Wenser Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Salut, Astazi va voi prezenta canalul meu de youtube, eu sper sa va placa. scz pentru voce. sunt racit. Si pe canalul meu. voi post 20 de episoade de samp, 20 minecraft, 20 jocuri horror. Daca vreti sa vedeti cele 60 de episoade, din ce am zis, minecraft,samp, jocuri horror. nu uita like,subscribe, :D va multumesc nu uita de +1 https://www.youtube.com/watch?v=crkbN_l9fA0 Urmatorul episod: Farse la taximetristi (in curand) Quote
Redpill Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Salut, Astazi va voi prezenta canalul meu de youtube, eu sper sa va placa. scz pentru voce. sunt racit. Si pe canalul meu. voi post 20 de episoade de samp, 20 minecraft, 20 jocuri horror. Daca vreti sa vedeti cele 60 de episoade, din ce am zis, minecraft,samp, jocuri horror. nu uita like,subscribe, :D va multumesc nu uita de +1 https://www.youtube.com/watch?v=crkbN_l9fA0 Urmatorul episod: Farse la taximetristi (in curand) In aceasta rubrica trebuie strict să postezi doar probleme legate jocului, nu ne intereseaza de canalul tău! Quote
Tuddi Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) In aceasta rubrica trebuie strict să postezi doar probleme legate jocului, nu ne intereseaza de canalul tău! Ba Garrix, vorbesti ca un copil, pentru a avea succes invata-te sa vorbesti. Filmarea de nota 2. Fara suparare. Are dreptate TaKeNN. Ai un limbaj taranesc, pari a fi un copil care abia a terminat gradinita. Sorry, nu vreau sa te jignesc, te-as sfatui sa sergi video sa iti bagi o placa video destul de buna si sa reincerci. Bafta. Edited October 28, 2015 by Tudor Anonimu. Quote
Wenser Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 Ba Garrix, vorbesti ca un copil, pentru a avea succes invata-te sa vorbesti. Filmarea de nota 2. Fara suparare. Are dreptate TaKeNN. cum adica sa ma invat sa vorbesc? Quote
Riquz Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Calitatea videoclipului, lagul pe care il ai si microfonul strica totul. Nu ai sanse sa devii un youtuber adevarat cu asa greseli. Quote
Tuddi Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 cum adica sa ma invat sa vorbesc? Ai un limbaj taranesc, pari a fi un copil care abia a terminat gradinita. Sorry, nu vreau sa te jignesc, te-as sfatui sa sergi video sa iti bagi o placa video destul de buna si sa reincerci. Quote
Radu Luican Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 In aceasta rubrica trebuie strict să postezi doar probleme legate jocului, nu ne intereseaza de canalul tău! Corect. Quote
Tuddi Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ai un limbaj taranesc, pari a fi un copil care abia a terminat gradinita. Sorry, nu vreau sa te jignesc, te-as sfatui sa sergi video sa iti bagi o placa video destul de buna si sa reincerci. Bafta. Quote
Wenser Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 (edited) Am zis: lagul chiar nu stiu, dar il rezolv eu,dar calitatea videoclipului osa o rezolv. la fel si vocea=]] Edited October 28, 2015 by AIM.Garrix Quote
Bodo. Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Salut, Astazi va voi prezenta canalul meu de youtube, eu sper sa va placa. scz pentru voce. sunt racit. Si pe canalul meu. voi post 20 de episoade de samp, 20 minecraft, 20 jocuri horror. Daca vreti sa vedeti cele 60 de episoade, din ce am zis, minecraft,samp, jocuri horror. nu uita like,subscribe, :D va multumesc nu uita de +1 https://www.youtube.com/watch?v=crkbN_l9fA0 Urmatorul episod: Farse la taximetristi (in curand) Hahahaha, rezolutie 800x600 si mergi in 20-30 fps-uri. Baiete pune-ti o placa vide buna, apoi incearca sa faci videoclip-uri. Ba esti nebun, cat am putut rade, cand te auzeam "Cu afaceri ilegale, ma ocup si fac multi bani", se vede destul de clar ca esti un copil care a terminat clasa a 4-a A, ti-a luat maicata calculator, internet si ai aflat de samp si acuma vrei sa faci si videoclipuri, astept sa iei si helper peste 2 lunii. Edited October 28, 2015 by Cronos Quote
Radu Luican Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Hahahaha, rezolutie 800x600 si mergi in 20-30 fps-uri. Baiete pune-ti o placa vide buna, apoi incearca sa faci videoclip-uri. Ba esti nebun, cat am putut rade, cand te auzeam "Cu afaceri ilegale, ma ocup si fac multi bani", se vede destul de clar ca esti un copil care a terminat clasa a 4-a A, ti-a luat maicata calculator, internet si ai aflat de samp si acuma vrei sa faci si videoclipuri, astept sa iei si helper peste 2 lunii. Daca ai stii cati fac asta.. Quote
danielsouth Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Server minecraft 1.8 - 1.8.8 IP: 5.196.185.23:25565 *Acest server a fost creeat cu scopul de a readuce atmosfera si placerea care a fost odata pe serverele de acum 2-3 ani si anume: Minecraft Survival, fara alte mini-games doar survival. Speram sa ne atingem scopul, dar acest vis trebui realizat alaturi de voi, jucatorii serverului. *Eveniminte active: La 10 playeri adusi primiti Moderator * Quote
Recommended Posts