[]Rafa Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 (edited) Nick: []Ghost Ce rank detii in clan?: 3 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/4AppLfT Ce level detii?: 15 Ore jucate: 335 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 4-5 ore. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Este un clan destul de cunoscut si ordonat, as fi mandru sa am rank 6 si sa aduc membri noi, sunt activ si intelegator. Descriere (minim 15 cuvinte): Sunt din Suceava, sunt super competitiv, am spirit de echipa, nu apreciez glumele proaste si sunt foarte social, cu cei 7 ani de acasă şi cu simţul umorului. Hobby-urile mele sunt: Fotbalul, înotul, basketul. handbalul si jocurile video. Imi place să ies cu prietenii zilnic şi să mă distrez. Sunt o fire prietenoasă, amabilă şi încerc să îmi fac cât mai mulţi prieteni noi, sunt cinstit, ambiţios şi îmi place să joc mult SAMP si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu mă respecta la fel de mult. Îmi place foarte mult să încerc lucruri noi. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Sunt in Taxi LS si detin rank 2. Alte precizari: Nimic. Edited August 29, 2016 by Kanzell Acceptat , succes cu functia ! Quote
Tufan Ionut Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 (edited) Nick: Tufix Ce rank detii in clan?: 5 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/YZYP5 Ce level detii?: 22 Ore jucate: 665 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 8-9 ore. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Pentru ca stiu ca m-as descurca ca co-lider fiindca am mai avut aceasta functie. Descriere (minim 15 cuvinte): Salut, ma numesc Ionut am varsta de 16 ani si sunt din Berca, Buzau. Stiu ce este respectul si a iubi, ce inseamna a-ti respecta colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat". Imi iubesc familia si tin la prietenii mei si la toti colegi mei buni ca mine la suflet. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. Ma descurc bine la scoala, iar in timpul liber imi place sa ma joc un joc multiplayer cu prietenii, ori sa ies pe afara, la un fotbal,basket etc.. Imi place sa duc treburile pana la bun sfarsit, sa nu las lucrul neterminat daca m-am apucat de el si sa imi organizez planurile din timp. Imi place sa ascult muzica . Imi plac filmele de actiune, comediile. Nu prea m-am omorat niciodata cu lectura, imi plac mai mult filmele. Nu zic ca nu citesc, nu, ci doar ca filmele mi se par mai interesante. Ca sport prefer, desigur, Fotbalul si Handbalul. Imi place sa-mi fac noi prieteni si sa invat din greseli. Rareori ma supar sau ma enervez. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Lox Vagos, Rank 1 Alte precizari: Nu am Edited August 30, 2016 by Kanzell Acceptat succes cu functia ! Quote
SkRylexXD Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 (edited) Nick: SkRylexXD Ce rank detii in clan?: Rank 4 Screen status clan (obligatoriu): https://imgur.com/a/04Lnj Ce level detii?: Detin level-ul 28, urmeaza 29. Ore jucate: Detin in momentul acesta 883 ore jucate. Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): Pai in weekend petrec 5 ore maxim. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Eu cred ca aceasta functie intr-un clan populat este mare si aduce o resposabilitate mare, doresc sa iau co-lider pentru ca vreau sa ajut clanul prin invitarea jucatorilor capabili si cu un level cat mai mare pentru a fi acceptati. Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Florin, sunt din Rodna jud. Bistrita-Nasaud BN. Sunt jucator de Sa:MP de 3 ani. Imi place sa joc fotbal si handbal. Am participat la echipele scolii la fotbal si handbal. Iar acum chemat la echipa oficiala a comunei Rodna. Pentru a aduce victorie comunei prin cupe si multe altele. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Am fost in una. The Rifa <3. Alte precizari?: Doresc sa fiu acceptat cu acest grad in acest clan de mare valoare cu membri de valoare si lider cu simtul umorului. Edited September 24, 2016 by Kanzell Reject ! Quote
