Ionut Bedeoan Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Salutare tuturor. M-am gandit sa fac acest tutorial pentru a va ajuta la afaceri pe multi dintre voi care nu stiu ce trebuie sa faca/nu stiu preturile/se tem de teapa. Pentru a face bani de afaceri trebuie sa v-a luati o slujba.Scrieti /jobs in chatbos si o sa v-a apara asa. Alegeti-va un job de acolo,dand click pe el si dati apoi click pe Checkpoint.O sa v-a apara un checkpoint rosu mic pe minimap (eu l-am facut putin mai mare) .Mergeti acolo si scrieti /getjob.Dupa ce ati scris faceti bani cu jobul ala pentru a putea incepe afacerile.Daca vreti sa v-a ajut trebuie sa aveti macar 1.500.000$. pentru afaceri. Masinile O masina personala este proprietatea ta,adica doar tu o poti deschide/inchide[/lock] si sa te plimbi cu ea. Bun acum s-a v-a spun preturile la masini de la DealerShip pentru a nu da prea mult.Click aici pentru a le vedea. Acum ca ati vazut preturile la masini v-a spun sa nu cumparati o masina cu aproape pretul de la dealership.Incercati sa o cumparati cat mai ieftin.De ex :O masina costa 40m sa nu o cumparati cu 38-39,incercati cu 34-35-maxim 36. Masinile le puteti vinde unor playeri de rand cu comanda /sellcarto id suma.Le puteti schimba pe o alta masina cu comanda /tradecar id suma.Atentie!!!Suma pe care o scrieti la tradecar e diferenta pe care trebuie sa o dati voi de la masina voastra pe a lui,in caz ca trebuie sa va dea el diferenta el o sa scrie tradecar nu voi, Puteti sa dati o masina pe o casa cu comanda /tradecarforhouse id suma. Nu incercati s-a dati tepe doarece veti primi ban permanent. Casele O casa este un loc unde stai sau unde poti lua chiriasi.Depinde de zona,interior si pret. O casa nu are un pret prestabilit.Depinde de cat vrea vanzatorul/cumparatorul.Nu uitati sa verificati pretul de la casele vecinilor si interiorul lor pentru a stii daca pretul pe care il cere este unul bun.Cu casele atentie sa nu dati/luati tepe.Daca zice sa ii dati banii prin transfer si el o sa ti-o dea cu 1$ sa nu il credeti ,ziceti sa puna pretul casei la casa si voi o sa dati /buyhouse,altfel NU cumparati. Cand vindeti o casa punetii pretul,iar cel care vrea sa o cumpere sa dea /buyhouse,in caz ca o schimbati cu o masina ,folositi comanda /tradecarforhouse,in caz ca o schimbati cu un biz faceti poze sa aveti dovezi si chemati un admin. Bizuri(afaceri). Un biz este un loc unde castigi bani.Pentru a ii castiga trebuie sa ai un biz bun si cautat.Un biz bun depinde de locul unde este plasat,de pretul produselor din acesta,de cati playerii il folosesc. Pentru a cumpara un biz negociati cu cumparatorul pretul.Nu are un pret prestabilit,este mai greu de aflat pretul decat al caselor,dar daca stii bine preturile te descurci. Pentru a vinde un biz ii puneti pretul .Daca e sa faceti o tranzactie intre un biz-masina-masina-biz cereti ajutorul unui admin,deoarece aici nu este o comanda pentru a schimba biz-ul pe o masina. Cam de aici puteti face afaceri,nu uitati cand faceti o afacere faceti Poza(F8) pentru a avea dovezi in caz ca este necesar.In caz ca nu stiti ce faceti chemati un admin cu comanda /report. Daca vreti sa v-a ajut in afaceri (vanzari/cumparari) dati un PM pe forum sau spuneti aici.Sper ca v-am ajutat pe cei care au nevoie de acest lucru. 3
gigal bosu tau sekret Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ajuta pe cei care vor sa mai faca un ban fara sa lucreze la job-uri. Felicitari.
