Popular Post Jaws Posted September 29, 2015 Popular Post Posted September 29, 2015 Salut, astazi o sa va invat cum sa va faceti un Setup de doua monitoare, ajuta foarte mult! Am setup cu doua monitoare, si pentru ca nici eu nu stiam cum sa fac asta inainte, vreau sa va arat si voua, o sa va fie de folos 2 monitoare, cel putin mie imi sunt de folos. Gen pe unu ma uit la film pe altu scriu mesaje pe facebook, sau, pe unu faci gameplay, si pe altu vezi chatu' de la twitch, toate acestea intr-un singur pc. Pentru inceput aveti nevoie de inca un monitor, sa aveti doua in total.. Pentru monitorul al doilea o sa aveti nevoie de un cablu VGA , majoritatea monitoarelor au cu ele. Trebuie sa introduceti cablu VGA in locul lui special, e simplu sa-ti dai seama. Poza: Spoiler Apoi, dupa ce-l puneti, ecranul principal de la laptop/pc o sa se inchida pt 2 secunde, si se va deschide si al doilea monitor. Cele doua monitoare vor fi identice, ce vei face pe primul se va repeta si pe al doilea, ca un proiector. + Daca ecranul principal e mai lat, se va face niste bari negre in parti. Dupa cum vedeti, ce e pe primul ecran e si pe al doilea, sunt identice. Ce trebuie sa faceti ca sa vie acela alt ecran aparte si sa pui ce vrei pe el ? Urmeaza-ma. Apasati Click dreapta ( meniu ascuns ) pe desktop ,si dati la Display Setting ( nu conteza ce windows aveti, e acelasi lucru peste tot ). Va trebui sa va apara o fereastra de genu asta Desigur, la windows 10 e putin altfel designul, dar e tot aia.. O sa-ti dai seama .. Este mai jos "Multiple Displays" Apasati pe el, si de la " Duplicate these displays" schimbati pe " Extend these Displays" Si da-i pe Apply Ecranele se vor inchide pt 2 sec, si se va restabili.. Pe ecranul principal veti avea cea ce a fost pana acum, dar al doilea monitor va fi gol.Doar imaginea de fundal ( la windows 7 nu apare bara de jos in al doilea monitor, ( doar in primul ) la windows 10 este bara si in al doilea. Va va aparea asa, doua patrate , pe unu e scris 1 si pe celalalt patrat e 2. Ce semnifica asta ? 1 Este ecranul principal, si 2 este al doilea monitor. Se vede ca e ecran dublu , nu ? Cand am facut screenshot s-a pozat si ecranul al doilea. Atentie, daca aveti doua monitoare si faceti asa, nu inseamna ca aveti cu totu' un alt desktop, e acelas desktop, doar ca mai lung, ca si cum ai avea un singur monitor, dar foarte lat... Cat sa-ti incapa doua browsere pe el. Apucati o fereastra si trageti-o pe al doilea ecran, ca si ur fi un singur monitor.. Asa. De ce e 2 Si apoi 1 ? Pentru ca, 1 e primu' monitor, si 2 al doilea. La mine, monitorul principal este in dreapta, si al doilea in stanga, asa ca eu am apucat cu mouseul de patratul al doilea, si l-am tras in stanga, pentru ca eu in stanga o sa trag toate ferestrece ca sa ajunga in celalalt monitor. Ca si in poza de mai sus, daca eu vreau sa dau o fereastra in dreapa, ea nu va ajunge pe ecranul al doilea, doar in stanga se duce. Voi daca aveti al doilea monitor in dreapta, trageti-l pe 2 dupa unu, asa fiind ca voi sa trageti o fereastra in dreapta si ea sa apara pe al doilea desktop. Eu am tras browserul Chrome, in celalalt ecran,dar nu pe tot, e jumate in primul, jumate intr-al doilea. Ati inteles ? Daca aveti pc, va trebuie ca la placa video, adica acolo unde aveti introdus primul monitor, sa mai aveti un loc, sa fie doua.. Doua locuri, pt doua monitoare. Asta e o placa, inca nu e in PC. Dar vedeti, are doar un slot VGA, nu doua, asa ca el nu poate pune inca un monitor, se multumeste doar cu unul Sper ca v-am ajutat, daca aveti nelamuriti scrieti mai jos. 24 Quote
BlazKo Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Daca vrei sa ajuti fa dupa tine, nu copia... Quote
SeBy.y Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Doar a vrut sa va ajute cu ceva si sariti cu gura, :-s. ON: Bravo, multumesc! +1. Quote
mDo Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 De ce copiezi? El a vrut sa ajute, consider ca nu ar trebui sa il critici, si daca nu a copiat pe nimeni? Nu ai de unde sti. Rathmines, folositor! Felicitari Quote
SerkaN Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Cum fac sa pot juca SA:MP si umbla pe youtube pe monitorul secundar fara a ma scoate din SA:MP? (baga jocul in bara) Quote
InvisionAdv Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Incearca data viitoare sa nu mai copiezi si dai paste aici. Da paste intr-un notepad si dupa aici pentru ca se vad linile alea si dereanjeaza la ochii, ai un +1 de la mine. Quote
sTaR Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Tutorialul este bun dar data viitoare incearca sa nu te dai de gol cand dai copy/paste Quote
Recommended Posts