xHunter Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 (edited) Nick: xHunter Ce rank detii in clan?: Detin rank 2 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/1OLCR Ce level detii?: Detin level 28. Ore jucate: Am 709 ore jucate. Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): Petrec 4-5 ore pe zi. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Consider ca merit sa fiu co-lider deoarece imi place sa aduc membri in clan si sa ma impun alaturi de ce-i lalti co-lideri si Lider. Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc ionut , am varsta de 16 ani , sunt din judetul Buzau , sunt o persoana de treaba , glumet , imi place sa rad alaturi de prieteni si sa ma simnt ce-l mai bine alaturi de ei. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Da Sunt in Taxi San Fierro si detin rank 3 in aceasta. Alte precizari: Multumesc de atentia acordata. Edited September 19, 2016 by ionut ionutzz Acceptat, succes cu functia Quote
Cristi Real Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) Nick: Macedonski Ce rank detii in clan?: 5 Screen status clan (obligatoriu): http://i.imgur.com/D5uwS3M.jpg Ce level detii?: 41. Ore jucate: 1229. Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 4 ore. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Deoarece iubesc acest clan foarte mult, am multe zile in clan si sunt rabdator, nu imi place sa fac discriminari si nu suport pilele. Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Canuci Cristian, sunt din Craiova si sunt un simplu pusti de 17 ani, imi place sa joc samp dar si sa ies cu BMX-ul pe afara si sa petrec timpul si cu alti oameni, dar in restul timpului joc samp. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Deocamdata nu fac parte din nicio factiune. Alte precizari: Ionut, faci o treaba excelenta. Edited September 24, 2016 by Kanzell Acceptat ! Quote
World Adrian Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) Nick:World Ce rank detii in clan?:3 Screen status clan (obligatoriu):http://imgur.com/a/LNqmV Ce level detii?:45 Ore jucate:1401 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):Petrec in jur de 6-7 ore pe zi pe server. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?:Deoarece am o vechime in clan, de cand s-a dat wipe am zis sa incerc sa detin functia de co-lider ca sa pot ajuta acest clan sa fim o familie frumoasa si mereu 100/100. Descriere (minim 15 cuvinte):Sunt un baiat pacifist, nu caut cearta, imi place sa lucrez singur deoarece cand lucrez in echipa tot greul cade pe umerii mei. Atunci cand lucrez singur ma simt independent si responsabil pentru actiunile mele, dar totusi sunt foarte sociabil si ma integrez usor in orice grup, imi place sa imi fac prieteni. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:Da sunt in Taxi San Fiero si detin rank 3 vineri o sa i-au rank 4. Alte precizari:Va salut. Edited September 24, 2016 by Kanzell Acceptat 1 Quote
Cheptrosu.sR Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Nick:Cheptrosu Ce rank detii in clan?:1 Screen status clan (obligatoriu):http://imgur.com/a/HTTjG Ce level detii?:27 Ore jucate:760 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):Aproximativ 5-6 ore! De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?:Consider ca merit sa fiu co-lider deoarece imi place sa aduc membri in clan si sa ma impun alaturi de ce-i lalti co-lideri si Lider. Descriere (minim 15 cuvinte):Ma numesc Daniel , am varsta de 15 ani , sunt din judetul Botosani , sunt o persoana de treaba , glumet , imi place sa rad alaturi de prieteni si sa ma simnt ce-l mai bine alaturi de ei. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:Sunt in factiunea Paramedic Department Las Venturas si detin rank 3. Alte precizari:Multumesc de atentia acordata. Quote
Riger Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 (edited) Nick:wypera1 Ce rank detii in clan?:3 Screen status clan (obligatoriu):http://imgur.com/a/Ykfr4 Ce level detii?:17 Ore jucate:250 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):5-6 cate odata 10 De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?:Sunt o fire calma imi place sa vorbesc cu membri clanului sa respect regulamentul sa ajut membri am cei 7 ani de ai casa si sunt potrivit ca Co-Lider in acest clan superb si de nota 10 Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc vasy am 1.70 sunt glumet destept respectuos am cei 7 ani de acasa stiu sa imi aleg cuvintele si daca scriu cateodata gresit dar ma corectez imi place sa ajut lumea sa fiu un om cunoscut si sa fiu prieten cu toti indiferent de varsta sau level imi place sa dau respect. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: In paramedic Dependent detin rank 2 Alte precizari: Mi-as dori foarte mult sa fiu Co-lider in aceasta factiue! Edited September 30, 2016 by ionut ionutzz Acceptat, succes cu functia. Quote
