Jump to content

Cristiano Ronaldo niciodata nu s-a dat batut.

Recommended Posts

Posted

Sunt fan Ronaldo, dar nu spun ca Messi n-ar fi bun. Messi fara Barca nu ar fii bun deloc. Sunt foarte multi juctori buni acolo. De multe ori aud ca va meci intre Ronaldo si Barca, asta ptr. ca Ronaldo este cel mai bun de la Real, iar Messi e un nimic fara Barca. De multe ori cand are meci Portugalia aud multe despre Ronaldo, pe cand de Argentina abia se aude ceva.

Gresit.

Messi, a devenit vedeta prin munca, de mic copil este la clubul Barcelona, a trait " in fotbal" pot spune. Si in Barcelona exista 3 jucatori care sunt Baza. #MSN . = Messi, Suarez, Neymar.

Ronaldo=  Adevarata valoare <3

Posted

Gresit.

Messi, a devenit vedeta prin munca, de mic copil este la clubul Barcelona, a trait " in fotbal" pot spune. Si in Barcelona exista 3 jucatori care sunt Baza. #MSN . = Messi, Suarez, Neymar.

Ronaldo=  Adevarata valoare <3

Valoare. :)

Posted (edited)

Eu zic că la ora actuală, Barcelona e echipa cea mai bună. 

Dar totusi nu zic că Ronaldo sau Mesii nu sunt buni dar tot pe ideea mea merg că Neymar Jr e mai bun. 

Edited by ARUBi
Posted

Eu zic că la ora actuală, Barcelona e echipa cea mai bună. 

Dar totusi nu zic că Ronaldo sau Mesii nu sunt buni dar tot pe ideea mea merg că Neymar Jr e mai bun. 

Da, si Neymar e bun.

Posted

Sincer, tin cu Realul, dar respect si pe Messi, ambii sunt jucatori de aur. Sunt mai mult ca sigur, ca daca candva vor ajunge sa joace in aceasi echipa, va fi ceva de neuitat.

Posted

Sincer, tin cu Realul, dar respect si pe Messi, ambii sunt jucatori de aur. Sunt mai mult ca sigur, ca daca candva vor ajunge sa joace in aceasi echipa, va fi ceva de neuitat.

Ar fi ceva sa ajunga amandoi in aceasi echipa.

Posted (edited)

Ronaldo rupe la orice echipa pe cand Messi nu are nicio sansa daca nu joaca la Barca...

Ai dreptate.

Chiar sunt curios ce ar face la alta echipa, fara Neymar si Suarez :-?

Edited by MiHaiCR7.wG