Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, Astazi va voi prezenta canalul meu de youtube, eu sper sa va placa. scz pentru voce. sunt racit. Si pe canalul meu. voi post 20 de episoade de samp, 20 minecraft, 20 jocuri horror. Daca vreti sa vedeti cele 60 de episoade, din ce am zis, minecraft,samp, jocuri horror. nu uita like,subscribe,  :D va multumesc nu uita de +1

https://www.youtube.com/watch?v=crkbN_l9fA0

Urmatorul episod: Farse la taximetristi (in curand)

Posted

Salut, Astazi va voi prezenta canalul meu de youtube, eu sper sa va placa. scz pentru voce. sunt racit. Si pe canalul meu. voi post 20 de episoade de samp, 20 minecraft, 20 jocuri horror. Daca vreti sa vedeti cele 60 de episoade, din ce am zis, minecraft,samp, jocuri horror. nu uita like,subscribe,  :D va multumesc nu uita de +1

In aceasta rubrica trebuie strict să postezi doar probleme legate jocului, nu ne intereseaza de canalul tău!

Posted (edited)

In aceasta rubrica trebuie strict să postezi doar probleme legate jocului, nu ne intereseaza de canalul tău!

Ba Garrix, vorbesti ca un copil, pentru a avea succes invata-te sa vorbesti. Filmarea de nota 2. Fara suparare. Are dreptate TaKeNN.

Ai un limbaj taranesc, pari a fi un copil care abia a terminat gradinita. Sorry, nu vreau sa te jignesc, te-as sfatui sa sergi video sa iti bagi o placa video destul de buna si sa reincerci. Bafta.

Edited by Tudor Anonimu.
Posted

Ba Garrix, vorbesti ca un copil, pentru a avea succes invata-te sa vorbesti. Filmarea de nota 2. Fara suparare. Are dreptate TaKeNN.

cum adica sa ma invat sa vorbesc?

Posted

Calitatea videoclipului, lagul pe care il ai si microfonul strica totul. Nu ai sanse sa devii un youtuber adevarat cu asa greseli.

Posted

cum adica sa ma invat sa vorbesc?

Ai un limbaj taranesc, pari a fi un copil care abia a terminat gradinita. Sorry, nu vreau sa te jignesc, te-as sfatui sa sergi video sa iti bagi o placa video destul de buna si sa reincerci.

Posted

Ai un limbaj taranesc, pari a fi un copil care abia a terminat gradinita. Sorry, nu vreau sa te jignesc, te-as sfatui sa sergi video sa iti bagi o placa video destul de buna si sa reincerci. Bafta. 

Posted (edited)

Am zis: lagul chiar nu stiu, dar il rezolv eu,dar calitatea videoclipului osa o rezolv. la fel si vocea=]]

Edited by AIM.Garrix
Posted (edited)

Hahahaha, rezolutie 800x600 si mergi in 20-30 fps-uri. Baiete pune-ti o placa vide buna, apoi incearca sa faci videoclip-uri. Ba esti nebun, cat am putut rade, cand te auzeam "Cu afaceri ilegale, ma ocup si fac multi bani", se vede destul de clar ca esti un copil care a terminat clasa a 4-a A, ti-a luat maicata calculator, internet si ai aflat de samp si acuma vrei sa faci si videoclipuri, astept sa iei si helper peste 2 lunii.

Edited by Cronos
Posted

Hahahaha, rezolutie 800x600 si mergi in 20-30 fps-uri. Baiete pune-ti o placa vide buna, apoi incearca sa faci videoclip-uri. Ba esti nebun, cat am putut rade, cand te auzeam "Cu afaceri ilegale, ma ocup si fac multi bani", se vede destul de clar ca esti un copil care a terminat clasa a 4-a A, ti-a luat maicata calculator, internet si ai aflat de samp si acuma vrei sa faci si videoclipuri, astept sa iei si helper peste 2 lunii.

Daca ai stii cati fac asta..

Posted

Server minecraft 1.8 - 1.8.8 

IP: 5.196.185.23:25565

*Acest server a fost creeat cu scopul de a readuce atmosfera si placerea care a fost odata pe serverele de acum 2-3 ani si anume: Minecraft Survival, fara alte mini-games doar survival. Speram sa ne atingem scopul, dar acest vis trebui realizat alaturi de voi, jucatorii serverului.

*Eveniminte active: La 10 playeri adusi primiti Moderator

b_560_95_1.png