Sonic. Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Salutare bugged, azi va voi arata un mod foarte bun. Nume Mod: Reconnect.cs Descrierea modului: Cand luati kick si sunteti prea lenesi sa dati /q si sa reintrati in joc, prin apasarea a doua butoane(RShift + 0[nu de la numpad]) va puteti reconecta la server. Acest functioneaza chiar si cand cateoadata va apare "You are banned from this server", din cauza lagului sau din stiu eu ce motiv. Nu va functiona daca ati luat ban de la AdmBot sau Admin. Instrucțiuni de instalare: Dupa dezarhivare il puneti in folderul CLEO din folderul GTA. Alte precizări: Eu am instalat SAMPFUNCS 2.6 si CLEO 4. Deci, probabil fara astea nu va functiona. Enjoy Download: Click
x_Daniel Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Salutare bugged, azi va voi arata un mod foarte bun. Nume Mod: Reconnect.cs Descrierea modului: Cand luati kick si sunteti prea lenesi sa dati /q si sa reintrati in joc, prin apasarea a doua butoane(RShift + 0[nu de la numpad]) va puteti reconecta la server. Acest functioneaza chiar si cand cateoadata va apare "You are banned from this server", din cauza lagului sau din stiu eu ce motiv. Nu va functiona daca ati luat ban de la AdmBot sau Admin. Instrucțiuni de instalare: Dupa dezarhivare il puneti in folderul CLEO din folderul GTA. Alte precizări: Eu am instalat SAMPFUNCS 2.6 si CLEO 4. Deci, probabil fara astea nu va functiona. Enjoy Download: Click Am SAMPFUNCS 5.1, Cleo 4.3, Asi-Loader si nu merge. Cand bag modul imi da crash inainte sa intru, cred ca e stealer.
Sonic. Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Am SAMPFUNCS 5.1, Cleo 4.3, Asi-Loader si nu merge. Cand bag modul imi da crash inainte sa intru, cred ca e stealer. Trebuie sa fii off cand il bagi (/q). Altceva....nustiu.
BuLLe7zOfficial Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Salutare bugged, azi va voi arata un mod foarte bun. Nume Mod: Reconnect.cs Descrierea modului: Cand luati kick si sunteti prea lenesi sa dati /q si sa reintrati in joc, prin apasarea a doua butoane(RShift + 0[nu de la numpad]) va puteti reconecta la server. Acest functioneaza chiar si cand cateoadata va apare "You are banned from this server", din cauza lagului sau din stiu eu ce motiv. Nu va functiona daca ati luat ban de la AdmBot sau Admin. Instrucțiuni de instalare: Dupa dezarhivare il puneti in folderul CLEO din folderul GTA. Alte precizări: Eu am instalat SAMPFUNCS 2.6 si CLEO 4. Deci, probabil fara astea nu va functiona. Enjoy Download: Click Nu merge link-ul
Sonic. Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Nu merge link-ul La mine merge, incearca de pe alt browser.
Recommended Posts