Jump to content

Ce va deranjeaza la Bugged?

Recommended Posts

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Lag-ul de la war-uri, civli care ne omora, contractele rezolvate de hitman inainte de attack s.a.m.d

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: War-urile sa fie mutate intr-un virtual world intr-e orele 20:00-22:00 cu siguranta foarte multi mafioti vor fii mult mai fericiti si vor reveni si alti playeri care sau lasat din motivle specificate mai sus.

+1

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Cele 10.000 de masini, economia s-a dus la pamant. Era de-ajuns ca s-au adaugat 600 de case sau nu mai stiu eu cat... Incerc sa-mi vand si eu masina, nu pot sa mai scot profit, s-a dus.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Scoaterea celor 10.000 de masini. SUNT DE AJUNS MACAR 1.000. DEJA TOTI PLAYERII AU UN INFERNUS. 

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Lag-ul de la war-uri, civli care ne omora, contractele rezolvate de hitman inainte de attack s.a.m.d
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: War-urile sa fie mutate intr-un virtual world intr-e orele 20:00-22:00 cu siguranta foarte multi mafioti vor fii mult mai fericiti si vor reveni si alti playeri care sau lasat din motivle specificate mai sus. 

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Noile update-uri la vreme, toate 3 tipuri de tot rasul, ca sa nu le numim altcumva, care nu fac altceva decat sa cauzeze lag si sa impiedice vizibilitatea.. Nu cred ca erau necesare, sau ca este cineva caruia ii plac aceste noi tipuri de vreme.. Furtuna de nisip si ceata aia infernala sunt maxim de enervante.. Inteleg ca s-a vrut ceva interesant si tipurile de vreme sa fie mai complexe, dar cum am zis si mai sus, sunt inutile, care produc numai schimbari negative.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Inlaturarea acestor noi tipuri de vreme. Sunt inutile, creeaza lag/crash-uri si solicita si mai multe resurse, mai ales pe partea video.

Posted (edited)

Ce te deranjeaza la Bugged: 1. Bun, eu fiind in National Guard, adica politist, sunt injurat de tot felul de copiii, nu as rezolva nimic daca as sta sa ii reclam in nestire ei tot aia au in gura si tot pe aia o scot, daca ma intelegi ce zic.

2. Mai ma deranjeaza un lucru, acela fiind ca se dau functii aiurea ma refer la factiuni. Adica o sa dau un exemplu: A fost acceptat x-ulescu in factiune, avand level 12 si 100 de ore jucate si in urmatorul moment el prineste rank 6, stiu "ca fiecare lider isi alege membrii" dar e cam absurd sa dai functii asa dintr-o data, fara pic de experienta, fara un nivel minim necesar.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: 1. Pai eu zic ca ar trebui facut un sistem, cand x-ulescu vrea sa injure, fie "f**", sau "mm" ori tot cuvantul intreg, fara prescurtari, acel player sa primeasca mute timp de 1-2 minute.

2. Ar trebui editat in regulament in legatura cu asta, de ex: Ca sa fi co-lider (rank 6), ai nevoie de YYY ore jucate si minim XXX zile in acea factiune, cum e si la lideri de exemplu.

Edited by Nap0L3oN
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Sistemul de war.Din cate stiu atunci cand mergi la war trebuie sa te bati cu mafia adversa, nu cu civilii care vin si te calca/te lasa low.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Adaugarea unui vw pentru cei din mafii.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: dezinteres total, banari aiurea, staff pus la misto
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:
pentru ce se ia ban pe bugged https://www.youtube.com/watch?v=OTrlNJbgGYQ

răspuns după mai bine de 30 de ore, aici scrie că poate dura si 24 de ore, mă găndeam, dar nimeni  să facă ceva în atâta timp?

banuri aiurea, staff la misto puteti observa in link

Posted

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Sunt interzise modurile Cleo / Asi  ce avatanaj ai putea avea la war daca ai arme coloare sau mapa patrata ?

Sincer cred ca 30 % din jucatori sau lasat din acest motiv, pe comuniatea rivala este permis si deaia au multi jucatori.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa fie legal, deoarece cu CLEO sau fara uni joaca cu coduri.

Dati Quote sper sa fie acceptata .

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Sunt interzise modurile Cleo / Asi  ce avatanaj ai putea avea la war daca ai arme coloare sau mapa patrata ?

Sincer cred ca 30 % din jucatori sau lasat din acest motiv, pe comuniatea rivala este permis si deaia au multi jucatori.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa fie legal, deoarece cu CLEO sau fara uni joaca cu coduri.

Dati Quote sper sa fie acceptata .

Hai dothemmmmmm =))

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Nu nuai pe mine ma deranjeaza faptul ca in ori ce factiune se intra numai pe pile.Ar trebui odata la jumatate de an sa se dea wipe la lideri.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Pe mine ma deranjeaza faptul ca , jobul Trucker si Farmer sunt aproape in acelasi loc , si tot timpul se ciocnesc unii in altii.

• Upvote 1
Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Faptul ca este un lag enorm la farmer si trucker, plus ca fermierii tot timpul se ciocnesc cu truckerii.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema : Ori sa adaugati joburi noi, 1 sau 2 joburi, ori sa mai faceti inca un loc de ferma, in SF de exemplu, sau in LV.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Traficul e infernal si cel mai deranjant lucru e cand careva pateste ca contul lui sa fie spart prin metode ingenioase fara sa te poti feri de ele cum a patit dragul meu prieten Tuppeu

si adminii nu fac nimic chiar daca avem dovezii 100% .

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Nu cred ca se va rezolva asta curand.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Ma deranjeaza ca daca o masina este descuiata si dau enter, dar proprietarul da lock la masina inainte sa intru in ea, ma da afara cand ma asez pe scaun..
Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa rezolvati acolo la script.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged: Unele persoane din STAFF de pe RED cam abuzeaza de functie.

Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Un wipe la staff ar fi bun.

Posted

Ce te deranjeaza la Bugged:Ma deranjeaza faptul ca joburile nu sunt egale si ca truck-ul se poate fura.Ma deranjeaza copii de 10 ani care fac spam doar ca sa se bage in seama,faptul ca trebuie sa stai 3 zile dupa ce pui hidd pe masina ca sa o vinzi,faptul ca se intra in factiuni foarte greu,faptul ca la rob se primesc bani foarte putini si un free de la politie se vinde de obicei cu o suma mai mare decat cea incasata la rob(nu inteleg logica),ma mai deranjeaza hidd-urile de pe Sandking si SuperGT,ca nu se vad clar,se vad foarte urat si multe altele.
Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Pai in primul rand sa se echilibreze joburile(sa nu va aud ca sunt egale ca va dovedesc la orice ora ca nu sunt...),truck-ul sa se poata incuia,sa se accepte mai multi playeri fara FH in factiuni,sa se dea minim 500k la rob pe ambele check-pointuri,sa se rezolve problema cu vizibilitatea hidd-urilor la cele doua masini si au mai spus restul playerilor multe altele...trebuie sa se modifice destul de multe detalii la server din punctul meu de vedere si al majoritatii playerilor,cred eu.Faptul ca in ultima vreme serverul a adus noi update-uri este ceva foarte bine,asteptam cat mai multe remedieri de buguri si introduceri de noi sisteme pe server.Shad0w a spus ca se pot face multe chestii la server intr-un live...Ei bine,asteptam!

Astept o parere de la Tibi/Shad0w!

Multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp