Flaviu Bumbar Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Intr-u pe SA:MP dau sa ma conectez pe Blue imi intra dar cand se incarca Jos in Stanga cand ajunge la o treime din incarcare imi iese fara sa imi dea nici o eroare ma puteti ajuta? Am reinstalat GTA de 10 ori SA:MP iar de 10 ori dar tot aceeas chestie. Multumesc Sper sa aveti solutia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prea multi nervi mi-am facut am zis ia hai sa fac un Topic pe Bugged ca poate au solutia Baietii!!!! :P Gata Problema rezolvata.Daca cumva veti aveo preblema asemanatoare sau crash intruna stergeti O litera ( GTA San Andreas ==> Gta San Andrea) intrai in folder si dati pe sa:mp va conectati pe un server si o sa va apara o fereastra si selectati folderu unde e GTA San Andrea !!!! Quote
TheWhiteKnife Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 (edited) Schimba versiunea de samp si c ra ck-ul de la joc. Edited October 16, 2015 by TheWhiteKnife Quote
Recommended Posts