Alex Alin Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Sunt fan Ronaldo, dar nu spun ca Messi n-ar fi bun. Messi fara Barca nu ar fii bun deloc. Sunt foarte multi juctori buni acolo. De multe ori aud ca va meci intre Ronaldo si Barca, asta ptr. ca Ronaldo este cel mai bun de la Real, iar Messi e un nimic fara Barca. De multe ori cand are meci Portugalia aud multe despre Ronaldo, pe cand de Argentina abia se aude ceva. Gresit. Messi, a devenit vedeta prin munca, de mic copil este la clubul Barcelona, a trait " in fotbal" pot spune. Si in Barcelona exista 3 jucatori care sunt Baza. #MSN . = Messi, Suarez, Neymar. Ronaldo= Adevarata valoare <3 Quote
theWeeknd Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Gresit. Messi, a devenit vedeta prin munca, de mic copil este la clubul Barcelona, a trait " in fotbal" pot spune. Si in Barcelona exista 3 jucatori care sunt Baza. #MSN . = Messi, Suarez, Neymar. Ronaldo= Adevarata valoare <3 Valoare. :) Quote
ARUBi Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Eu zic că la ora actuală, Barcelona e echipa cea mai bună. Dar totusi nu zic că Ronaldo sau Mesii nu sunt buni dar tot pe ideea mea merg că Neymar Jr e mai bun. Edited December 7, 2015 by ARUBi Quote
theWeeknd Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Eu zic că la ora actuală, Barcelona e echipa cea mai bună. Dar totusi nu zic că Ronaldo sau Mesii nu sunt buni dar tot pe ideea mea merg că Neymar Jr e mai bun. Da, si Neymar e bun. Quote
Jaws Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Sincer, tin cu Realul, dar respect si pe Messi, ambii sunt jucatori de aur. Sunt mai mult ca sigur, ca daca candva vor ajunge sa joace in aceasi echipa, va fi ceva de neuitat. Quote
theWeeknd Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Sincer, tin cu Realul, dar respect si pe Messi, ambii sunt jucatori de aur. Sunt mai mult ca sigur, ca daca candva vor ajunge sa joace in aceasi echipa, va fi ceva de neuitat. Ar fi ceva sa ajunga amandoi in aceasi echipa. Quote
Soul_Of_Lyon Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nu prea imi place mie de C. Ronaldo...dar bine asa. Quote
Gabriel.buGGed Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 (edited) Cristiano Ronaldo este cel mai bun, indiferent de ce face / ce va face. Edited December 12, 2015 by Gabriel.buGGed Quote
legion come 1v1 Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Si CR7 e bun, dar nu-l face pe Messi. Fiecare are calitatile lui. Quote
theWeeknd Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Cristiano Ronaldo este cel mai bun, inidiferent de ce face / ce va face. Sa stii. :) Quote
Pathos Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 E unul dintre cei mai buni,parerea mea. Quote
theWeeknd Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 E unul dintre cei mai buni,parerea mea. Asa e. :) Quote
Mike Qzsxasfas Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Ma Ronaldo e bun, dar totusi sunt altii peste el. Quote
theWeeknd Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Ma Ronaldo e bun, dar totusi sunt altii peste el. Care sunt aia? Quote
AIM RevoN RETiRED Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Radu cn ma? Ronald0 baza:)). Tot sta mafia Vagos cu CR7. Quote
theWeeknd Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Radu cn ma? Ronald0 baza:)). Tot sta mafia Vagos cu CR7. :D Quote
MiHaiCR7 Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 (edited) Ronaldo rupe la orice echipa pe cand Messi nu are nicio sansa daca nu joaca la Barca... Ai dreptate. Chiar sunt curios ce ar face la alta echipa, fara Neymar si Suarez :-? Edited December 16, 2015 by MiHaiCR7.wG Quote
theWeeknd Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Ai dreptate. Chiar sunt curios ce ar face la alta echipa, fara Neymar si Suarez :-? Si io-s curios. :-? Quote
Recommended Posts