Kazu Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) Salutare tuturor, in acest tutorial o sa va invat cum puteti deveni fermier si ce trebuie sa faceti ca fermier. 1.Trebuie mai intai sa scrieti comanda [/jobs]. Apoi o sa va apara acest chenar. 2. O sa va apara urmatorul mesaj. 3. Ferma arata cam asa de la departare. 4. O sa va apara un checkpoint pe harta, mergeti la el. Va aparea asa: 5. Cand ajungeti la checkpoint, va trebui sa scrieti [/getjob]. 6. Acum, va aparea urmatorul mesaj. 7. Tot ce va mai ramane de facut, este sa luati o combina si sa va plimbati prin jurul fermei. Combina arata cam asa: Important: Castigul acestui job este de $125 pe secunda. Daca v-am ajutat, si credeti ca v-a fost de folos acest tutorial, as aprecia daca ati apasa pe butonul . Edited June 24, 2013 by Kazu 1
elys2 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Bun tutorial , dar trebuia sa ne arati cum se foloseste acest job.
Kazu Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 @ Acum editez treaba asta. Trebuia sa plec undeva.
gigal bosu tau sekret Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Foarte ajutator pentru cei noi. Felicitari!
Taykiro Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Facut pentru +1. Exact ... da la DESEOBAWS sau cum il cheama pe ala (nu am nimic cu el) , dar face niste tutoriale tampite si lui nu ii zici nimic sau nu am fost atent . Da ce tutorial e ala dal in masa cum sa iti pui o poza intr-un post dao ma la duh ca trebuie sa ai 5 ani sa nu sti asa ceva sau cica cateva locatii in los santos , asa sa ii spune cineva lu shad0w sa scoata comanda /where ca e degeaba
Adoniss Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Bun tutorial, felicitari! Cat despre job, mi se pare putin cam plictisitor, lafel ca si taietorul de iarba, dar e ok.
Ionut Bedeoan Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Bun tutorial, felicitari! Cat despre job, mi se pare putin cam plictisitor, lafel ca si taietorul de iarba, dar e ok.
Andrei17 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Cred ca cel mai frumos si detaliat tutorial!Buna Treaba!
Maximiliano Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Frumos si simplu tutorialul, insa ca fapt divers va sfatuiesc sa nu utilizati acest job(poate doar de verificare), deoarece devine plictisitor si nu se castiga asa bine.
praFFz0R Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Cred ca cel mai frumos si detaliat tutorial!Buna Treaba!
Recommended Posts