Jump to content

Ce va deranjeaza la Bugged?

Recommended Posts

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Politistii si DM-isti la war-uri, uneori si lag-ul de la war-uri.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Un virtual world ar fi perfect, atunci nu s-ar mai putea face DM la war sau alte chestii. Inteleg ca nu vreti sa copiati rivala... dar na, ar fi frumos un virtual world, totusi...

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ma deranjeaza faptul ca foarte multi au coduri, si anume : ([discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] / aim) si adminii nu le fac nimic, dai 50 de report-uri pe ei, si le dai aiurea. Asta doar una, urmatoarea este aceea ca sunt foarte multi civili la war, nu doar civili, ci si in factiuni, dar civilii sunt cei mai multi. Acestia fac DM la war, nu ai cum sa ii filmezi sau ceva, nu ai cum sa te concentrezi si la war sa faci kill-uri, dar si pe niste amarati de playeri ce te deranjeaza.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Pai in legatura cu ce ma deranjeaza prima oara s-ar putea face teste TW mai mult, adica sa invete mai multi admini sa controleze anumiti playeri ce sunt suspecti cum ca ar folosi coduri (nu conteaza levelul). Iar a doua chestie,
sa se adauge war-uri in virtual world, asta este No. 1. Foarte multi ne dorim asta... Chiar daca veti lua idei de la comunitatea rivala, nu conteaza, mai multi vor avea chef sa joace la war, eu zic ca e mai ok. Iar war-urile sa  fie zilnic, nu o data la 2 zile, pentru ca nu facem niciun antrenament sau ceva... Parerea mea, sper sa se adauge cat mai curand.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Se fac foarte multe abuzuri din partea adminilor. Multi dintre admini nu isi fac treaba asa cum trebuie, vorbesc din calitatea de player.

Liderii factiunilor se aleg pe pile sau paysafe de 5 euro. Jucatorii care merita cu adevarat sa obtina o functie nu pot din cauza "jmecherilor" bazati de pe server. Unii admini cauta motiv sa te baneze din orice motiv, doar pentru ca te-ai luat de prietenul lor. Ceea ce ne deranjeaza cel mai mult nu este un job anume sau un skin de la o mafie, ne deranjeaza comportamentul staff-ului.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Nu stiu. Asta depinde doar de voi. 

Trebuie sa fie interesant sa arunci cu acuzatii, ca pare ca-ti place si le spui ca si cum ai fi cineva care stie absolut totul.

Niciun admin nu sanctioneaza de capul lui. Adica daca tu ai fost sanctionat gresit, faci reclamatie si un admin 6+ raspunde la ea.

Dar probabil esti pe aceasi idee si in cazul ownerilor, "paysafe si pile".

Poti ramane la acel nivel, nu iti putem schimba modul de gandire dintr-o postare.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ca nu e deschis SF. Sa fim seriosi, mai multe " Case" decat playeri. Cu SF-ul ,mai vine la pachet 3-4 factiuni, si au toti membri sanse sa intre in ele. Multi se lasa, din cauza ca nu au sanse intr-o factiune. 
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Cred ca am putea fi pe plus cu playeri, si cand spun " am putea " ma refer la tine Tibi.

Posted

Ma deranjeaza cel mai mult "Copii" de vreo 9-10 ani care, tot ei merg pe contrasens si te lovesc, dar tot ei zic "n00b, boot etc." Ar trebuii sa adaugati inca o factiune. Routier Departament. Ar fi un mare + serverului.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: DM cop-ul

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Nu stiu daca ar rezolva efectiv ceva dar este foarte enervant ca un cop sa se trezeasca atunci cand merge(chiar si cu masina personala) sa fie omorat :| Este toatal aiurea iar cei care fac asta ar trebui sanctionati. Warn/Jail 45 min. +...Iar o alta sugestie, legata de DM cop ar fi ca un politist sa poata sa omorat de la o distanta mai mare de 200m +, deoarece dupa cum se stie, multi fac DM in fata LSPD de pe cladirea aceea mare.

Normal, exceptand Hitmanii care isi fac treaba lor...

Eu iti recomand sa te faci medic sau sa intri in oricare alta factiune pasnica, daca nu iti convine actiunea.

Esti politist, deci suporti consecintele. Nu vad nicio problema in asta, e doar un joc pana la urma si daca esti atacat ar trebui sa te enutiasmeze asta, pentru ca ai parte de actiune. Doar d-aia intri in politie, sa ai parte de actiune, nu sa stai la iarba verde.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Mai mult pentru cei care fac truck iei tirul si vine ei rapid si ti-l fura
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: sa se adauge lock/unlock ca la masinile de gunoi cred ca ar fi foarte util

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Jobul Trucker
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: De cele mai multe ori se fura truck-ul si bine ar fi sa se faca ca la garbage sa poti da lock.

Ce te deranjeaza la Bugged: Viata truck-ului de la explozibile.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Viata este 30% si exista foarte multi copilasi care intra in tine doar ca sa iti pierzi cursa si ar fi bine sa se faca 100% viata la truck.

Posted

Trebuie sa fie interesant sa arunci cu acuzatii, ca pare ca-ti place si le spui ca si cum ai fi cineva care stie absolut totul.

Niciun admin nu sanctioneaza de capul lui. Adica daca tu ai fost sanctionat gresit, faci reclamatie si un admin 6+ raspunde la ea.

Dar probabil esti pe aceasi idee si in cazul ownerilor, "paysafe si pile".

Poti ramane la acel nivel, nu iti putem schimba modul de gandire dintr-o postare.

Tibi, tu vorbesti strict din punctul tau de vedere. Tu nu stii multe. Am asistat la conferinte pe skype pe care daca le-ai fii auzit sigur ti-ai fii schimbat punctul de vedere.

Nu, nu am fost sanctionata  si nu arunc cu acuzatii. Stiu multe dar nu are rost sa scriu un roman despre tot ceea ce stiu.

"Dar probabil esti pe aceasi idee si in cazul ownerilor, "paysafe si pile" " Un paysafe de 5 euro poate rezolva multe pe acest server, si iti poate asigura o functie sau un statut printre oameniii "jmecheri". Sunt multe de spus, dar nu are rost sa stau sa le scriu aici deoarece sunt constienta ca nu se va schimba nimic.

Posted

Daca ti-ai da putin interesul ai vedea ca are mare dreptate, dar ce sa faci? Atata timp cat tu nu-ti dai interesul ca-ti place ci ca esti platit lunar de catre Shad0w la fel ca si Eugen cu ce rost?

Daca mi-as fi dat interesul pentru o suma de bani si nu pentru ca-mi place, n-as mai fi fost aici inca de cand eram 2 playeri online, n-as mai fi raspuns la reclamatii staff, n-as mai fi ales eu staff-ul inca din 2012, n-as mai juca sa-mp, n-as mai fi deschis acest topic, n-as mai fi facut nimic si as fi lasat totul pe mana celorlalti, pentru ca sunt suficienti si s-ar descurca, pentru ca nu depinde serverul de mine sau de Shad0w. Ai aceasi gandire ca cei care acuza ca se alege totul pe pile si pe bani. Orice am face, oricat am face, oricat ne-am implica, mereu o sa existe cei ca tine. Nu ne afecteaza si serverul merge cu sau cei fara tine, nu te obligam sa joci pe serverul nostru si tot ce iti putem promite e ca nu o sa ne afecteze parerile celor ca tine si o sa ne vedem in continuare de conducuerea serverului cat mai corect posibil, asa cum o facem inca din 2012. Distractie placuta.

