Sonic. Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 (edited) Salut Bugged dupa cum bine stiti multi au problema la bandicam, deoarece filmeaza negru. Aceasta problema este pentru ca bandicam nu este compatibil cu rezolutia si alte setari minore ale GTA. CAUZE: 1. Ai schimbat monitorul. 2. Esti nab si umblii prin setari aiurea. 3. Alte cauze. Rezolvare: 1. Intrati in My Documents > GTA San Andreas User Files 2. Stergeti fisierul gta_sa.set. 3. Apoi intrati in: GTA San Andreas User Files\SAMP 4. Stergeti fisierul USERDAT.DAT 5. Deschideti bandicam. 6. Faceti urmatoarele setari ( calitatea si rezolutia pot fi altele ). 7. Intrati in SA:MP va REFACETI setarile pe care le aveati sau altele noi. 8. Va jucati si filmati CAND EXECUTATI TOTI PASII TREBUIE SA AVETI GTA OPRIT ! TOTI ACESTI PASI SUNT FACUTI PENTRU CA BANDICAM SA VA CITEASCA REZOLUTIA PE CARE O AVETI LA GTA AM POSTAT ACEST TUTORIAL, DEOARECE ACEASTA PROBLEMA AM AVUT-O SI EU DUPA CE AM FILMAT 2 ANI CU BANDICAM AM SCHIMBAT MONITORUL SI FILMAM NEGRU, AM CAUTAT REZOLVARI PANA SI PE SITE-UL OFFICIAL AL BANDICAM, DAR DEGEABA. ACEASTA METODA A FOST TESTAT PE 5 PLAYERI ( TOTI AU REZOLVAT PROBLEMA ) . PENTRU PARERI / INTREBARI / NELAMURIRI LASATI UN COMENTARIU AICI ! Edited October 27, 2015 by Sonic. 3
Appleton Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 FPS 12 - Pfff Mai bine pui Codecul PCM - la audio, provoaca mai putin lag.
Sonic. Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 FPS 12 - Pfff Mai bine pui Codecul PCM - la audio, provoaca mai putin lag. .... 1
Sonic. Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Un tutorial destul de interesant. Multumesc. waw Ke vr?
Recommended Posts