote
Yuuri Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 @, Merci mult, acum totul este mai clar, runele astea ma ajuta in meciuri da? Quote
SmechernO Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 (edited) Da, depinde ce fel de rune, cele de ad iti dau mai mult atack damage cand esti in meci, cele de viata, la fel iti dau mai multa viata, cele de ap, la fel iti dau ap cand incepi jocul, iti recomand sa nu cumperi rune pana nu faci level 20, cand poti sa iti rune de tier 3 si sa pastrezi vreo 9000 de ip, pentru rune la level 20. Apropo, cum ai facut chestia cu @SmechernO? Edited September 28, 2015 by SmechernO.69 Quote
Yuuri Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 @, Insereaza un text ceva la mine in post, nu conteaza ce, si apare automat, @Mention, si selectezi. Quote
Mihai Sorin Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Absolut zero cauta.ma pe skype endorphine1337 si o sa te ajut cu un cont league of legends Quote
Decath Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ms , poate ma apuc si eu de acest joc ... Quote
Recommended Posts