Seraphim Benis Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 (edited) Nick: BenisBa Ce rank detii in clan?: 3 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/Ofrc1 (vezi ca in stats apare ca am rank 2 in Sir dar am 3 defapt ca e poza veche) Ce level detii?: 20 Ore jucate: 362 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 2-3 De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Deoarece am mai fost co-lider intr-un clan ce o ducea destul de bine la un moment dat. Descriere (minim 15 cuvinte): Salut, numele meu este Vlad, sunt o persoana calma, modesta, de obicei nu-mi place sa ma descriu, imi place sa ma fac util altora si sa fiu devotat. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Taxi Las Venturas, am rank 3, pe 11 iau 4 Alte precizari: Nu. Edited October 10, 2016 by BenisBa Quote
Marian Verde Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Nick:.Smigal. Ce rank detii in clan?:3 Screen status clan (obligatoriu):http/imgur.com/dZw8xzw Ce level detii:16 Ore jucate?:290 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep/afk):3-5 ore De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?:Consider ca, merit aceasta functie fiindca sunt un baiat serios si foarte de treaba si foarte respectuos cu simtul umorului si sunt dispus sa ajut playerii clanului cu tot ce imi sta in putinta. Descriere (minim 15 cuvinte):Salut, ma numesc Marian am varsta de 16 ani sunt un baiat intelegator, de treaba si imi place sa ies cu prietenii in oras. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:Nu sunt intr-o factiune, deocamdata. Alte precizari?:Multumesc frumos. Quote
Andr Ey Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Nick: JsN. Ce rank detii in clan?: Rank 5. Screen status clan (obligatoriu):http://imgur.com/a/DtQOV Ce level detii?: 36. Ore jucate: 1049 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 3-4 ore in cursul saptamanii, 5+ ore in weekend. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Pentru ca este o treaba ce necesita o minte matura si calma, iar eu o detin. Descriere (minim 15 cuvinte):Pentru inceput ma numesc Andrei, locuiesc in orasul Constanta, si sunt in clasa a 9-a , sunt o persoana sociabila ,serioasa , prietenoasa , modesta ,amuzanta dar in accelasi timp foarte vorbareata . Sunt un baiat la locul meu , nu-mi place sa ma bag unde nu imi fierbe oala .Am inceput sa joc samp prin anul 2013, de atunci am facut multe conturi dar nu mi-au placut numele, chiar daca aveam level 20, pana m-am apucat de un cont, acel cont este ”JsN”, m-am gandit mult la un nume frumos si mi-a venit ”JsN” in minte..Imi place foarte mult sa interactionez cu oamenii verbal, imi place sa descopar si sa încerc noi provocari sau lucruri noi, imi place foarte mult sa lucrez in echipa, facandu-mi tot odata noi prieteni. Imi place foarte mult sa ajut lumea cu ce pot. Am un comportament demn de un colectiv respectuos, si stiu cum sa ma comport în orice situatie. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Ma aflu in factiunea 'San Fierro Paramedic Department' si detin rank 2. Alte precizari: Multumesc anticipat, Sir. for life. Quote
Andr Ey Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Nick: JsN. Ce rank detii in clan?: Rank 5. Screen status clan (obligatoriu):http://imgur.com/a/DtQOV Ce level detii?: 36. Ore jucate: 1049 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 3-4 ore in cursul saptamanii, 5+ ore in weekend. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Pentru ca este o treaba ce necesita o minte matura si calma, iar eu o detin. Descriere (minim 15 cuvinte):Pentru inceput ma numesc Andrei, locuiesc in orasul Constanta, si sunt in clasa a 9-a , sunt o persoana sociabila ,serioasa , prietenoasa , modesta ,amuzanta dar in accelasi timp foarte vorbareata . Sunt un baiat la locul meu , nu-mi place sa ma bag unde nu imi fierbe oala .Am inceput sa joc samp prin anul 2013, de atunci am facut multe conturi dar nu mi-au placut numele, chiar daca aveam level 20, pana m-am apucat de un cont, acel cont este ”JsN”, m-am gandit mult la un nume frumos si mi-a venit ”JsN” in minte..Imi place foarte mult sa interactionez cu oamenii verbal, imi place sa descopar si sa încerc noi provocari sau lucruri noi, imi place foarte mult sa lucrez in echipa, facandu-mi tot odata noi prieteni. Imi place foarte mult sa ajut lumea cu ce pot. Am un comportament demn de un colectiv respectuos, si stiu cum sa ma comport în orice situatie. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Ma aflu in factiunea 'San Fierro Paramedic Department' si detin rank 2. Alte precizari: Multumesc anticipat, Sir. for life. Quote
