tudoseiulian Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Eu am aflat de la un coleg care se joaca de la inceputul sv.. Quote
.Gabriel Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 (edited) M-am lasat de un server si am zis sa ma apuc de altul cu multi playeri. Â Stiam mai demult de BuGGed, si am cautat ip-ul cu ajutorul domnului Google. Edited June 29, 2014 by Gabitia Quote
Keldon Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Eu am aflat de pe google, cautam ceva alte servere de samp si am dat de bugged. Quote
tudoseiulian Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Un coleg ma bagat pe bugged.ro si ii multumesc si acum.. Quote
Mario00 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Tin minte ca eram pe un server rival, pe vremea aceea era admin IronMan9, (Actualul Bq.Ironkh) eram intr-o mafie amandoi si stiu ca ne intelegeam extrem de bine, pana cand a venit intervalu de war-uri, (20-22) la acel interval am pierdut jumatate de oras din cauza codatilor, cu toate acestea Iron mi-a spus ca s-a saturat si ca vrea sa plece.. l-am intrebat unde, si pac..  Am continuat sa joc acolo inca 6-7 luni dupa ce a plecat el, insa mi-am dat seama ca nu are rost, astfel am decis sa ma apuc definitiv pe bugged. :wub: Quote
Recommended Posts