Abel.MONDIALUL Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Am aflat de Bugged de la Charlie.Scene zis si Qiu. Quote
zau00 Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 De la un prieten acum vreo 2 ani dar nu m-am apucat decat acum. Quote
Vasile Ctlin Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 De pe rivala. Majoritatea playerilor de pe rivala discuta despre diferentele intre aceste doua comunitati, asa ca am vrut sa ma conving singur care sunt :) Quote
AlexGooDz Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Am vazut pe facebook multe post-uri cu "vand masina orange,blue,green" , " dau avere orange,blue,green" "vand cont orange,blue,green" si am decis sa intru si eu pe acest server,si cand am vazut ca e asa populat si foarte bine pus la punct,m-am decis sa ma apuc de el si sa imi fac noi prieteni. Quote
jason.jsn Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Salutare! Eu am inceput sa joc sa-mp inca de pe data de 07.02.2015, insa nu stiam de existenta acestei comunitati, ca urmare a acestui fapt, eu am continuat sa joc pe o alta comunitate de sa-mp mult mai slaba decat aceasta, timp de 1 an, dupa care am descoperit comunitatea bugged. Am intrat pe orange la deschidere cu nick ''BeaN'' si mi s-a parut ca srv. acesta nu este asa fain precum acela, deoarece aici nu aveam mai niciun prieten, nu prea aveam cu cine sa vorbesc, asa ca am luat o decizie pe care o regret acum, si anume aceea de a face reclama aici si de a avea un comportament non-rp, plecand iar acolo. La scurt timp, prietenul meu real cat si virtual [A]LARSEN, prieten pe care eu il adusesem pe acel server, m-a rugat doar sa incerc sa joc aici pana cand intru intr-o factiune / clan, ca dupa sigur o sa-mi placa mult mai mult acest server, decat acela...si asa a si fost. La randul meu, am facut acelasi lucru pe care l-a facut si Larsen, l-am adus pe []Alin si pe SOIM pe server. ;) Asa am ajuns eu pe orange.bugged, server de pe care nu o sa plec prea curand. O sa stau aici mult si bine pentru a-mi faci mai multi prieteni, pentru a-mi face un FH fain si de ce nu, pentru a obtine o functie precum cea de lider / helper, desigur, in viitor cand nu o sa mai conteze asa mult sanctiunile ce le-am avut si cand o sa se considere de catre conducerea acestui server ca eu merit sa am o functie. Sper sa ne intelegem :D Quote
DragoXD Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Am aflat de comunitatea bugged, de la youtuberii, multi youtuberii filmeaza pe aceasta comunitate. Quote
Prince Royce Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 De la un prieten si de pe net mai stiam de ea. Quote
Recommended Posts