CrEaP Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Nick: DonCapon3 Ce rank detii in clan?: Rank 5. Screen status clan (obligatoriu): http://prntscr.com/d2kj42 Ce level detii?: Level 41. Ore jucate: 1700 ore jucate. Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 4-5 ore depinde de zi. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Pentru ca stiu sa ma descurc, am mai fost si rank 7 si stiu sa indrum o echipa. Descriere (minim 15 cuvinte): Sunt o persoana descurcareata, amabila, serioasa caruia nu ii place sa se certe, daca am ceva de spus, spun in fata dar nu in jurul celorlati oameni. Imi place sa imi petrec timpul in compania celorlati deoarece invat lucruri noi si pot fi ajutat cand gresesc. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Momentan nu sunt intr-o factiune. Alte precizari: Multumesc ! Edited November 3, 2016 by DonCapon3 Quote
Iulian_2000 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Nick: Iulian_2000 Ce rank detii in clan?: 5 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/BDSHJ Ce level detii?: 17 Ore jucate: 303 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 3-4-5 ore. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Merit sa fiu co-lider deoarece vreau sa ajut acest clan sa devina si mai important si unit decat este deja, sa recrutez playeri care sa faca cinste clanului, iar pe langa asta consider ca am acumulat vechimea si experienta necesara in acest clan ca sa trec la un nivel superior. Desigur stiu foarte bine cu ce se ocupa un co-lider si sunt activ. Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Iulian, am 17 ani si sunt din Iasi. Sunt un baiat prietenos, sociabil, cu simtul umorului, dar si foarte serios atunci cand este nevoie. Imi place sa calatoresc, sa ies cu prietenii,sa joc fotbal, dar mai ales sa joc SA-MP. Ma consider o persoana foarte cinstita, ambitioasa si care stie ce vrea de la viata. Consider ca cel mai important lucru intr-un grup este munca in echipa si respectul reciproc, acestea sunt valorile mele si merg in viata pe principiul ''Respecta si vei fi respectat''. Cam atat despre mine. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu, nu sunt in nici o factiune momentan, dar am fost. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat. Quote
HiimKlin Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Nick: Sir.HiimKlin Ce rank detii in clan?: R1 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/M3wNK Ce level detii?: 20 Ore jucate: 252 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 5 ore cel putin. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Deoarece am calitatile necesare: rabdarea, intelegerea, seriozitatea, severitatea si sar in ajutor. Descriere (minim 15 cuvinte): Sunt serios, capabil sa-mi fac treaba, duc la bun sfarsit tot ce am inceput si tot ce imi planuiesc. Ascult opiniile tuturor jucatorilor chiar daca nu sunt realiste(unele) si apoi aleg ce trebuie sa fac. Sunt sever cand vine faptul de pedepsit (limbaj urat, dm aiurea, afacer si spam si dupa avertizare pe /c). Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: School Instructors SF , rank 2 (vezi in screenshot-ul de la dovada rank clan) Alte precizari: Am mai fost Co-Lider si imi fac treaba cu serioziate! Multumesc! Quote
Ady Adryan Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) Nick: []ADITA_SPARTANUL[] Ce rank detii in clan?: Nu mai fac parte din nici un clan dar ultimul clan a fost Dark Legends si aveam 45 de zile si rank 5. Screen status clan (obligatoriu): Nu am deoarece nu am mai fost in clan de o luna dar va dau link de la profilul meu de pe panel. http://bluepanel.bugged.ro/profile/[]ADITA_SPARTANUL[] Ce level detii?: 29. Ore jucate:915 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 4-5 ore zilnic. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Deoarece eu stau intr-un clan foarte mult timp si nu il parases in 10 zile ca alti ca sa intru in alt clan. Descriere (minim 15 cuvinte): Mă numesc Adita şi sunt din orasul Titu. Sunt o fire calmă, răbdatoare, uneori sensibilă care nu se dă niciodată bătut, indiferent de lucrul pe care trebuie să-l îndeplinesc sau obstacolul pe care trebuie să-l înfrang. Am o minte totuşi matură pentru vârsta mea, îmi place să stau în banca mea si să nu creez probleme. În rest pot spune ca sunt un băiat normal ca oricare alt băiat. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Da sunt in mafia Grove Street si detin rank-ul 1 deoarece dabia am intrat de 2 zile. Alte precizari: Ii multumesc foarte frumos lui Evolgenius pentru invitatie. http://imgur.com/a/njcCb Edited November 18, 2016 by ADITA_SPARTANUL Quote
