Jump to content

Cristiano Ronaldo niciodata nu s-a dat batut.

Recommended Posts

Posted

Cristiano Ronaldo is the best player!

Messy suck.

Posted

Cristiano Ronaldo e ce-l mai bun jucator din lume ce mai... Messi e doar un fan de al lui .

Da, ai dreptate, toti zic ca Messi e bun dar Messi e fanul nr 1 lui Ronaldo, daca va uitati bine la 'Ronaldo free kick' Messi e foarte praf.

Posted (edited)

Ronaldo cand se ducea la antrenamente  facea antrenament, iar colegii sai cand terminau si se duceau sa manance si sa bea ceva, Ronaldo mai statea sa se antreneze, el se plangea foarte mult ca nu putea sa alerge foarte bine, asa ca si-a luat un antrenor personal si a muncit foarte mult. Iar Ronaldo inainte de meci iti face mereu freza, chiar daca joaca fotbal, se strica oricum, dar se respecta pe el, e aranjat, indiferent de eveniment, nu e ca Messi, care a fost "crescut" la Barca, intradevar are talent, dar nu a muncit cum a muncit Ronaldo. Eu il respect mai mult pe Ronaldo.

Edited by Drewan
Posted

Ronaldo cand se ducea la antrenamente  facea antrenament, iar colegii sai cand terminau si se duceau sa manance si sa bea ceva, Ronaldo mai statea sa se antreneze, el se plangea foarte mult ca nu putea sa alerge foarte bine, asa ca si-a luat un antrenor personal si a muncit foarte mult. Iar Ronaldo inainte de meci iti face mereu freza, chiar daca joaca fotbal, se strica oricum, dar se respecta pe el, e aranjat, indiferent de eveniment, nu e ca Messi, care a fost "crescut" la Barca, intradevar are talent, dar nu a muncit cum a muncit Ronaldo. Eu il respect mai mult pe Ronaldo.

Adevarat.

Posted

Sincer, tin cu Realul, dar respect si pe Messi, ambii sunt jucatori de aur. Sunt mai mult ca sigur, ca daca candva vor ajunge sa joace in aceasi echipa, va fi ceva de neuitat.

Posted (edited)

ronaldo a fost crescut de manchester united, acolo a ajuns el popular

barca fara messi nu e buna? le-a dat 4-0 fara messi la ei acasa, so..

@@KingDM, fan de-al lui? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

wtf da' nu stii fotbalul deloc

Sincer, tin cu Realul, dar respect si pe Messi, ambii sunt jucatori de aur. Sunt mai mult ca sigur, ca daca candva vor ajunge sa joace in aceasi echipa, va fi ceva de neuitat.

messi a fost crescut de barca, aici moare

ronaldo am auzit ca se va duce la psg..

a fost ceva de neuitat, cand a jucat ronaldinho cu messi si cu Therry Henry, aia au fost cei mai buni jucatori

altceva de neuitat a fost golul lui Ibrahimovic din el clasico

Edited by Layzz
Posted

Si Messi si Ronaldo sunt doi fotbalisti extraordinari, dar din punctul meu de vedere Ronaldo se mentine mult cu antrenamentele, Messi nu, iar Ronaldo e pe viteza, lovituri libere si contra-atacuri, Messi e pe constructie, lovituri libere si expolzie.Amandoi sunt buni, dar dupa parerea mea Messi este mai bun.

Posted

Da, ai dreptate, toti zic ca Messi e bun dar Messi e fanul nr 1 lui Ronaldo, daca va uitati bine la 'Ronaldo free kick' Messi e foarte praf.

Sa stii. =]

Posted

Forta Cristiano ! Mereu cel mai bun din lume vei fii pentru mine.

Man, mai ai stock-ul de la avatarul tau? Daca da, da-mi si mie pm cu el. :)