Ionut Bedeoan Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Frumos, bravo! Mersi,o sa mai fac si altele pe viitor. Bravo 1+ Mersi de +1,dar nul vad :lol: Ajuta pe cei care vor sa mai faca un ban fara sa lucreze la job-uri. Felicitari. Mersi
cubbe Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Salutare tuturor. M-am gandit sa fac acest tutorial pentru a va ajuta la afaceri pe multi dintre voi care nu stiu ce trebuie sa faca/nu stiu preturile/se tem de teapa. Pentru a face bani de afaceri trebuie sa v-a luati o slujba.Scrieti /jobs in chatbos si o sa v-a apara asa. Alegeti-va un job de acolo,dand click pe el si dati apoi click pe Checkpoint.O sa v-a apara un checkpoint rosu mic pe minimap (eu l-am facut putin mai mare) .Mergeti acolo si scrieti /getjob.Dupa ce ati scris faceti bani cu jobul ala pentru a putea incepe afacerile.Daca vreti sa v-a ajut trebuie sa aveti macar 1.500.000$. pentru afaceri. Masinile O masina personala este proprietatea ta,adica doar tu o poti deschide/inchide[/lock] si sa te plimbi cu ea. Bun acum s-a v-a spun preturile la masini de la DealerShip pentru a nu da prea mult.Click aici pentru a le vedea. Acum ca ati vazut preturile la masini v-a spun sa nu cumparati o masina cu aproape pretul de la dealership.Incercati sa o cumparati cat mai ieftin.De ex :o masina costa 40m sa nu o cumparati cu 38-39,incercati cu 34-35-maxim 36. Masinile le puteti vinde unor playeri de rand cu comanda /sellcarto id suma.Le puteti schimba pe o alta masina cu comanda /tradecar id suma.Atentie!!!Suma pe care o scrieti la tradecar e diferenta pe care trebuie sa o dati voi de la masina voastra pe a lui,in caz ca trebuie sa va dea el diferenta el o sa scrie tradecar nu voi, Puteti sa dati o masina pe o casa cu comanda /tradecarforhouse id suma. Nu incercati s-a dati tepe doarece veti primi ban permanent. Casele O casa este un loc unde stai sau unde poti lua chiriasi.Depinde de zona,interior si pret. O casa nu are un pret prestabilit.Depinde de cat vrea vanzatorul/cumparatorul.Nu uitati sa verificati pretul de la casele vecinilor si interiorul lor pentru a stii daca pretul pe care il cere este unul bun.Cu casele atentie sa nu dati/luati tepe.Daca zice sa ii dati banii prin transfer si el o sa ti-o dea cu 1$ sa nu il credeti ,ziceti sa puna pretul casei la casa si voi o sa dati /buyhouse,altfel NU cumparati. Cand vindeti o casa punetii pretul,iar cel care vrea sa o cumpere sa dea /buyhouse,in caz ca o schimbati cu o masina ,folositi comanda /tradecarforhouse,in caz ca o schimbati cu un biz faceti poze sa aveti dovezi si chemati un admin. Bizuri(afaceri). Un biz este un loc unde castigi bani.Pentru a ii castiga trebuie sa ai un biz bun si cautat.Un biz bun depinde de locul unde este plasat,de pretul produselor din acesta,de cati playerii il folosesc. Pentru a cumpara un biz negociati cu cumparatorul pretul.Nu are un pret prestabilit,este mai greu de aflat pretul decat al caselor,dar daca stii bine preturile te descurci. Pentru a vinde un biz ii puneti pretul .Daca e sa faceti o tranzactie intre un biz-masina-masina-biz cereti ajutorul unui admin,deoarece aici nu este o comanda pentru a schimba biz-ul pe o masina. Cam de aici puteti face afaceri,nu uitati cand faceti o afacere faceti Poza(F8) pentru a avea dovezi in caz ca este necesar.In caz ca nu stiti ce faceti chemati un admin cu comanda /report. Daca vreti sa v-a ajut in afaceri (vanzari/cumparari) dati un PM pe forum sau spuneti aici.Sper ca v-am ajutat pe cei care au nevoie de acest lucru. off: da si tu pe la scoala on: destul de bun
MasaTociTa Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Am dat +1 ai skype? daca e cv sa fac afacere sa te sun:))
Ionut Bedeoan Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Am dat +1 ai skype? daca e cv sa fac afacere sa te sun:)) Mersi. GG Mersi. Bravo, frumos tutorial. Mersi. Frumos tutorial! mersi.
Recommended Posts