• Upvote 4
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Copii cu comportament non-rp.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Toata lumea s-ar simti mai bine,ai putea sa munceti in liniste si pace,fara sa mai intre dobitoci in tine fara niciun motiv.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: War-urile
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Pai, cand esti la war, sunt multi "slabani" ca sa le spun asa, care pun civili sau hitmani pe tine sa iesiti de pe turf. Ar fi o idee ca mafiotii in timpul war-ului sa aiba imunitate la contracte, sau sa se desfasoare war-urile in virtual world.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:parerea mea este ca se suspenda imdeiat permisul si nu imi convine sa-ldai de fierare data!!

Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Suspendarea permisului

Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged:Ownerul de pe red. Eugen. Multi vor intelege, dar putini inteleg acest mesaj
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Foarte mult abuz din partea lui. Asa vrea ca shad0w sau tibi sa plece pe red cam pe vreo 1 sapt si sa fac curat. Fara iteme de CS:GO. Si nu imi pasa ca i-au warn pe forum etc. spun tot adevar, si nu imi pasa de un joc, ma relaxes nu ca unii 24/24. Si poate unii nu au curajul sa spuna despre eugen, dar eu spun totul adevar. Pe red ca sa ei macar functia de helper iti trebuie drum lung( adica: daca dai iteme cs:go ieftine peste 2-3 luni ei helper 2, daca dau iteme care costa foarte scump peste 1 sapt helper 2 si peste 1 sapt admin 1. nu asa se face cu o functie), imi pare rau pentru helperul Tedy care a stat toata primavara si toata vara cu helper 3. dar Teo a stat 4 luni cu admin 3 si gata admin 4. Tedy vroia admin foarte mult, niciodata nu s-a dat intr-o parte de la o functie. si imi pare rau mane ca se strica bugged-ul cu eugen.

Edited by Markelow_
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Pe mine, personal ma dereanjeaza ca in timpul war-ului sa te trezesti cu civili care te impusca, politstii care te someaza pentru droguri (green), baietii care fac job si adversarii se baga dupa acea masina (garbagge, trucker) si daca tragi iti da acel mesaj 'Nu trage ... blablabla, risti sa primesti jail 90 de minute'.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: War-urile sa fie tinute in virtual world.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Amenintarile adresate la liderii sunt cele mai multe de gen 'Nu o sa mai stai mult ca lider' ,  'Stai calm ca nu mai ti lider' , 'Te scot eu de la lider zilele astea'
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Cred ca aceste amenintari ar trebuie fi sanctionate drastic deoarece descurajeaza uni lideri si ii pun intr-un stadiu de agitatie(parerea mea pe mine nu ma deranjeaza dar pe altii cred ca ii deranjeaza destul de mult)

• Upvote 1
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ma dereanjeaza faptul ca uneroi pica panel-ul, respectiv forum-ul.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Aceasta problema poate fi rezolvata de catre Shad0w, luand o protectie mai buna anti - ddos sau ceva de genul, nu ma pricep.

Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged: Faptul ca atunci cand dai /report pentru dm sau cheats, nu se chinuie nimeni sa dea spec pe respectivul.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Adminii sa fie mai activi pe /report si la cele pentru cheat/dm, nu doar pentru ca are desync si alte chestii.

Edited by xWatchOut
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Ma deranjeaza ca toti copii care ajung leaderi la o factiune bag toti prieteni in factiuni si cei care sunt activi nu ii acepta.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Sa fie o regluma prin care copii peste 15 ani sa aiba voie sa aplice pentru leader.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Staffu'
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Apreciati pe cine trebuie, fiti corecti si maturi!

• Upvote 3
Posted

Daca mi-as fi dat interesul pentru o suma de bani si nu pentru ca-mi place, n-as mai fi fost aici inca de cand eram 2 playeri online, n-as mai fi raspuns la reclamatii staff, n-as mai fi ales eu staff-ul inca din 2012, n-as mai juca sa-mp, n-as mai fi deschis acest topic, n-as mai fi facut nimic si as fi lasat totul pe mana celorlalti, pentru ca sunt suficienti si s-ar descurca, pentru ca nu depinde serverul de mine sau de Shad0w. Ai aceasi gandire ca cei care acuza ca se alege totul pe pile si pe bani. Orice am face, oricat am face, oricat ne-am implica, mereu o sa existe cei ca tine. Nu ne afecteaza si serverul merge cu sau cei fara tine, nu te obligam sa joci pe serverul nostru si tot ce iti putem promite e ca nu o sa ne afecteze parerile celor ca tine si o sa ne vedem in continuare de conducuerea serverului cat mai corect posibil, asa cum o facem inca din 2012. Distractie placuta.

