Jump to content

[Acceptat] Aplicatie [A] - Krypton. - Rank 5 LSPD

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: Krypton.

Level: 30

Ore jucate: 797

Poza cu invitatia: http://imgur.com/RFB30fQ

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Krypton.( Krypton cu "." nu pot sa il pun)

Sanctiuni: Am fost banat pentru injurii staff.

Cateva realizari pe server/ forum: Rank 5 in LSPD 80 days

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: League of Legends

De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in clan deoarece imi palce tagul si am un prieten bun in aces clan, DeLux.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? : Da am mai facut parte din [bAD], [bVB], King. , [FTW] si multe altele.

Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu am mai facut parte din [A].

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: DeLux, andrei_andrei.1 momentan doar atat, dar daca voi intra in clan sper sa imi fac cat mai multi prieteni.

Planuri de viitor pe server?: Sa stau cat mai mult in LSPD.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Andrei

Varsta reala: 15

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat glumet, îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred cam am din toate câte ceva, asta înseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci când trebuie, asta înseamna ca ai discernamânt si nu lasi pe nimeni sa te calce în picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cât as încerca, adica nu pot pune la fund asa cum zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusii ma bucur ca sunt asa.Sunt din Ploiesti, super competitiv,am spirit de echipa,nu apreciez gluemele proaste si sunt foarte social, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului.Hobby-urile mele sunt: handbalul, jocurile video si tenisul de masa. Imi place sa ies cu prieteni zilnic si sa ma distrez. Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni noi, sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SAMP si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult, Imi place foarte mult sa incerc lucruri noi. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc si de ami recunoaste greseala.

Ce gen de muzica asculti?: De toate nu am preferinte.

Ce hobbyuri ai?: SA-MP, Handball, tenis de masa....

Edited by Krypton.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp