Jump to content

Ce va deranjeaza la Bugged?

Recommended Posts

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Copii care fac DM si cei care injura aiurea si job-ul truck.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa se adauge un sistem anti-dm, gen sa apara pe chat-ul adminilor cine este suspectat de DM si la job-ul truck sa fie implementata comanda /lock deoarece unii copii fura tirul fara motiv si nu este prea frumos.

Posted

bă, acuma nu ştiu. pot să zic doar că am avut de 3x lider şi de 2x helper, şi singura donaţie a fost de 5€ şi asta DUPĂ ce luasem deja o funcţie.

poate că timpul a trecut, lumea s-a schimbat, nu ştiu, dar chestia asta mă va face mereu să cred că nu e chiar totu' pe pile, aşa cum credeţi voi. (şi nu, n-am fost plătit să scriu asta)

• Upvote 1
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: traficul haotic.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: marirea orelor la confiscarea permisului celor care merg pe contra-sens. (5-8 ore)

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: War-urile nu sunt in virtual world.. Vin Civili, fac dm.. lasa low, altu kill, tot asa.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa bagati war-urile in vw.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ca nu exista modalitate de plata prin PayPal.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa se adauge PayPal, pentru ca nu exista in toate tarile acest "PaysafeCard" si sunt multi playeri care nu stau in Romania si poate isi doresc sa doneze.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: favorizarile ma fratilor Cand dati r6 dati pe merit der voi faceti invers si Nu e corect fata de jucatorii!

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Dați pe merit pe zile si rank!.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:DM-ul facut in prostie de playeri,merg pe strada si bomm trage unu in mine.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Sa le puna 150 min Jail.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Sunt atatea radio stations cu 0 ascultatori. Am vazut ca unele au nume diferite, dar e acelas post de radio.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa se stearga statiile de radio neascultate. Cred ca ar fii ma bine sa se pastreze Pro Fm, Radio Bandit, Taraf, Hot, Tequilla, Audio plugin-urile(Kiss si Zu) si Radio Popular.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ma deranjeaza ca esti sanctionat chiar daca scrii un singur cuvant urat..

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Ai putea sa ii aduci aminte unui player care de exemplu merge pe contra sens ca nu e banda lui si ca e cam ..... :D

• Upvote 2
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Lag-ul de la war-uri, civli care ne omora, contractele rezolvate de hitman inainte de attack s.a.m.d
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: War-urile sa fie mutate intr-un virtual world intr-e orele 20:00-22:00 cu siguranta foarte multi mafioti vor fii mult mai fericiti si vor reveni si alti playeri care sau lasat din motivle specificate mai sus.

• Upvote 2
Posted

In primu rand Sanatate!

Ce te deranjeaza la Bugged: 1.Toti noobi care isi cumpara arme si fac DM,pe unde apuca.

2. Admini si lideri nu prea isi fac treaba si nu se orienteaza dupa memrii factiiuni cand vine vorba de sedinte,etc..

Ce crezi ca ar putea rezolva poblema:Sa se de wipe la toti adminii,helperi,lideri.

Sa se adage chestii noi. 

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ma deranjeaza punctul de incarcare de la trucker, cum toti se inghesuie, isi pierd remorcile si sunt provocate multe accidente in acea zona. Ma mai deranjeaza ca pe blue liderii te accepta doar daca esti prieten cu ei, sau pe pile, dar asta nu se poate rezolva...
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Propun mutarea punctului de incarcare trucker in spatele job-ului trucker. Cat despre partea cu factiunile, nu se poate face nimic.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:

Adminii au inceput sa dea ban-uri prea multe pe motiv ''Ascundere moduri ilegale(tw)'' , daca  intri in anti virus gata ban, daca instalezi usserassist in aceeasi zi cand ai fost al tw  gata BAN , daca vede un ''cmd'' gata ban . Si ma mai deranjeaza ca atunci cand luam crash la tw , adminul nu asteapta 1-2 sa vada daca revine , direct BAN. ;) Poate unii chiar primesc flood de la dusmani. 

Ce crezi ca ar putea rezolva problema:

Adminii sa lase mai usor ban-urile cu ''ascundere moduri ilegale'' si atunci cand luam crash la tw , sa astepte 2 minute ca nu avem cum sa stergem [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] din pc in 2 minute sa fim serioisi :/ .

