Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Giveaway cont red.bugged!

Bun, voi da la giveaway acest cont care are si premium: userbar

Ca sa obtineti acest cont trebuie sa completati un "formular"

Nume:

Varsta:

Realizari pe bugged:

Nickname-uri anterioare:

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?:

ATENTIE!

Voi alege doar 5 persoane, care voi primi un numar si vor intra in extragerea de pe random.org.

Castigatorul primeste contul pe email.

VA UREZ SUCCES!

Edited by Kronick
Posted

Nume: Muresan Catalin-Ciprian

Varsta: 15 ani

Realizari pe bugged: BLUE-un cont level 16, un elegy si un sandking.

Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?: Sa ma joc pe el si, apoi sa il dau unui prieten sa joace.

Posted

Nume:Julian1

Varsta:16

Realizari pe bugged:R4 in Hitman 73 days inf,nrg,sultan,mave, cont premium.

Nickname-uri anterioare:Nu am.

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?:Vreau sa imi fac un fh cu mafii.

Posted

Nume: Andrei.

Varsta: 16.

Realizari pe bugged: Un cont de level 11 pe green, un flash si un fh destul de "ok".

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?: Doresc sa ma joc pe el, deoarece vreau sa ma apuc si de server-ul red, pentru a face o comparatie intre cele 2 servere "mai noi" ale comunitatii: red si green.

Posted

Nume: TiCo_

Varsta: 16.

Realizari pe bugged: Un cont de level 35 un infernus, 120 day in sfpd, helper si cam atat.

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?: Nimic special.

Posted

Nume:SouNNNNd

Varsta:14 ani.

Realizari pe bugged:Rank 5 San Fierro Police Departament, avand tester si responsabil, rank 3 National Guard, event-urile castigate si multe altele.

Nickname-uri anterioare:Nu am avut.

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?: Nimic special doar il voi tine pentru alte probleme (Exemplu: intru in factiuni cu el).

Posted

Nume: Chereji Cristian Florin.

Varsta: 14 ani.

Realizari pe bugged: La mine totul este o realizare, prietenii pe care ii am si ma sustin in ceea ce fac.

Nickname-uri anterioare: SkarBOMBARDIERU.

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?: Vreau sa ii fac un FH foarte bun cu multe zile. Pentru mafii mai ales .

Posted

Nume: Tica Alexandru Cosmin

Varsta: 15 ani

Realizari pe bugged: Un cont Edw , lv 14, nrg-500 x2 hotring racer A x2, casa 53 ls.

Nickname-uri anterioare:AlexY96

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?:Am sa ma joc pe el si sa fac acest cont un istoric pe aceasta comunitate.

Posted

Nume: Damian Emanuel  Andrei

Varsta: 15

Realizari pe bugged: Un infernus!

Nickname-uri anterioare: Kaz3

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?: Sa ma joc pe el

Posted

STOP POSTARILOR!

In urma celor vazute am ales 5 persoane care consider ca ar merita acest cont.

1. Tica Alexandru Cosmin aka. Edw

2. Chereji Cristian Florin aka. Kesso

3. SouNNNNd

4. Andrei aka Riiexo

5. Julian1

Revin cu #edit si cu video de pe random.org!

Castigatorul acestui giveaway este Julian1.

Felicitari!

Dovada extragere: https://www.youtube.com/watch?v=SyIjIF6Z9rQ&feature=youtu.be

Astept un PM pe forum cu email, daca in 2 ore nu voi primi acest PM, v-om mai extrage!

Posted

Nume: Vraq.

Varsta: 15 ani.

Realizari pe bugged: Nu foarte multe. Niste masini si un fh destul de bun .

Nickname-uri anterioare: Pe red nu am mai avut alte nickname-uri.

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?: Sa ma joc pe el, sa ii fac fh bun de pasnice.

• 3 weeks later...
Posted

Nume:OaneFTW

Varsta:15

Realizari pe bugged: momentan nu am avut nicio realizare atat de mare doar averea de pe red.

Nickname-uri anterioare: OaneFTW

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?: vreau sa-i dezvolt un FH in mafii.

Posted

Nume: Dezq21

Varsta: 14 ani

Realizari pe bugged: Rank 5 și Rank 4 în Taxi LV,SF unde am fost tester/responsabil și în total 75 days, tester LVPD și o avere de cam 300kk

Nickname-uri anterioare: nu am.

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?: Vreau să îi fac un fh frumos, să iau funcții și să mă distrez pe el

Posted

Nume:GaburelXL

Varsta:15

Realizari pe bugged:1)casa cu 3 camere de lux 2)castigarea a 86kk la barbut 3)Intrarea in 3 factiuni 4)Prietenii noi

Nickname-uri anterioare:Nu am avut.

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?:Il voi creste si voi face bani pe el si il voi pastra ca amintire.

Posted

Nume: Chereji Cristian Florin.

Varsta: 14 ani.

Realizari pe bugged: La mine totul este o realizare, prietenii pe care ii am si ma sustin in ceea ce fac.

Nickname-uri anterioare: Kesso.

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?: Vreau sa ii fac un FH foarte bun cu multe zile. Pentru mafii mai ales .

Posted

Nume: Robert

Varsta: 16 ani

Realizari pe bugged: Consider ca prietenii pe care ii am constituie cea mai mare parte a realizarilor. Pe langa acestia se mai alatura si un cont (Robberty) cu 1k ore jucate si o avere de 400kk. Pe langa acest cont mai am inca 2-3 si in total am adunat 1250 ore jucate +.

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?: Cu acest cont as face afacari si as ajuta membrii factiunilor la raport.

Posted

Nume:Sorin

Varsta:18

Realizari pe bugged:lvl 6 in 3 zile imi place foarte mult jocu si persoanele deabia m.am apucat

Nickname-uri anterioare:eNdor

Ce ai de gand sa faci cu acest cont?:Vreau sa imi fac multi prieteni sa fac multi bani si dupsa sa ajut playeri incepatori

• 4 months later...
Posted

Acest tip de 'event' este interzis. De acum înainte, orice event de acest gen este sancţionat pe forum şi pe joc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp