Jump to content

Ce va deranjeaza la Bugged?

Recommended Posts

Posted

Salut Tibi pai mi se pare cam nefolositor modelul ala asa ca o sa scriu direct. Ceea ce ma deranjeaza pe mine la acest server este felul in care sunt etichetati playerii. Ca de exeplu eu, am luat ban pentru jignire staff pentru ca am facut un membru din staff ''bulangiu''. Acum ceva vreme am facut un post la un player pentru ca mi-a scris prin sms ''Sa o vad pe m*** cum danseaza la bara''. Ce crezi, a primit mute 30 de minute. Nu conteaza daca e membru al staff-ului, e tot player, dar este un player pe care ownerul / co-ownerul a avut incredere sa ii dea o functie cu care poate sa modereze anumite aspecte ale serverului.

Inca o problema ar fi felul in care este ales staff-ul. Inteleg ca sunteti si voi baieti, majoritatea playerilor sunt baieti. Cand vedeti un player cu nick name de fata sariti repede dupa ea cu funtii etc. Acum mi se pare cam aiurea ca zic, dar sunt multi playeri care au avut banuri, de exemplu eu, mi-am cerut personal scuze la Tudor7, acesta mi-a acceptat scuzele ca l-am facut ''bulangiu''. In momentul de fata daca fac o cerere nimeni nu ma baga in seama. Nu bat apropouri si toate cele, dar alegeti staff-ul cu incredere, e ceva obisnuit sa dau refresh la panel 1-2-3 zile si sa vezi cum staff-ul scade si apar noi helperi care poate nu sunt pregatiti pentru functie dar totusi au nume gen ''Diana, Maria, Ioane''. Nu am nimic cu nimeni dar cam prea favorizati.

Cam asta e nemultumirea mea. Salut si bafta! Aceasta problema se va rezolva numai cand shad0w se va trezii si va lua si el decizii, nu doar Tibi. Nu conteaza ca e scripter si nu are timp.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Din punctul meu de vedere si joc pe serverul vostru de un an si o luna, 1) chiar nu imi place traficul (mai ales spre podul de la farm/trucker/catre SF). 2) Unii medici care iti scad din heal pentru a da ei heal, ad-urile in care scriu ''.............................fara noobi'', 3) playerii care fac post la orice greseala (post-hunteri), 4) Unii lideri nu prea iti fac treaba, de exemplu cel de la Teo, chiar daca este admin, mie imi place de el, sa nu fie cu suparare. 5) unii helperi care nu iti raspund la intreberi, inainte cand eram level 1-10 intrebam si eu ca eram cam nou si ei nu raspundeau, raspundeau numai la intrebarile cu ''la ce job primesti cei mai multi bani''....etc, 6) cersitul. si 7) unii playeri care injura, sa fie inventat o comanda la care daca scrii o injuratura (nu dau exemplu) sa fie scris cu $*£% si daca ai 3/3 warn injuraturi ai mute automat pentru X minute, 5, 10 , 30, 60 minute...cam atat nu prea mi-a placutm in rest serverul este SUPER, nota 10+.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Chiar nu stiu, dar daca ar fi aceste lucruri adaugate pe Red.BuGGeD.Ro in viitorul uptate ar foarte tare, nu conteaza cand, daca ar fi, m-as bucura, cred ca si altii.

Guest BENNYSAN
Posted (edited)

Edit.

Edited by BENNYSAN
Posted
Ce te deranjeaza la Bugged: Admini care dau multe pile(ex: Ballas, este o mafie plina de codati care traiesc din F3+TP+pile la admini)

Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Sa lase pilele in pace admini si sa ocupe bine de functia pe care o detin ca sa putem juca frumos pe un server frumos. Parerea mea!

Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged: 

1. DM-erii, ar trebuii de fiecare data cand cineva face DM sa primesca jail + suspendarea licentei gun, dar prin suspendare nu ma refer la 2 ore, ma refer la din ce in ce mai multe ore de fiecare data cand primeste jail pentru DM, de exemplu a primit o data a luat 2 ore suspendarea licentei gun, face a doua oara primeste 6 ore suspendare si tot asa.
  2. Dupa cum au spus si multi alti jucatori, trebuie schimbat checkpointul de unde mergi sa iei cursa la jobul Trucker, este foarte aglomerat, iar de cele mai multe ori sunt foarte multi "Truck-eri" pe contra-sens deoarece nu prea e loc.
  3. La joburile: Farmer, Trucker, Garbageman sa nu mai fie spawnate masinile (mai ales la jobul Farmer acestea cauzeaza lag pentru unii jucatori sau chiar crash).

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: 

1. Asa cred ca s-ar invata minte si nu ar mai face asa mult DM.
  2. Mutarea checkpointului intr-un loc mai convenabil cum ar fi aici: http://i.imgur.com/8QD88K7.jpg
  3. Sa fie o comanda de exemplu pentru farmer [/farm] sa o poti folosi in apropiere de casa de la ferma si sa iti spawneze un Tractor la folosirea comenzii. (sa fie asemanator si la Trucker si Garbageman).
Edited by Manul
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Pai atunci cand intri pe sv si te spawneaza la spawn si este cineva afk fix acoolo unde te spawneaza.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Sa fie ceva gen ca la paint, daca stai afk mai mult de 1min sa iti dea kick in zone aia de 5-10m ...

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ma deranjeaza faptul ca nu sunt joburi noi si cred ca ar mai trebui adaugate deoarece cred ca toata lumea s-a saturat de farm/fish/truck etc.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa adaugati joburi noi curand pentru a mai avea ce sa facem pe server.

• Upvote 1
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Cand esti ca si politai /duty off sa poti face post celui care te ataca. Si cu DM-ul sa fie mai drastic sanctionata, adica am vazut 90 de minute jail, sa se faca 180-200.. ar fi mult mai bine.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Ar atrage foarte multi jucatori, la orice colt de strada vezi pe cineva care face DM.

Asta e mai mult o sugestie din partea ta.

O poti posta aici: http://forum.bugged.ro/topic/1581-sugestii-pentru-server/

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ca adminii au voie sa aibe lider la o factiune.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa nu mai aiba voie adminii sa aibe lider la o factiune. De ce sa nu acorde sanse la playeri? Ei si asa, daca intra intr-o factiune sunt scutiti de orice, de sedinta.. de raport.. de fw-uri. De ce au voie sa fie si lideri? Ar trebui ca playerii sa aibe mai multe sanse.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Pai sistemul de war, s-a cam dus, nu mai afiseaza bine scorul tau si al warului, sunt multe bugurid e ex daca nu ai facut kill iti pune -4.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Nu ar mai fi asa multi nervi si asa mult de platit la worst.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: E enervant faptul ca toti merg pe contra sens si cei din PD iau permis doar la sfarsit de weekend ca sa isi faca raportu , in rest nu ii intereseaza si un lucru deranjat e ca sunt putine skinu`uri, vesnicile skin`uri , care nu sunt chiar frumoase sau atragatoare , nici macar unul comic nu gasesti 
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Nustiu sigur ce sa zic despre rezolvarea acestei probleme , sa se puna un sistem la politie , am vazut pe unele servere pe care am fost in trecere cei din PD stateau in oras cu radar si te amendau daca treceai de viteza X in oras sau iti luau permisu pentru contra sens si in legatura cu skin`urile sa se adauge niste skin`uri noi , sunt destule , se gasesc , sau macar sa se adauge un skin pentru jucatori cu cont premium , subiectul acesta sa mai dezbatut si in trecut , dar asa nu ar fi corect pentru ceilalti jucatori care inca nu detin un cont premium , dar iar atrage cumva un skin frumos la contul premium :)

Posted

In primul rand salutare tuturor de pe aceasta comunitate. In al doilea rand buna treaba cu acest topic. Si in al treilea rand ce voi spune eu o sa fie mai mult va fi ca niste propuneri.

Chestiile pe care le voi spune eu aici probabil au mai fost spuse si de alti playeri.

Ce te deranjeaza la Bugged: SISTEMUL DE C-BUG, adica se ia c-bug aiurea cateodata si sa numai iei "sit" cand faci dm, doar sa iei freez 5 secunde.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Modificari ale sistemului sau chiar inlocuirea acestuia cu altul.

Ce te deranjeaza la Bugged:Faptul ca se ia slap cand folosesti arma pe un vehicul cu sofer, asa se face mult bug abus, mai ales la waruri.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Acest sistem sa fie inlocuit cu unul care sa iti schimbe arma automat pe pumn.

Ce te deranjeaza la Bugged:Faptul ca se ia slap cand incerci sa urci intr-o masina a unei factiuni fara sa apratii de acea factiune.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Ar trebuie sa sa numai se ia slap si doar freez 5 secunde si sa apara acel mesaj "Nu poti conduce acesta masina............."

Ce te deranjeaza la Bugged:Faptul ca sunt foarte multi codati, stiu ca nu este vina stafului. Cei din staff isi fac treaba, dar se poate si mai mult.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Adminii care se ocupa de teste team viwer sa faca teste si inafara warurilor, nu doar in intervalul 20:00-22:20, cateodata se mai intampla sa faca si inafara warurilor teste, dar foarte putine, daca ar face teste de fiecare data cand s-ar primi 3-4 reporturi pe un player ca are cod s-ar mai reduce numarul codatilor.

Cam asta am avut de spus, pe moment, daca mai o sa am vreo problema/propunere o sa revin aici, multumesc pentru intelegere si pentru timpul acordat.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Sistemul PNS.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Daca s-ar schimba sistemul de PNS, ar ajuta toti pleyerii, dar asa cu acest sistem, toti se busesc, si intra uni peste altii.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Stilul de condus la majoritatea playerilor.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Solutia 1. In unele zone aglomerate sa se puna niste radare fixe, daca te prinde cu o viteza mai mare sa iti dea o amenda cuprinsa intre 50-100k in functie de viteza avuta.

Solutia 2. In unele zone aglomerate sa se puna niste radare fixe, daca te prinde cu o viteza mai mare sa ti se suspende automat permisul pentru 30-60 de minute in functie de viteza avuta.

• Upvote 1
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ca nu sunt si skinuri mai frumoase in Binco gen cele de admin pentru ca eu de exemplu vreau sa fac filme in SAMP
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Adaugarea a mai multe skinuri.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Add Paypal as payment method to buy Premium Points

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: My opinion is to add PayPal as payment method as PaySafe is not available in some players' country. It is secure and faster. It will be a great advantage for the server and especially for the non RO players.

• Upvote 1
Posted

Salutare, in primul rand nu am venit sa ma plang sau ceva dar chiar sunt curios daca poate fi luata in considerare sugestia mea.
Ce te deranjeaza la Bugged: Mereu m-a deranjat ca la war se facea dm pe mine/mafia din care fac parte. Dm facut nu doar de civili ci si de membruu mafiilor rivale sau chiar politisti. Sunt convins 100% ca nu sunt singurul pe care-l deranjeaza asta si nu stiu daca sunt primul care am cerut sa se schimbe ceva in privinta asta.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Aceasta problema se poate rezolva foarte usor, in timpul war-urilor toti membrii mafilor sa fie cumva mutati in alt virtual world prin o comanda care poate fi folosita doar de catre lider si doar in intervalul de war-uri, iar la ora 22:00 sa poata sa-l paraseasca.

Stiu ca aceasta idee este putin gresit si absurda intr-un fel deoarece unii pot sa ia crash si atunci vor fi nevoiti sa se re-logheze dar sunt aproape sigur ca asta se poate rezolva si asa se va scapa de dm-ul la war.

Va multumesc pentru atentie.

Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged: Sistemul de war

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa fie waruri in virtual world. Nu ar mai fi civil care sa faca DM pe tine si kamikaze-uri. In drum spre war nu ai mai intra in toti noobi care merg pe contra-sens si iti bubuie masina si ramai in mijlocul drumului.

Edited by Rayd.Z
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Faptul ca proprietarul unui vehicul nu se poate urca in propriul vehicul daca este inchis , iar sunt multi care stau langa tine sa nu te poti urca in autovehicul , garatez ca peste 90% din jucatori de pe server ii deranjeaza asta.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:DA! Proprietarul vehicului sa poata sa urce in el chiar daca acesta este inchis !

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: 1.Codatii, civilii si lag-ul imens care este la war-uri, daca s-ar adauga VW nu ar mai fi aceasta problema, lag-ul ar fi mai scazut, si ar fi mult mai frumoase war-urile. 2.Cum a spus si layz, in ultima perioada s-au facut update-uri pt helperi, staff, samd. Daca v-ati axa putin si pe mafii, ar fi mult mai ok, au fost 15mii de sugestii pentru mafii, dar 10% au fost luate in considerare, parerea mea este sa va axati si pe mafii, multi playeri(mafioti), au plecat pe comunitatea rivala deoarece acolo este mult mai comod si distractiv la war, 1.nu este lag, 2.nimeni nu face dm pe tine cand esti la war, aici spun de hitmani, civili, politisti, samd.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Playerii nu ar mai pleca pe comunitatea rivala pentru a se juca in mafii, ci din contra, comunitatea s-ar mari, playerii o sa creasca, multi de pe server sunt atrasi de mafii, de sistemul de war.

• Upvote 1
Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged: Sunt foarte multi codati pe server. Din toti adminii doar cativa se uita peste codati si la war e enervant sa joci cand vezi ca orice player fara mafie de level 20 iti da 3/3 din run sau 10/10 de la 100 de metri.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Propun ca adminii care stiu sa ia la teste sa invete si alti 2-3 admini cum trebuie sau ce trebuie sa le gaseasca in PC celor ce ii iau la teste.

Edited by WildBlood
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp