KEVLEW Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Prea multe pile, daca nu ai pile pe acest server esti un nimeni.Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Alegerea unor lideri/admini/helperi dupa comportamententul lor, dupa exprimarea lor. Nu doar dupa pile.
AnV3rG0r_ Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Da un exemplu si adu dovezi. Daca nu ai, doar postezi aiurea. Este monitorizata activitatea helperilor in fiecare zi, cei inactivi sunt scosi din functie. Daca a-ti citit toate post-urile puse aici in topic, a-ti vedea ca majoritatea se plang pe staff? ce inseamna? ca aveti ochi in nisip cum se spune in popor, daca stii. Degeaba a-ti deschis topicul acesta, deoarece nu are rost ca nimeni nu le pasa din staff, totul se face din pile. Sa fiti voi civili si alti owner care vor sa faca un server minunat, ar face. imi pare rau ce sa facut din bugged`. Si daca credeti ca o sa imi dati warn pe forum o sa se faca ceva? nu deoarece voi stiti sa sanctionati daca va jigneste cineva, dar pe noi nu. ca nu esti in pielea noastra, ca sa stii ce se face pe red Edited October 28, 2015 by Markelow_ 2
NickakZerxos Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Totul este monton. Ai lv 10 vrei masina ai lv 20 vrei factiune ai lv 30 vrei factiune si alta masina...Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Adaugarea curselor, battelurilor intre clanuri 1v1 deagle pe tip de /dice deagle x.
Ponel Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged:Cei ce fac reclamatii prea multe si aiurea, inteleg, au dreptul la dovada dar nu prea cred ca e normal sa se faca in fiecare zi cate 2-3 posturi de la 1 singur individ si nu cred ca sunt singurul care e deranjat si de exemplu ii dau wanted cuiva, iar eu a 2-a zi plec undeva 4-5 zile si am si invoire, iar el face reclamatie cu cateva minute inainte sa expire dovada, eu ce ma fac ?Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Sa se sanctioneze cu suspend 1 zi, sau cat se stabileste de catre owneri, cand un player face prea multe reclamatii de genul "dovada pentru wanted", cred ca ar ajuta foarte mult, mai ales pe cei ca noi care suntem din PD. 1
Perfect4Ever Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Mafiile de la un timp au fost lasate in ceata , si sincer fara mafii nu exista nimic in acest joc , spun din experienta mea. Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa se implementeze un sistem care ar recompensa mafiile pentru ocuparea turfului respectiv , de exemplu taxe care s-ar duce direct in depozitul mafiei respective , taxe de la bizurile ocupate.
Krups Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: DM-istiCe crezi ca ar putea rezolva problema: Sistem anti dm
Skiper GREEN Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Da un exemplu si adu dovezi. Daca nu ai, doar postezi aiurea. Explică-mi și mie, cum vine asta? http://redpanel.bugged.ro/profile/custura http://greenpanel.bugged.ro/profile/custura Am și exemple la playeri banați, dacă vrei.
Marius Brl Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Ce te deranjeaza la Bugged:La Job-ul de Trucker, la tiruri nu se da lock automat ca la farm, si nici macar nu le putem incuia noi, vin noobi si iau tirurile.Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Puneti block automat la tiruri. Edited October 28, 2015 by TurboFlash
Sasha. Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Explică-mi și mie, cum vine asta? http://redpanel.bugged.ro/profile/custura http://greenpanel.bugged.ro/profile/custura Am și exemple la playeri banați, dacă vrei. Bine inteles ca nu o sa iti raspunda.
kenzorica.EM Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Teparii. Se dau multe tepe pe server si multi playeri se lasa sau ba chiar raman fara averi.Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Cu ajutorul lui Tibi si Shad0w.
Marius Brl Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged?:In factiuni se intra doar pe pile. Ce crezi ca ar rezolva problema?:Sa puneti niste lideri capabili.
Muz1kMyLife Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged:Playerii cu pile in staff,tot tu esti sanctionat ,chiar daca ei ti-au gresit inaitne si tu incerci sa remediezi problema ca sa te lase in pace si politistii care merg pe contra-sens ,iar noi suntem sanctionatiCe crezi ca ar putea rezolva problema:Foarte usor ,sa urmariti staff-ul cu atentie si sa verificati si voi reclamatiile ca sa nu se intample astfel de prb(de ex pe mine ma tot omora cnv ,dupa care l-am omorat eu si un admin mi-o luat licenta arme si mo bagat la jail ,degeaba am postat reclamatie ca ma omora ,si o zis "dovezi insuficiente"cand se vedea ca tragea in mine,puteti sa vedeti reclamatiile mele din panel. P.S NU sunt singurul caruia i se intampla chestii de genu.
Elisei Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Sistemul C-bug si sistemul DM. Este foarte greu sa rezolvi un contract la Cnn, ca de exemplu, sau pe un player care face Garbage Man. Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa fie un nou sistem.
Cosmyn Amariei Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca la tir nu exista /lock, si alti playeri noob ti-l fura in orice secunda. Te duci la baie, cand vii, pac a disparut tiru...Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Ar trebuie. dupa ce ai intrat in tir acesta sa se blocheze singur...Parerea mea.
Armyn007 Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Adminii nu fac nimic cu /cheats si pile peste tot.
DanielDG Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Prea multi codati.Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa se adauge admini de genul acesta, deoarece majoritatea adminilor nu se ocupa cu asta, doar 2-3 se ocupa de TW.
P0kerStarS Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Ce te deranjeaza la Bugged: Faptul ca mafioti nu au aceleasi drepturi ca celelalte factiuni, adica de ce noi nu avem voie cu cleo/asi ped/python? De ce acum sunt skin-uri pe rank-uri? Un mafiot se imbraca cum vreau el, nu? faptul ca daca un player are wanted la war vin toti pd-isti dupa el, de ce nu te lasa sa-ti joci war-ul bine-mersi? BuGGed e o comunitate care devaforizeaza mafiile? Si cea mai buna propunere este sa fie war-uri in fiecare zi pentru ca intri in mafii ca sa dai majie la war nu ca sa dai /getmats toata ziua sau macar sa fie si sambata war-uri iar numai marti si joi sa nu se desfasoare.Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Tu, Tibi. Edited October 28, 2015 by P0kerStarS
Shaggy Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la BuGGed?: [21:10:17] Connecting to 93.119.25.66:7777... [21:10:17] The server is full. Retrying... [21:10:17] Connecting to 93.119.25.66:7777... [21:10:17] The server is full. Retrying... Ce crezi ca ar putea rezolva problema: ... kick-uri? :))
narcis123CJ Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Nu sau mai adaugat job-uri noi de mult, aproapte toti playerii s-au saturat de farm, truck etc, de exemplu la truck de la rank 3 pana la 6 nu exista nici un avantaj deoarece tot 33k primesti la fiecare trailer. Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Adaugarea unor job-uri noi, sau sa se mareasca preturile la truck in functie de skill.
Razvan Cristi Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged:Faptul ca la PNS este o aglumeratie ,si ar trebui sa fie pus un I dinacela si sa dam /enter sau /repair in fata la PNS.Eu cred ca jucatori vor fi de accord cu aceasta chestie deoarece atunci cand mergi la pns intra 10 in el si incep toti sa bubuie. Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Cum am spus si mai sus adaugata o poarta in fata PNS si un I in fata lui si comanda /enter sau /repair ce doriti voi.
Riquz Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Ce te deranjeaza la Bugged: Contra-sens-ul, DM-ul, Block PNS.Ce crezi ca ar putea rezolva problema: - Daca ar fi posibil sa se faca ceva ce nu ti-ar permite sa mergi pe contra-sens, sau daca incalci si mergi foarte mult pe contra-sens, intrucat sa produci un accident sa fii bagat la jail sau sa acumulezi niste puncte de accidentare, de ex 1/3 si daca ajungi la 3/3 sa primesti un warn sau suspendarea licentei pe 10-15 ore. - Daca cineva trage in rotile cuiva cand nu are wanted sa ii fie luate armele, daca trage in politisti sa poata trage ca doar e voie dm pe politisti. - Sa se bage bizz la care sa dai /enter ( stiu ca suna mai mult ca o propunere, stiu ca e de pe o alta comunitate dar in fie, e mult mai bine). Jucatorii de pe bugged nu inteleg ca daca vei sta la coada iti vei repara masina de 2-4 ori mai repede decat daca ii blochezi pe toti. Edited October 28, 2015 by Twig.
sebastiannn Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Cand esti ca si politai /duty off sa poti face post celui care te ataca. Si cu DM-ul sa fie mai drastic sanctionata, adica am vazut 90 de minute jail, sa se faca 180-200.. ar fi mult mai bine.Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Ar atrage foarte multi jucatori, la orice colt de strada vezi pe cineva care face DM.
tns belgianu Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: STAFF-ul de pe serverul RED, Eugen si cu Teo prea favorizeaza.Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Scoaterea lor din STAFF si alegerea unui nou OWNER, gen Digii care dupa parerea mea are foarte multa experienta fata de Teo si Eugen.
Nugetzz Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged?:In factiuni se intra doar pe pile. Ce crezi ca ar rezolva problema?:Sa puneti niste lideri capabili. Ai tu o dovadă că în facţiuni se intră pe pile? Degeaba postezi în acest topic dacă nu ai dovezi CLARE.
MORGAN Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Neascultarea dorintei jucatorilor, sunt n sugestii utile cum sunt vw-urile pentru war, si alte lucruri care sunt importante, o alta mafie in sf etc... care desigur nu sunt luate in consderare.Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Impementarea acestora, nu e un lucru asa greu, se poate vedea ca in loc sa aducem jucatori aici, 65% din ei se retrag pe baza acestor motive.
Recommended Posts