Mihai Mocanu Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Nick:KaNeE Ce rank detii in clan?:5 Screen status clan (obligatoriu):http://imgur.com/a/v4Sn2 Ce level detii?:14 Ore jucate:262 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):4.5 De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?:Vreau sa devin rank 6 in acest clan deoarece am bunavointa de a ajuta acest clan cu membri sunt activ pe server am factiune si consider ca pot ajuta aceast clan sa se dezvolte alaturi de colegi mei din clan. Descriere (minim 15 cuvinte):Am varsta de 16 ani . Locuiesc in Buzau . Sunt foarte generos si atent la ceea ce fac si ceea ce zic . Sunt prietenos , haios dar si serios in anumite cazuri . Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:Da sunt, in Paramedic Sf Rank 5 . Alte precizari:Foarta Sir !!! Quote
xCobra69 Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 (edited) Nick: xCobra69 Ce rank detii in clan?: Detin rank 5 in clan. Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/Lc2Xd Ce level detii?: 17. Ore jucate:329 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 5-6 ore zilnic. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Deoarece imi place foarte mult acest clan si vreau ca in acest clan sa aduc cat mai multi membri si sa impiedic conflictele intre membri. Descriere (minim 15 cuvinte):Ma numes Alex si am 14 ani.Sunt un baiat cu simtul umorului si foarte sociabil ,imi place sa ii respect pe cei din jurul meu indiferent de situatie si sa ii ajut in orice situatie. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Da,sunt in Taxi Los Santos si detin rank 1. Alte precizari: I love Saints Agency ,multumesc. Edited December 2, 2016 by ionut ionutzz Acceptat, succes cu functia. Quote
Mihai Mocanu Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) Edited December 3, 2016 by KaNeE 1 Quote
Alex69 Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 :lol: Nick: Rival. Ce rank detii in clan?: 2 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/qC5PC Ce level detii?: 102 Ore jucate: 3279 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 4-5 De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Experienta. Descriere (minim 15 cuvinte): Sunt un băiat muncitor, responsabil și foarte matur. Îmi place să îmi petrec timpul cu prietenii, prietena mea. Sunt un băiat ambițios, serios, sunt respectuos cu oricine. Urăsc post-hunterii . Alte precizari: La valoare cu membrii Sir. Quote
Mr.Zaha Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Nick: Mr.Anty Ce rank detii in clan?: 1 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/jQzds Ce level detii?: 41 Ore jucate: 1153 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 5-6 inclusiv dupa 00:00. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Pentru ca am m-ai avut functia si in trecut si m-am descurcat. :) Descriere (minim 15 cuvinte): Nu imi place sa ma descriu eu personal, prefer sa o faca cei din jurul meu. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu, nu sunt. Alte precizari: Sanatate. Quote
CatalinHQ Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Nick: Mr.Anty Ce rank detii in clan?: 1 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/jQzds Ce level detii?: 41 Ore jucate: 1153 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 5-6 inclusiv dupa 00:00. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Pentru ca am m-ai avut functia si in trecut si m-am descurcat. :) Descriere (minim 15 cuvinte): Nu imi place sa ma descriu eu personal, prefer sa o faca cei din jurul meu. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu, nu sunt. Alte precizari: Sanatate. Respins! Îmi pare rău, dar ai nevoie de minim 30 de zile în clan pentru a putea fii acceptat ca Co-Lider al clanului! Quote