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Nu spun neaparat că mă deranjează, însă mulți mafioți s-au plâns că war-urile nu se desfăsoară așa cum trebuie.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: War-urile să se desfașoare într-un Virtual World, în care sunt văzuți doar coechipierii si adversarii. Probabil așa ar fii mai multă organizare la war-uri și civilii nu ar mai fii o problemă în timpul war-ului.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Cand fac truck, uni playari iti fura tirul.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Sa se poata incuia si tirul, ca la farm.

Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged: In special dm de la war.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema:

Sa fie adaugat waru in alt VirtualWord, odata cu acest update o sa scapam si de lag/dm/masiniile parcate aiurea/etc.

Cred car ar fii bine sa faceti un topic POLL iar toti playerii sa voteze daca doresc ca waru sa aiba loc in alt VirtualWord sau nu.

Edited by Gibson.
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: La war tot timpul se adu civili si ajuta una dintre mafie sa o bata pe cealalta.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa poata fi omorat oricene sta pe turf.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Lag-ul de la war-uri, civli care ne omora, contractele rezolvate de hitman inainte de attack s.a.m.d

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: War-urile sa fie mutate intr-un virtual world intr-e orele 20:00-22:00 cu siguranta foarte multi mafioti vor fii mult mai fericiti si vor reveni si alti playeri care sau lasat din motivle specificate mai sus.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Mă deranjează faptul că adminii nu-și fac treaba frate, de exemplu, cand mafia mea dă /cheats ID aim si se vede clar ca acesta are cheat, nu rezolva nimeni nimic, asta e total absurd. Iar la noi daca se da 3/3 Deagle imediat suntem luati la teste TeamViewer si nu avem nimic, ne mananca 5-10 minute war aiurea.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Adminii ce sunt online in serile in care se desfasoara war-urile si primesc report-uri (cheats) macar sa dea /spec pe acel player sa se convinga iar apoi sa-si faca treaba, in caz ca este nevoie. Dar na, mai nou, toata lumea stie sa ascunda si adminii favorizeaza, parerea mea. Si aici ma refer la serverul green in principal. Sper sa nu fi bălmăjit degeaba, ăsta-i un adevăr.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ma deranjeaza foarte mult post-hunterii.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa poata fiecare player sa faca o reclamatie dupa 100 ore jucate. Cred ca sar reduce numarul reclamatiilor drastic.

Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged: Sunt interzise modurile Cleo / Asi  ce avatanaj ai putea avea la war daca ai arme coloare sau mapa patrata ?

Sincer cred ca 30 % din jucatori sau lasat din acest motiv, pe comuniatea rivala este permis si deaia au multi jucatori.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa fie legal, deoarece cu CLEO sau fara uni joaca cu coduri.

Dati Quote sper sa fie acceptata .

Edited by DOTHEM
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Sunt interzise modurile Cleo / Asi ce avatanaje ce avatanaj ai putea avea la war daca ai arme coloare sau mapa patrata ?

Sincer cred ca 30 % din jucatori sau lasat din acest motiv, pe comuniatea rivala este permis si deaia au multi jucatori.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa fie legal, deoarece cu CLEO sau fara uni joaca cu coduri.

Dati Quote sper sa fie acceptata .

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Unele persoane din STAFF, mai acelea care iau la TW, nu stiu cum sa zic, dar cam abuzeaza.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Un wipe la staff ar fi bun.

Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged: Ma deranjeaza ca sunt prea multe masini in stoc la ds. Daca ati scadea sa ramana cam 50-100 la fiecare model ar fi super. Al doilea lucru ar fi sa putem da /lock la farmer si la trucker. Zic sa se deschida SF pe green pentru a se adauga Italian Mafia, SF Bikers etc. Asa ar avea mai multi sansa la o factiune.La mafii, ati interzis cleo. Ok, sa spunem ca e aim pe cleo. Dar ped.ifp de ce il interziceti? Sau python? Si inca un lucru:  War-urile nu sunt in virtual world.. Vin Civili, fac dm.. lasa low, altu kill, tot asa. Asta vi se spune de cativa ani, si tot nu faceti. Sper sa va mai ganditi la asta. Multumesc !
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Shadow, Tibi va rog sa luati in considerare asta. Daca vi se pare corect ce am spus, puteti sustine ideea apasand butonul

• rep_up.png
Edited by Brand aka JekoNBOMBARDIERU
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp