Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick: SilentOfficial

Ce rank detii in clan?: 5

Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/NBY8g

Ce level detii?: 32

Ore jucate: 926 ore.

Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): In timpul saptamani 2-3 ore iar in weekend mai mult.

De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Pentru ca este o treaba ce necesita o minte matura si calma, iar eu o detin.

Descriere (minim 15 cuvinte): Salut ma numesc Leonte prieteni imi spun Leon , sunt un baiat simplu, respectuos si respectat care stie ce inseama sa ai resposabilitati, am simtul umorului foarte dezvoltat, sunt educat foarte bine, am fost de multe ori incercat in viata si se pare ca am reusit sa ajung cineva important, ma acomodez foarte repede intr-o factiune dupa cum observati in istoricul meu de factiunii, nu imi place sa imi fac dusmani si merg pe principiu " Mai bine am un prieten decat un dusman "Sanatate.

Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu sunt.

Edited by CoLL
Posted

Nick: LeonardGabi

Ce rank detii in clan?: 1

Screen status clan (obligatoriu):http://imgur.com/a/L3rqv

Ce level detii?: 49

Ore jucate: 1300

Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): In jur de 5-6 ore fara afk.

De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Eu cred ca merit lider pentru experieta mea acumulata pana acum si imi doresc de mult colider la un clan bun.

Descriere (minim 15 cuvinte):Ma numesc Gabi, am varsta de 17 ani si sunt din Alexandria. Sunt un baiat de treaba, cu capul pe umeri, am cei 7 ani de acasa si urasc certurile aiurea, ma integrez repede intr-un grup, mereu imi place sa imi fac prieteni noi alaturi de care sa imi petrec timpul. Respect oamenii iar eu la randul meu vreau sa fiu respectat. Ca si Hobby-uri imi place fotbal-ul, basket-ul si jocurile pe calculator foarte mult.

Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu, inca nu sunt.

Alte precizari: Bafta!

Posted (edited)

Nick: Anty.

Ce rank detii in clan?: 3

Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/EVwtM

Ce level detii?: 42

Ore jucate: 1211

Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 4-5

De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Pentru ca am mai avut aceasta functie, si m-am descurcat cu ea.

Descriere (minim 15 cuvinte): Nu imi place sa ma descriu eu personal, prefer sa o faca cei din jurul meu.

Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: -

Alte precizari: Sanatate. 

Edited by ionut ionutzz
Acceptat, succes cu functia.
Posted

Nick:BAR0S.DaGGeR[]

Ce rank detii in clan?:Rank 1

Screen status clan (obligatoriu):http://imgur.com/a/KWhmf

Ce level detii?: Detin level 33

Ore jucate: 1140

Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): 7-8 cu mici pauze.

De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Deoarece sunt un bun cunoscator in psihologia umana, ma descurc stiu sa imi aleg prieteni capabili de a intra in acest clan.

Descriere (minim 15 cuvinte): a numesc Dragos, am 20 de ani sunt un tip cu cei 7 ani de acasa, sociabil, cu bunul simt, sunt capabil de a duce otreaba pana la capat fara probleme.

Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Sunt membru Los Santos Police Departament si detin rank 2.

Alte precizari: Multumesc de atentie!

Posted

Nick: Swisher[]

Ce rank detii in clan ? 1.

Screen cu status clan ?: Am 0 days in clan.

Ce level detii?: Detin level 16.

Ore jucate detii ?: 270.

Cate ore petreci pe zi ? (fara sleep / afk) ?: In jur de 5 ore.

De ce crezi ca meriti sa fii co-lideR?: Deoarece sunt activ si foarte descurcaret, parerea mea.

Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Nycolas, am 16 ani si sunt din Constanta. Imi place foarte mult sa fac lucruri noi si sa ies cu prietenii in oras.

Esti intr-o factiune, daca da, ce rank detii?: Da. Paramedic Departament si detin rank 1.

Alte precizari?: Multumesc.

• 1 month later...
Posted

Nickname: ERAGON

Ce rank detii in clan?: 5

Screen status clan (obligatoriu): nu-mi merge imgur-ul (http://bluepanel.bugged.ro/profile/ERAGON)

Ce level detii?:22

Ore jucate: 477

Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): In jur de 1-2 ore.

De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Deoarece sunt cam cel mai vechi in clan dupa Ionut..

Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Danut, am varsta de 19 ani sunt din Iasi, sunt la Universitatea Gheorghe Asachi. Sunt o fire mai timida si-mi place sa stau cu copii.

Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu, nu sunt.

Alte precizari: Sper sa fiu acceptat.

Posted (edited)

Nick: Aware.

Ce rank detii in clan?: rank 5.

Screen status clan (obligatoriu): Daca va fi nevoie voi reveni cu poza din joc dupa ora 15 , dar am 40+zile si 0/3CW

Ce level detii?: 30[Pot 33 - dar nu conteaza asta]

Ore jucate:826

Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ):21h pe spatamana ~ 3h pe zi

De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Consider că m-as descurca cu aceasta functie , stiu ce trebuie sa faca un co lider si ce responsabilitati are.

Descriere (minim 15 cuvinte):Numele meu este Ionut și am vârsta de 17 ani . Sunt un băiat înțelegător , îmi place să comunic cu cei din jur, să-mi fac prieteni noi, să aflu cât mai multe despre ei, mă integrez foarte repede într-un colectiv de oameni.Nu sunt genul de persoană care umblă cu nasul pe sus.Îmi place să ajut persoanele care au nevoie și încă un lucru esential : mă ţin de promisiuni.

Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Sunt in LSPD si detin rank 4.

Alte precizari: Nu am alte precizari.Mulțumesc de timpul acordat.

Edited by Aware.
Posted

Nickname: ERAGON Ce rank detii in clan?: 5 Screen status clan (obligatoriu): http://imgur.com/a/Y6NOO Ce level detii?:22 Ore jucate: 477 Cate ore petreci pe zi? (fara sleep / afk ): In jur de 1-2 ore. De ce crezi ca meriti sa fii co-lider?: Deoarece sunt cam cel mai vechi in clan dupa Ionut.. Descriere (minim 15 cuvinte): Ma numesc Danut, am varsta de 19 ani sunt din Iasi, sunt la Universitatea Gheorghe Asachi. Sunt o fire mai timida si-mi place sa stau cu copii. Esti intr-o factiune? Daca da, ce rank detii?: Nu, nu sunt. Alte precizari: Sper sa fiu acceptat.

Am adus un edit la aceasta postare.