TheB3sT19 Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) Nick: TheB3sT19 Ce rank detii in clan?: 5 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/XmLII Ce level detii?: 17 Ore jucate: 273 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 3-5 , daca voi avea o functie mai inalta , imi voi putea folosii timpul pentru a lucra la ea . De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Deoarece consider ca am o vechime destul de respectabila in clan , am cam toate atrbibutiile de la felul in care scriu pana la comportament , imi place sa ma ocup de ceva mai strict ( un forum , un raport , o aplicatie , un test, etc ), sunt o fire care poate fii foarte serioasa cand este momentul dar si care are simtul umorului , consider ca ma descurc bine cand vine vorba de forum , aplicatii etc dar si pentru ca in ultimul timp am vazut ca a fost pus co-leader ul " AllahuAkbar " , nu stiu daca zic corect ce spun dar eu unul nu l am cam vazut on sau facandu-si treaba chiar daca l am votat la momentul respectiv , el impunandu-mi incredere , acum regret ca am facut-o . Descriere (minim 15 cuvinte): Pentru inceput ma numesc Catalin , sunt din judetul constanta , am frumoasa varsta de 16 ani si sunt la un liceu tehnologic , sunt o fire cu simtul umorului dar si foarte stricta cand este cazul , imi place sa ies cu prieteni care au simtul umorului dar care pot da si dovada de bun simt la momentul potrivit . Am facut 6 ani de football , mai joc din cand in cand ping-pong , in general imi petrec timpul de pe calculator jucand Sa"MP si CS Go , dar il petrec si cu clasicul " iesit cu prietenii " . Pe scurt sunt o fire care stie ce vrea de la viata si caruia ii place sa aiba ceva de facut. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu, nu sunt momentan , dar doresc in viitorul apropiat sa intru in Paramedici , mi se pare o factiune extraordianra. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat si sper ca v-am convins . Edited January 9, 2017 by TheB3sT19 Quote
CatalinHQ Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Nick: TheB3sT19 Ce rank detii in clan?: 5 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/XmLII Ce level detii?: 17 Ore jucate: 273 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 3-5 , daca voi avea o functie mai inalta , imi voi putea folosii timpul pentru a lucra la ea . De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Deoarece consider ca am o vechime destul de respectabila in clan , am cam toate atrbibutiile de la felul in care scriu pana la comportament , imi place sa ma ocup de ceva mai strict ( un forum , un raport , o aplicatie , un test, etc ), sunt o fire care poate fii foarte serioasa cand este momentul dar si care are simtul umorului , consider ca ma descurc bine cand vine vorba de forum , aplicatii etc dar si pentru ca in ultimul timp am vazut ca a fost pus co-leader ul " AllahuAkbar " , nu stiu daca zic corect ce spun dar eu unul nu l am cam vazut on sau facandu-si treaba chiar daca l am votat la momentul respectiv , el impunandu-mi incredere , acum regret ca am facut-o . Descriere (minim 15 cuvinte): Pentru inceput ma numesc Catalin , sunt din judetul constanta , am frumoasa varsta de 16 ani si sunt la un liceu tehnologic , sunt o fire cu simtul umorului dar si foarte stricta cand este cazul , imi place sa ies cu prieteni care au simtul umorului dar care pot da si dovada de bun simt la momentul potrivit . Am facut 6 ani de football , mai joc din cand in cand ping-pong , in general imi petrec timpul de pe calculator jucand Sa"MP si CS Go , dar il petrec si cu clasicul " iesit cu prietenii " . Pe scurt sunt o fire care stie ce vrea de la viata si caruia ii place sa aiba ceva de facut. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu, nu sunt momentan , dar doresc in viitorul apropiat sa intru in Paramedici , mi se pare o factiune extraordianra. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat si sper ca v-am convins . Acceptat, contactează-l pe Ionut.. în joc pentru a putea primi funcția de Co-Lider. Quote
SnN4GaminG Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 (edited) Nick:LuisSs Ce rank detii in clan?:1 Screen status clan (obligatoriu): Ce level detii?:15. Ore jucate:277. Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):Destul de mult, dimineata 2-3 ore, iar dupa 8 seara inca 7-8 ore. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?:Deoarece am fost in mai multe clanuri, cred ca am capatat experienta, am fost si lider de clan timp de 320 zile, nu prea a avut succes clanul, dar stiu regulilele foarte bine, si am cunoscut fel si fel de playeri. Descriere (minim 15 cuvinte):Pai, sunt un tip ambitios, cu bun simt, cei 7 ani de acasa, imi place sa respect si sa fiu respectat, sa glumesc in limita bunului simt. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?:Taxi LS, rank2. Alte precizari:Nu am. Edited February 13, 2017 by ionut ionutzz Acceptat, Succes cu functia. Quote
Recommended Posts