Jump to content

Recommended Posts

Posted

GTA United este un mod apărut în 2012 pentru GTA San Andreas care unifică orașele Liberty City și Vice City.

Propun să se facă un server BuGGed pe acest joc deoarece este același lucru cu GTA San Andreas dar cu o mapă diferită, cu câteva mafii noi precum (Triads, Yakooza, Diablos, Columbians, Haitians, The Sharks și multe alte mafii noi) și poliție (LCPD și VCPD). Precizez că GTA United este deja adaptat pentru SA:MP așa că nu va mai trebuii decât să se creeze serverul.

Un server BuGGed.ro pe GTA United ar face să crească comunitatea și numărul de playeri pe GTA United-Multiplayer.

Download link GTA United 1.2.0.1: http://www.gtainside.com/sanandreas/mods/46988-gta-united-1-2-0-1/

Download link GTA United Multiplayer: http://www.gtainside.com/en/sanandreas/mods/48647-gta-united-1-2-multiplayer-rev-g/

Aici aveți câteva poze de pe GTA United-Multiplayer:

8378573818_cbbaa97d98_b.jpgYFPO7.jpgsi8pmcr.pngEINsjLu.jpgAGlgaJg.jpga2Lm0Np.png

Da-mi in privat ip-ul de la serverul pe care esti de GTA UNITED, doar ce l-am instalat dar nu gasesc servere

Posted

Chiar as vrea un server BuGGed pe gta united, am deja 3 servere in lista, dar 0 playeri pe fiecare...

Cine vrea server BuGGed pe united. +1 la mine si la topic original

• Upvote 1
Posted

Cred că ar prinde, eu unul nu prea sunt atras de acest "mod" dar vad ca toți zic pro, asa ca PRO.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sunt 8 pagini doar cu PRO-uri, o idee superba, cei care s-au plictisit de aceleasi drumuri, aceeasi n00bi cu trucku sa intre in tine...acum te duci pe united si nu se mai intampla nimic. Ai +1!

• Upvote 1
Posted

Sunt 8 pagini doar cu PRO-uri, o idee superba, cei care s-au plictisit de aceleasi drumuri, aceeasi n00bi cu trucku sa intre in tine...acum te duci pe united si nu se mai intampla nimic. Ai +1!

Mersi! ai si tu unu' :D

• Upvote 1