Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Kingston

Free?(Da sau nu): Da.

Alte precizari: Indiferent de ce ar fi facut, merita sa fie liber deoarece a ajutat atata lume, in fine .. tara se duce de rapa cu Basescu.  :lol: 

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nick: Killer.666

Free?(Da sau nu): Da

Alte precizari: Gigi , nu cred ca a facut ceea ce este acuzat, invidia la bagat unde este acuma .. 

Posted

Nick: AK.LeR

Alte precizari: Free. Spre deosebire de alti oameni de afaceri, parlamentari si alti oameni bogati din Romania (care si ei fura), el a ajutat. Nu s-a ferit niciodata de necazurile altora, el a dat. E om cu frica de Dumnezeu. De ce sa stea liberi comunistii si coruptii care au furat o tara, si el care a facut bine sa fie inchis?!

Posted

Nick: Bodie

Alte precizari: Deci, Becali nu a omorat pe nimeni, doar a dat teapa, pentru asta nu el merita in puscarie, iar despre faza cu valiza, premierea nu e mita ! Din cate stiu eu, atunci si cei de la CFR au dus bani la ''U'' Cluj, dar nu au vrut sa se lase nici ei, deoarece erau orgoliosi din cauza rivalitatii !

Posted

Nick: QwerTy.

Free?(Da sau nu): NU !!!!

Alte precizari: Dosarul valiza rusine acolo-i este locul lui gigica la parnaie. TOATA MAFIA DIN FOTBAL LA PARNAIE SI POATE AJUNGEM SI NOI LA MONDIALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puscarieeee. Chiar daca e un om  bun la parnaie cu el.

Posted

Nick: Krish

Free?(Da sau nu): Sigur ca da .

Alte precizari: Fara Gigi la TV numai e nimic + nu ii doresc nimanui sa ajunga acolo .

Posted

Nick:  azeSan

Alte precizari:  Cate biserici a facut?! Cate case a dat pentru saraci?! Cati bani a dat pentru orfani?! M*IE PARLAMENT

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp