Jump to content

Ce va deranjeaza la Bugged?

Recommended Posts

Posted

IHe0A80.png

Ne pasa de parerile constructive, asa ca ne-am gandit sa deschidem acest subiect.
E ceva ce te deranjeaza la Bugged si crezi ca exista o solutie pentru rezolvarea problemei?

Dorim sa ascultam parerile jucatorilor si sa imbunatatim comunitatea in functie de ele.
Daca e ceva ce te deranjeaza la Bugged si crezi ca poate fi rezolvat, posteaza dupa modelul de mai jos. O sa incercam sa raspundem la parerile care ar putea imbunatati comunitatea.

Aici nu se fac sugestii legate de server, aici postati doar ce va deranjeaza la Bugged. Nu folositi culori / fonturi in postari.

Model postare:

Ce te deranjeaza la Bugged:
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:

• Upvote 5
Posted
Salut Tibi !

Ce te deranjeaza la Bugged:Sincer cei care fac truck,pe ei nu ii intereseaza ca intra in x..Eu cred ca fac asta din amuzament..

Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Amenzi,suspendare permis.

• Upvote 1
Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged:Skinurile pe rank la mafii.Sunt unele skinuri care sunt foarte mari care te dezavantajeaza la war fiind o tinta usoara .
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Scoaterea acestei reguli.

Edited by NiTa
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Sincer cei care fac truck,pe ei nu ii intereseaza ca intra in x..Eu cred ca fac asta din amuzament..

Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Amenzi,suspendare permis.

E imposibil sa controlam traficul in permanenta, si toata lumea sa mearga perfect pe autostrazi in viitor.

Probabil o sa fie facut vreodata ceva sa pierzi din viata atunci cand te accidentezi cu masina, si atfel o sa-i faca mai precauti.

Suspendarea permisului se face deja, politisti nu o sa fie niciodata suficienti pentru ca toti playerii sa conduca perfect, sa le fie frica de politisti.

• Upvote 3
Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged: Ma deranjeaza faptul ca se face prea mult abuz....de tot felul. In al doilea rand ma deranjeaza faptul ca se face prea mult DM.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Cred ca prin sanctiuni mai grave, cei care fac abuz, cat si DM se vor mai potoli.

Edited by Tibi
fara culori / font in postari
  • Upvote 1
Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged: Jobul Farmer.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa-l schimbe in alta parte.

Edited by Michaels Retired
  • Upvote 1
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ma deranjeaza faptul ca se face prea mult abuz....de tot felul. In al doilea rand ma deranjeaza faptul ca se face prea mult DM.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Cred ca prin sanctiuni mai grave, cei care fac abuz, cat si DM se vor mai potoli.

DM-ul mereu a fost cea mai comuna problema. Nu pare o problema atat de mare pe cat pare. Toate reclamatiile primesc un raspuns destul de rapid in panel de la admini si majoritatea /report-urilor de pe server pentru DM sunt luate la timp. Sanctiunea pentru DM creste in functie de abateri si ramai fara licenta de arme pana la 50 de ore, iar apoi trebuie sa o iei din nou de la un instructor. Deci nu prea "se merita" sa faci DM cand esti sanctionat rapid, asta e cea mai buna solutie.

Pe viitor e posibil sa fie marit timpul de suspendare a licentei pentru arme si minutele de jail.

• Upvote 1
Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged:Jobu de la Truck, de la skill 3 nici nu iei mai multi bani...
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: ca de la skill 3 in sus la truck sa iei mai multi bani, adica daca ai skill 3 iei lafel ca la skill 6

Edited by Massive
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Adminii nu isi fac deloc treaba, sunt doar pentru distractie, se raspunde la un report dupa 2-3 minute, de exemplu unul pentru /slap, iti accepta problema cand tu ai dat deja /Q sau te-ai omorat.

Nu se fac teste TeamViewer! Se fac favorizari mari la acest capitol, sunt mari codati pe acest server care joaca fara nicio problema la war cu cod si nu patesc nimic. In schimb sunt luati foarte rar cei care ii mai poti gasi 1 mod ilegal si bla bla bla.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Doar cu ajutorul tau Tibi!

• Upvote 2
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Posthunterii.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa nu se faca reclamatia pentru orice mica greseala.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Jobu de la Truck, de la skill 3 nici nu iei mai multi bani...

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: ca de la skill 3 in sus la truck sa iei mai multi bani, adica daca ai skill 3 iei lafel ca la skill 6

Asta e mai mult sugestie legata de server. Sugestiile legate de server se lasa aici: http://bugged.ro/sugestii

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ca war-urile nu sunt in virtual-world
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Mai putin lag, hitmani / civili / truckeri pe turf etc

• Upvote 2
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Faptul ca se fur truckerile.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Să se poată lua truck-ul în chirire și să poată încuia/descuia.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Pe mine nu ma deranjeaza cu nimic comunitatea bugged.ro, doar ca sunt foarte multi copiii de 9-10 care fac DeathMatch aiurea, pe ei chiar nu ii poti opri si sa le explici, ei au acele ideei tapite prin care nu ai cum sa te intelegi cu ei, sa discuti cu ei. Trebuie domesticiti cum spunea si fostul meu profesor de istorie, dumnezeu sa il ierte. 
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Ai putea pune 120 de minute jail.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Dm-ul este cel mai deranjant lucru pe bugged.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Pai cresterea pretului pentru licenta de gun ar fi cea mai buna solutie.

• Upvote 1
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Faptul ca apar masinile deodata , nu cred ca se poate numi lag de la server ci ceva modificat din gamemode.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Shadow stie.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Adminii nu isi fac deloc treaba, sunt doar pentru distractie, se raspunde la un report dupa 2-3 minute, de exemplu unul pentru /slap, iti accepta problema cand tu ai dat deja /Q sau te-ai omorat.

Nu se fac teste TeamViewer! Se fac favorizari mari la acest capitol, sunt mari codati pe acest server care joaca fara nicio problema la war cu cod si nu patesc nimic. In schimb sunt luati foarte rar cei care ii mai poti gasi 1 mod ilegal si bla bla bla.

Adminii isi fac treaba suficient de bine. Nu stiu cum tu, ca player normal, poti stii atat de bine cat de bine isi fac adminii treaba pe Bugged. Pe Blue spre ex. sunt 201 de reclamatii deschise in ultimele 24 de ore, si toate reclamatiile sunt inchise intr-un timp foarte scurt. Cat despre /report-uri, de obicei sunt luate toate in aprox 1-2-3 minute.

Se adauga periodic membri noi in staff, staff-ul e oarecum mare, dar niciodata nu o sa fie suficient pentru cei 1000 de playeri online. Cat despre testele TW, nu putem face asta toata ziua. Un test TW poate dura si o ora, deci un admin isi pierde o ora din zi pentru un singur player. Daca toti adminii ar face doar teste TW, nimeni n-ar mai face nimic.

• Upvote 1
Posted

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Codatii la war.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Sa fie mai multi admini care sa se ocupe cu teste TW!

Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged: Faptul ca adminii nu se mai ocupa cu playerii care sparg conturi. Ar fi mai ok ca in loc de email setat pe cont, sa fie numarul de telefon. Cred eu ca ar fi o solutie, deoarece pe numarul de telefon ai numai tu acces.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Ar fi mai ok ca in loc de email setat pe cont, sa fie numarul de telefon. Cred eu ca ar fi o solutie, deoarece pe numarul de telefon ai numai tu acces SAU asa cum sunt "manageri" pentru mafii / taxi / S.I, etc, sa fie 2 - 3 admini ce se ocupa doar cu spargerile de conturi, sa investigheze cat mai multe.

Edited by Shad0w
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Adminii nu isi fac treaba, pe blue de exemplu, doar Kosovoy si SiLE iau la teste, in rest = 0.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Doar tu, Tibi!

Posted (edited)

Adminii isi fac treaba suficient de bine. Nu stiu cum tu, ca player normal, poti stii atat de bine cat de bine isi fac adminii treaba pe Bugged. Pe Blue spre ex. sunt 1678 de reclamatii deschise in ultimele 24 de ore, si toate reclamatiile sunt inchise intr-un timp foarte scurt. Cat despre /report-uri, de obicei sunt luate toate in aprox 1-2-3 minute.

Se adauga periodic membri noi in staff, staff-ul e oarecum mare, dar niciodata nu o sa fie suficient pentru cei 1000 de playeri online. Cat despre testele TW, nu putem face asta toata ziua. Un test TW poate dura si o ora, deci un admin isi pierde o ora din zi pentru un singur player. Daca toti adminii ar face doar teste TW, nimeni n-ar mai face nimic.

Da, sa zicem ca se ocupa de report-uri cu dm, slap-uri, toate treburile de admin, insa, totusi, daca ai juca macar un war, ti-ai da seama, cum sunt adminii. In ultima vreme, shad0w a facut update-uri doar pentru playerii noi care ajung pe server ca sa le faca un inceput comod, si placut. In ultima vreme, n-am vazut un update in care sa fie un war mai frumos (inafara de cel cu killurile si cand faci un kill/sau mori). In mod normal, intrii pe un server sa te distrezi, dar asa, n-ai cum. Mafiile sunt singura chestie care te face sa te distrezi pe un server (nu conteaza ce tip). N-am nimic cu voi, doar ca ce-am zis mai sus, zice totul.

dau quote sa vezi si tu 

Edited by Layzz
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Checkpoint-ul de la Truck LS acela de langa pod farmer.Mereu se creeaza accidente pe acolo si bubuim masinile.Este foarte enervant sa ai un sac cu 44kg de faina =>44k si sa ii pierzi fiindca un noob cu truck-ul intra in tine.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Mutarea CK. 

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp