Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare bugged, azi va voi arata un mod foarte bun.

Nume Mod: Reconnect.cs

Descrierea modului: Cand luati kick si sunteti prea lenesi sa dati /q si sa reintrati in joc, prin apasarea a doua butoane(RShift + 0[nu de la numpad]) va puteti reconecta la server. Acest functioneaza chiar si cand cateoadata va apare "You are banned from this server", din cauza lagului sau din stiu eu ce motiv. Nu va functiona daca ati luat ban de la AdmBot sau Admin.

Instrucțiuni de instalare: Dupa dezarhivare il puneti in folderul CLEO din folderul GTA.

Alte precizări: Eu am instalat SAMPFUNCS 2.6 si CLEO 4. Deci, probabil fara astea nu va functiona. Enjoy 

Download: Click

Posted

Descrierea modului: Cand luati kick si sunteti prea lenesi sa dati /q si sa reintrati in joc, prin apasarea a doua butoane(RShift + 0[nu de la numpad]) va puteti reconecta la server. Acest functioneaza chiar si cand cateoadata va apare "You are banned from this server", din cauza lagului sau din stiu eu ce motiv. Nu va functiona daca ati luat ban de la AdmBot sau Admin.

Instrucțiuni de instalare: Dupa dezarhivare il puneti in folderul CLEO din folderul GTA.

Alte precizări: Eu am instalat SAMPFUNCS 2.6 si CLEO 4. Deci, probabil fara astea nu va functiona. Enjoy 

Am SAMPFUNCS 5.1, Cleo 4.3, Asi-Loader si nu merge.

Cand bag modul imi da crash inainte sa intru, cred ca e stealer.

Posted

Am SAMPFUNCS 5.1, Cleo 4.3, Asi-Loader si nu merge.

Cand bag modul imi da crash inainte sa intru, cred ca e stealer.

Trebuie sa fii off cand il bagi (/q). Altceva....nustiu.

Posted

Nu merge link-ul

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp