L e g o l a s Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Păi am aflat de buGGed jucându-mă pe un server concurent. Ţin minte că se dăduse un /ad cu IP-ul server-ului . Cum mă plictisesem, mă gândisem să încerc ceva nou şi am păşit pe buGGed. Stiam de bugged, dar vazând ca s-a deschis un al doilea server, m-am gandit sa ma apuc, sa fiu la fel ca ceilalti.N-am regretat. Quote
St.GenAdy Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Voiam sa ma apuc de SA;MP si am incercat sa gasesc un server frumos si serios pe TPU . Acolo erau foarte multe servere dar am vazut ca un utilizator facea reclama la un Server nou (@@Tibi facea reclama din greu), reclama foarte buna si foarte des. Cand mi-am dat seama cat se straduieste pentru acele Reclame m-am gandit sa incerc . Dupa 2-3 zile eram in Grove Street , alta factiune nu stiam si mi-am dat seama de ce atata lume era inebunita de SA;MP , si asa m-am apucat . Quote
Minnie Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 A dat cineva [/ad] pe un alt server, si am zis sa intru si eu. Quote
AdytZZa Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Am aflat de pe Google, in timp ce cautam niste servere de SA:MP. Quote
AIM.Dragos Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 1.De pe TPU 2.Comunitato rivale.La sectiunea moduri la fiecare mod auzeam macar odata "Il stiu de pe buguiti" Quote
SPECCY Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 1.De pe TPU 2.Comunitato rivale.La sectiunea moduri la fiecare mod auzeam macar odata "Il stiu de pe buguiti" Quote
Smutii Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) Am aflat de Bugged de pe Google, mai exact site-urile acelea cu liste de servere. Edited April 2, 2014 by Aleksei Quote
Zeldak. Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) Am aflat de la prietenul meu Andrei_Para. Edited April 2, 2014 by Zeldak. Quote
-Wallabee- Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 De pe google am aflat, m-am apucat cu prietenii mei. Quote
San_AndreaSS Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 eram pe wc si ulterior vazusem un gandac. l-am omorat si intrasem sa caut pe google materiale despre "gandac". automat am dat de bug si implicit de bugged.ro Quote
KiNNd3R Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Eu am aflat de buGGed dupa site-ul http://www.game-state.com/ .Nu regret ca am intrat pe buGGed! Quote
Denishosu Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Eram pe un server cu vreo 50 de sloturi si era doar ownerul online, ma facut admin după ce l-am mintit ca am mai jucat pe un server role-play si stiu "cu ce se mănâncă", idee a fost ca am intrat pe bugged ca sa învăț ce înseamnă role-play, mi-am facut prieteni si am rămas aici. :) Quote
Recommended Posts