Sincer, chiar nu imi pasa daca esti platit sau nu. Este fix treaba ta, si cred ca iti meriti acei bani.

"Ai aceasi gandire ca cei care acuza ca se alege totul pe pile si pe bani." Tu ai ramas blocat pe aceasta propozitie. Tu chiar nu vrei sa intelegi ca aceste lucruri chiar sunt adevarate si se intampla frecvent. 

" Cand iti spune unu" ca esti beat... il trimiti la culcare. Cand iti spun doi ca esti beat te duci si te culci." Aceasta regula nu se aplica si la tine. Daca iti spuneau decat 15-20 de jucatori mai merge. Dar cand o multime iti spune acelas lucru, inseamna ca toti avem aceias gandire si suntem retardati? Sau problema este la tine si nu vrei sa o accepti?

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: 

Pe scurt, ca nu poti intra in factiuni daca nu ai  sute de ore jucate sau daca nu te cunosti cu membri importanti.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: 

Am jucat pe bugged, pe blue, in mare parte. Am fost in LSPD, NG, NR, in multe mafii si in alte factiuni. La inceput, prin 2013-2014. Cand era 500 de jucatori maxim. Si la un moment dat n-am mai jucat, pentru ca viata reala, chestii si treaba. A, am uitat sa spun, am intrat in NG pentru ca eram prieten in viata reala cu cativa membri de acolo. La fel si in PD, altfel nu aveam nicio sansa. Deci, m-am lasat la un moment dat. Apoi am vrut sa ma apuc iarasi. Am incercat sa ma reapuc, dar ce sa fac, nu mai cunoastem pe nimeni din factiuni. Ore jucate aveam, level mare avem, aplicatie realizata bine dar n-ai ce face cand liderii nu accepta decat pe pile, chiar si la taxi. 

De asemenea, am vazut ca unii jucatori se lasa si scriu pe categoria ai speciala pentru welcome/bye ca nu se mai poate, ca a ajuns sa se ceara si bani pe paysafecard pentru a intra in factiuni... 

Siuatia asta pe care am descris-o e de acum cateva luni, nu mai stiu daca e chiar asa acum. N-am mai incercat. Am facut pe facebook topicul asta si am zis sa scriu asta, poate, cine stie, luati in seama. Oricum eu nu prea mai am timp de jocul asta, dar asa, pentru ca nu e ok.

Deci, faceti jocul accesibil tuturor, nu la 200 de insi care sunt in factiuni si restul 800 civili ( pe blue, dar si pe restul e cam la fel, nu stiu chiar daca asa sunt proportiile ).

Asta ar trebui sa incercati sa schimbati, Tibi si Shadow ( imi aduc aminte de voi de pe buyz... :) ce departe ati ajuns cu comunitatea asta, remarcabil! ), in primul rand. 

Si ca sa raspund la intrebarea "Ce te deranjeaza?", pai ar fi faptul ca majoritatea jucatorilor de pe aici, am vazut eu, au sub 14-15 ani... Dar pentru ei sunt jocurile, pentru copii. Dar totusi, macar puneti o limita de varsta + interviu pe voicechat pentru unele functii importante. Daca ar fi fost asa, poate s-ar fi evitat problema principala care ma deranjeaza, intrarea aproape imposibila in factiuni daca esti la inceput si vrei chiar sa joci.

• Upvote 1
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Faptul ca atunci cand dai /report pentru dm sau cheats, nu se chinuie nimeni sa dea spec pe respectivul.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Adminii sa fie mai activi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp