Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiect-ul video-ului: Excursie pe Chilliad

O scurta prezentare: Eu (vladistoski666) impreuna cu bunul meu prieten Chr1s666 i-am facut o 'vzita' muntelui Chilliad. Sper sa va placa. O sa mai vizitam si alte locuri minutate. Aseptam pareri/critici.

Link catre filmulet: 

• Upvote 1
Posted (edited)

Fain deabea astept sa mergem si in alte locrui mult mai frumoase :XX

Edited by Tby
Posted

Imi place filmuletul , e super tare dar sa sti ca melodia de inceput ma cam plictisesste , asta este parerea mea dar filmuletul imi place.

Posted

Ne bucuram ca va impresionat videoclipul nostru si sper sa va placa si videoclipurile ce le vom mai face.

Posted

Imi place filmuletul , e super tare dar sa sti ca melodia de inceput ma cam plictisesste , asta este parerea mea dar filmuletul imi place.

Nu stiu, mie unul imi place melodia. Oricum mersi ca ne-ai spus si ma bucur ca iti place :X .

Posted (edited)

Ba vlad ca sa iasa filmul mai misto inloc de melodia ta pune o manea ala Nicolae Guta sau chiar aia Susanu - 50 cent

Edited by Petre.Bogdan
Posted

Ba vlad ca sa iasa filmul mai misto inloc de melodia ta pune o manea ala Nicolae Guta sau chiar aia Susanu - 50 cent

Am vrut sa fie un videoclip fara manele :P....

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp