FU210 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Salutare. Dupa o LUUNGA pauza de SA:MP, am decis sa ma reapuc de serverul Blue.Bugged.Ro. Am jucat mai mult la vrajeala ieri, astazi am decis sa ma "apuc mai serios". Am facut cateva job-uri, ultimul fiind cel de Arms Dealer. Desi sunt la lv. 2, am ales job-ul asta fiindca imi pot lua rent o masina. Toate bune si frumoase, pana cand am fost izbit de un player "vitezoman", din viteza aia am fost aruncat pe contra-sens. Deodata ma trezesc cu somatie, ca cica mergeam pe contra sens (de fapt abia ma 'trezisem' din soc). Am incercat sa-i explic aluia ca am fost izbit, el nimic. Am fugit, am luat runner W3, apoi am fost prins (30 minute jail) si mi s-a confiscat si permisul (daca am luat runner, permisul de ce?!). Nu ar fi fost o problema, am asteptat cele 2 ore (inclus 30 minute pt. jail) si am dat din nou pt. permis. Am inchiriat o masina... cand sa fac prima cursa spre mats, iar am fost izbit de un vitezoman. Aceeasi poveste,am fost izbit si am ajuns pe contrasens si vine altu din LSPD. Din nou, mi-a luat permisu. Deci din 4 ore de joc, nu am facut decat 1k de mats. Ii inteleg pe astia ca trebuie sa faca cerintele saptamanale, dar ce naiba ma? Pe aia care ma izbesc si ajung, culmea, si ei pe contra-sens (sau vin de pe contra) si eu, care imi place sa respect la maxim banda mea.... sa o iau asa in freza? Unde mai e farmecul jocului daca din 1000 playeri inghesuiti intr-o mapa mica si pe drumuri inguste, nu mai spun de lag si vizibilitatea redusa... ajungi din greseala pe contra, ti se ia permisul? Astept comentarii.... s-ar putea ca mi-a cam pierit cheful de bugged. Inainte nu era asa, ce s-a intamplat? Au plecat jucatorii maturi si seriosi si au ramas doar copiii de 12-13-14 ani? Quote
Alexion99 Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Ai Dreptate mai mult cei din pd face asa pentru rapoarte ca si fomisti. Quote
Vldu Iulian Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Puteai face reclamatie pe panel, cerand dovada ca erai pe contra-sens. Quote
Recommended Posts