Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare tuturor, in acest tutorial o sa va invat cum puteti deveni fermier si ce trebuie sa faceti ca fermier.

1.Trebuie mai intai sa scrieti comanda [/jobs]. Apoi o sa va apara acest chenar.

screenshot_33.png 

2. O sa va apara urmatorul mesaj. 

screenshot_35.png

3. Ferma arata cam asa de la departare.

ferma_zps215cc1db.png 

4. O sa va apara un checkpoint pe harta, mergeti la el. Va aparea asa: 

screenshot_35.png 

5. Cand ajungeti la checkpoint, va trebui sa scrieti [/getjob].

screenshot_35.png 

6. Acum, va aparea urmatorul mesaj.

screenshot_35.png

7. Tot ce va mai ramane de facut, este sa luati o combina si sa va plimbati prin jurul fermei. Combina arata cam asa:

screenshot_35.png

Important: Castigul acestui job este de $125 pe secunda.

Daca v-am ajutat, si credeti ca v-a fost de folos acest tutorial, as aprecia daca ati apasa pe butonul screenshot_35.png.

Edited by Kazu
  • Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Facut pentru +1.

Exact ... da la DESEOBAWS sau cum il cheama pe ala (nu am nimic cu el) , dar face niste tutoriale tampite si lui nu ii zici nimic sau nu am fost atent . Da ce tutorial e ala dal in masa cum sa iti pui o poza intr-un post dao ma la duh ca trebuie sa ai 5 ani sa nu sti asa ceva sau cica cateva locatii in los santos , asa sa ii spune cineva lu shad0w sa scoata comanda /where ca e degeaba

Posted

Bun tutorial, felicitari! Cat despre job, mi se pare putin cam plictisitor, lafel ca si taietorul de iarba, dar e ok. 

Posted

Frumos si simplu tutorialul, insa ca fapt divers va sfatuiesc sa nu utilizati acest job(poate doar de verificare), deoarece devine plictisitor si nu se castiga asa bine.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp