Jump to content

Recommended Posts

Posted

Din punctul meu de vedere, e si bine, dar si rau. In primul rand, economia cu business-uri / masini / hidden-uri, etc v-a scadea, deoarece vor fi adaugate mai multe case, deci va creste economia cu casele. In al doilea rand, e o idee destul de faina, deoarece toti o sa se bucure de case, dar rent-erii nu vor mai fi, deoarece acum au sansa la o casa. Ideea este una buna, dar si una rea pentru multi dintre noi. Cius!

Posted

Daca voi bagati atatea case, n-or sa mai valoreze nimic si nimeni nu le va mai cumpara. Vor fi mai scumpe doar vilele si alea frumoase.

Posted

800 și ceva de case și playeri 1000 și nici 1000 nu intra intra cam 800 de.playeri deci fiecare are casa lui.

Sunt vreo 4000 de playeri ce se logheaza in fiecare zi pe serverul blue. Si alte cateva mii care nu joaca zilnic.

• Upvote 1
Posted

Nu e rau ca a-ti adaugat casele dar a-ti cam exagerat. Eu nu detin o casa deci pentru mine e un plus :D si iti multumesc.

Dar e mult mai bine daca deschidea-ti SF-ul.

salkf ryan.

ON: Preturile caselor vor scadea.. 

Posted

Din punctul meu de vedere e o aiurea totala.. Cel putin pe serverul green, mai multe case decat playeri. De exemplu muncesti si dai 250kk pe o casa pe vinewood, iar acum ajungi sa nu iei nici 100kk pe ea, mai bine se deschidea SF-ul, factiuni pentru toti playerii, crestea economia, activitatea..

Posted (edited)

Mult mai bine.

In viata reala, jumate din Terra nu sta in chirie :-?

Va fi mult mai roleplay ca fiecare sa aibe asa lui, la un palat nu vor mai fi 40 renters, fiecare cu 5 masini, batandu-se pe locuri de parcare, nu mai dai 1.000.000.000$ pe o casa, e prea exagerat, unii nici nu au visat sa aibe atatia bani, acum daca stai 3-4-5 zile la un job, iti poti lua singur o casa.

Normal ca cei care au acum palate / case de 300.000.000+, sunt nemultumiti, dar mna, zic ca e mai ok, e altfel cand ai propria ta casa. ;)

12:00-00:00, nu de la 20:00 la 00:00?

Pe blue au fost puse 500+ case, sau cate s-au pus, gandeste-te cat ar dura sa iasa toate la licitatie cu numai 2 ore :-?

Asa, in 2, maxim 3 zile ies toate

toate cele 254 case vor fi vandute in week-endul asta?

Da, vor fi scoase la licitatie intre orele 12:00-00:00.

ShadoW. Sper sa scumpesti masini pe red ... multi au un buget de 500kk + Si la bani aia sunt boieri ... O sa aiba si masini si case si biz

Se va anunta daca se va face ceva in legatura si cu masinile, poti lasa o sugestie pe http://bugged.ro/sugestii

Dupa parerea mea s-au dus toate afacerile pe apa sambetei, [...]

Jumatate din server nu stiu sa faca afaceri, pur si simplu fac job-uri, daca o casa costa 1.000.000.000$, cum sa-si cumpere un player o casa doar din jobs, acum va fi posibil. Edited by Allonzo
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp