Flavio Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Ce te deranjeaza la Bugged: Problema generala a tuturor presupun eu, nu doar a mea sunt post-hunterii. Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Din punctul meu de vedere nu cred ca ar putea fi ceva care sa-i motiveze sa nu mai faca chestia aceasta. O sanctiune bine meritata celor care fac post-uri aiurea ar fi una dintre solutii. Spre exemplu daca playerul X il reclama pe playerul Y fara dovezi incriminatoare foarte concrete, acesta sa primeasca suspend pe panel sau ban in-game pentru o perioada scurta(minim 5h). Cat despre cei care iubesc sa faca post doar pentru a obtine bunuri/bani nu pot spune decat ca sunt niste oameni cu lipsa de ocupatie. Deci prin urmare, pot spune ca niste sanctiuni adresate celor care fac posturi doar pentru "a se afla in treaba" sunt bine venite. O seara buna si multumesc anticipat pentru timpul acordat citirii acestor randuri. Edited October 28, 2015 by FreeX..LegenD 1
AnV3rG0r_ Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged:Ownerul de pe red. Eugen. Multi vor intelege, dar putini inteleg acest mesajCe crezi ca ar putea rezolva problema:Foarte mult abuz din partea lui. Asa vrea ca shad0w sau tibi sa plece pe red cam pe vreo 1 sapt si sa fac curat. Fara iteme de CS:GO. Si nu imi pasa ca i-au warn pe forum etc. spun tot adevar, si nu imi pasa de un joc, ma relaxes nu ca unii 24/24. Si poate unii nu au curajul sa spuna despre eugen, dar eu spun totul adevar. Pe red ca sa ei macar functia de helper iti trebuie drum lung( adica: daca dai iteme cs:go ieftine peste 2-3 luni ei helper 2, daca dau iteme care costa foarte scump peste 1 sapt helper 2 si peste 1 sapt admin 1. nu asa se face cu o functie), imi pare rau pentru helperul Tedy care a stat toata primavara si toata vara cu helper 3. dar Teo a stat 4 luni cu admin 3 si gata admin 4. Tedy vroia admin foarte mult, niciodata nu s-a dat intr-o parte de la o functie. si imi pare rau mane ca se strica bugged-ul cu eugen. P.S am sa pun acest post tot timpul, pana nu o sa mi raspunda
Omusubtire Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged:Asa zisele "pile". Daca intrebi ce sanse ai sa intri in factiune iti raspund "sa ai o aplicatie buna". Faci o aplicatie de 100000 de randuri, scoti poetul din tine....., esti respins, ii mai intrebi odata, "ce trebuie sa am ca sa intru in factiune", iar ei raspund "barem sa ai si tu o factiune cu minim 14 zile", indeplinesti si aceasta conditie, iar dupa vezi X cu o aplicatie naspa, level 10 si 3 ore jucate si 3 factiuni a cate 3 zile cu /quitgroup fiecare e acceptat oriunde.Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Sa nu fie doar level, sa fie si un numar minim de ore jucate, asta depinde de factiune. Pe serverul Green zic eu ca se pot mari nivele pentru a intra in factiune. Ce te deranjeaza la Bugged:Ma deranjeaza liderii din mafii pentru care tebuie sa postezi totul pe forum, mats, wars, amenzi, deci totul, de parca nu ar fi "raport automatizat".Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Sa aleaga la fiecare cate 1-2 responsabili. Ce te deranjeaza la Bugged:Ma deranjeaza "codatii" de la paint, care oricat ai incerca sa dai /cheats, nimeni nu face nimic.Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Pana la urma si aim la paint, tot cod se numeste, nu? Sa fie banati toti care folosesc cod.
Xpeedo Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Ce te deranjeaza la Bugged: In primul rand adminii nu isi fac treaba deloc, sunt multi, maxim 2 ar ajunge. Helperii pe green s-au inmultit mai ceva ca albinele si nu mi se pare corect ca oricine intra in [R] (green.bugged.ro) sa ia helper sau functie dupa. In primul rand am remarcat asta fiind in acel clan, dupa ce am inteles ca asa se ia functie am dat [/quitclan]. Acum o sa inteleg ca multi o sa ii tineti partea lui Zoko (green.bugged.ro), dar nu vreau sa mai zic nimic. In primul rand pe Tibi nici nu il intereseaza de ce alegeri face / va face Zoko, ca doar na admin 5. Frate, fa si tu ceva, daca Zoko iti zice de ala tu chiar il crezi?Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Reducerea staff-ului, in primul rand deabia maxim pe la ora 10-12 sunt vreo 200-300 online, iar dupa 13-22 sunt vreo 500-600 si in staff sunt vreo 45-50 de membrii.. Si cand dai /helpers apare tag-ul [R]. Nu am nevoie de plangeri, 'da tu nu ai helper' sau 'nici sanse la lider nu ai'. Dinpotriva, sansele se fac in general pe 'vorbe', adica te mai duci pe langa un admin, alea alea, toata lumea stie. In fine, eu deabia ca mi-am propus sa iau lider, pentru ca la helper, deja vorbim de linguseli. Nu am nimic impotriva cu nici un helper, dar cativa deabia joaca de 3-6 luni pe comunitate si deja ii vad helperi. Un ultim argument: pana si cel care sta 24/7 pe facebook si habar nu are ce e ala 'DDoS' sau 'cracking' ia helper, la admini, la fel: daca ma refer la Bytza, Tibi moare fara el, deoarece daca Bytza a lasat adminu' din cauze personale imediat target pe el, in fine Bytzanu e cel mai de treaba om care il stiu (fara linguseli si alte chestii). Eu nu aleg staff-ul Tibi il alege, eu doar imi exprim opinia, ceea ce e putin important. Mi se pare ca o sa fiu sanctionat si cu warn sau suspend pe forum, dar asta este, legenda ramane legenda si asa va fi. //edit: In locul lui Tibi eu nu bagam junimisti. Edited October 28, 2015 by Xpeedo 2
Tibi Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Pe scurt, ca nu poti intra in factiuni daca nu ai sute de ore jucate sau daca nu te cunosti cu membri importanti. Iti inteleg supararea si sunt multi altii care au aceasi problema, dar nu ai adus o solutie. Daca aveam una deja, era aplicata. Vrem ca toti playerii sa se bucure de server si de "beneficiile" pe care le aduce, cum ar fi factiunile. Ne-am gandit sa facem o regula care sa oblige liderii sa accepte cel putin X membri care nu au fost niciodata intr-o factiune, la fiecare sesiune in care sunt deschise aplicatiile. Inca ne gandim la ceva mai complex, si o sa fie aplicat in viitorul apropiat. Asteptam alte idei, suntem deschisi la propuneri, nu ar avea sens sa nu dorim binele comunitatii.
Shad0w Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Staffu' Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Apreciati pe cine trebuie, fiti corecti si maturi! Postarile de genul asta nu ajuta cu nimic. Daca vrei sa reclami pe cineva anume, poti face asta pe use panel.
MihaiPopescu Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Codatii si manariile facute de admini cu liderii, exista prietenii si codatii nu prea se iau la teste.Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa se faca un sistem de anticheat sau mai mult Team Viewer, sa fie obligati adminii sa faca TW, pe green fac 2/3. Noroc ca s-a intors Bytza ca deja eram morti.
Shad0w Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Staffu' Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Apreciati pe cine trebuie, fiti corecti si maturi! Postarile de genul asta nu ajuta cu nimic. Daca vrei sa reclami pe cineva anume, poti face asta pe use panel. Ce te deranjeaza la Bugged:Ownerul de pe red. Eugen. Multi vor intelege, dar putini inteleg acest mesaj Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Foarte mult abuz din partea lui. Asa vrea ca shad0w sau tibi sa plece pe red cam pe vreo 1 sapt si sa fac curat. Fara iteme de CS:GO. Si nu imi pasa ca i-au warn pe forum etc. spun tot adevar, si nu imi pasa de un joc, ma relaxes nu ca unii 24/24. Si poate unii nu au curajul sa spuna despre eugen, dar eu spun totul adevar. Pe red ca sa ei macar functia de helper iti trebuie drum lung( adica: daca dai iteme cs:go ieftine peste 2-3 luni ei helper 2, daca dau iteme care costa foarte scump peste 1 sapt helper 2 si peste 1 sapt admin 1. nu asa se face cu o functie), imi pare rau pentru helperul Tedy care a stat toata primavara si toata vara cu helper 3. dar Teo a stat 4 luni cu admin 3 si gata admin 4. Tedy vroia admin foarte mult, niciodata nu s-a dat intr-o parte de la o functie. si imi pare rau mane ca se strica bugged-ul cu eugen. P.S am sa pun acest post tot timpul, pana nu o sa mi raspunda Nu vor intelege 'multi'. Nu e nimic de inteles. Daca ai vreo dovada ca a abuzat de ceva, poti face o reclamatie. Daca ai vreo dovada ca a dat cineva itemuri in CS:GO (un joc pe care Eugen nici macar nu-l joaca). Daca n-ai dovezi, ce rost are postarea? Vrei sa fie scoasa functia unui admin pentru ca ai auzit pe cineva care a auzit pe cineva ca Eugen ar fi primit itemuri intr-un joc pentru functii. 1
Liviu32 Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Prea multi post hunteri. Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa se ia masuri mai drastice. Sa nu se mai ia in considerare posturile pt complice dm . Eu nu cred ca cineva cu o factiune s-ar risca sa faca dm ca e el smecher
edyo98 Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Faptul ca post-hunterii scapa de sub control, din ce in ce mai multi, si chiar este foarte suparator pentru cei noi veniti in factiuni etc.Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Cei care fac post-uri doar pentru dragul de a le face, sau care fac mai mult de maxim 2 post-uri la un player sa zicem in aceeasi zi sau chiar mai multe(vorbesc doar de Factions Complaint), sa fie pedepsiti mai aspru, nu doar cu un simplu suspend.
Bodie Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Postarile de genul asta nu ajuta cu nimic. Daca vrei sa reclami pe cineva anume, poti face asta pe use panel. Scuze ca postez aiurea acum, altfel nu aveam cum sa-ti raspund. Voiam sa-ti spun ca ma refeream la tine. Edited October 28, 2015 by Bodie 1
All4n Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged:Hostul panelului si forumului, merge foarte greu.Ce crezi ca ar putea rezolva problema:S a se faca ceva sa mearga
AnV3rG0r_ Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Postarile de genul asta nu ajuta cu nimic. Daca vrei sa reclami pe cineva anume, poti face asta pe use panel. Nu vor intelege 'multi'. Nu e nimic de inteles. Daca ai vreo dovada ca a abuzat de ceva, poti face o reclamatie. Daca ai vreo dovada ca a dat cineva itemuri in CS:GO (un joc pe care Eugen nici macar nu-l joaca). Daca n-ai dovezi, ce rost are postarea? Vrei sa fie scoasa functia unui admin pentru ca ai auzit pe cineva care a auzit pe cineva ca Eugen ar fi primit itemuri intr-un joc pentru functii. Mane, daca nu stii despre ce vorbesc, de ce mai comentezi? esti sigur ca el nu joaca acest joc? are video-uri cum joaca. Si daca ii fac reclamatie o sterge, e owner mane face ce vrea, nu ii pasa de tine sau de altcineva. Vorbeste cum vrea, abuz foarte mult foarte foarte. As ruga playerii sa spuna pererea despre Eugen, dar nu au curaj deoarece sunt copii. imi pare rau de bugged. Postarile de genul asta nu ajuta cu nimic. Daca vrei sa reclami pe cineva anume, poti face asta pe use panel. Nu vor intelege 'multi'. Nu e nimic de inteles. Daca ai vreo dovada ca a abuzat de ceva, poti face o reclamatie. Daca ai vreo dovada ca a dat cineva itemuri in CS:GO (un joc pe care Eugen nici macar nu-l joaca). Daca n-ai dovezi, ce rost are postarea? Vrei sa fie scoasa functia unui admin pentru ca ai auzit pe cineva care a auzit pe cineva ca Eugen ar fi primit itemuri intr-un joc pentru functii. Mane, daca nu stii despre ce vorbesc, de ce mai comentezi? esti sigur ca el nu joaca acest joc? are video-uri cum joaca. Si daca ii fac reclamatie o sterge, e owner mane face ce vrea, nu ii pasa de tine sau de altcineva. Vorbeste cum vrea, abuz foarte mult foarte foarte. As ruga playerii sa spuna pererea despre Eugen, dar nu au curaj deoarece sunt copii. imi pare rau de bugged.
Bogdi Bogdan Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Salut! 1.Mă deranjează checkpoint-ul de la truck LS, trebuie mutat neapărat. 2. Știu că atunci când alegeți un lider, vă sfătuiți tot staff-ul dar, mă deranjează ca mulți după ce primesc funcția, abuzează de ea.Ce crezi ca ar putea rezolva problema: 1. Checkpoint-ul să fie mutat peste drum de jobul truck, ar fi mult mai ok. 2.Să aveți un cont simplu, și să le propune-ți câtorva lideri bani, paysafecard sau altele de genul, pentru un loc în funcția lor, să vedeți câți sunt loiali funcției.
George V Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 1) Ce te deranjeaza la Bugged: Dm-isti!!Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Ca admini sa i-a in considerare toate [/dm], sau să se faca un plugin sau anti-dm mai bun. 2) Ce te deranjeaza la Bugged: Hackers. Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Cum am yis şi mai sus, adminii sa raspunda mai repede la reporturi, cel puţin pe red, raspund cand au chef, in rest se duc la paint, freacă menta prin aa2 şi numai la reporturi nu raspund.
Adi Suditu Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Salut! Am mai multe lucruri ce ma deranjeaza pe mine, acum nu stiu daca si pe ceilalti jucatori. Ce te deranjeaza la Bugged: 1. Aglomeratia de la checkpoin-ul de la ferma pentru inceperea job-ului trucker. 2. Soferii care detin job-urile truck si garbage ( ma refer doar la cei care nu stiu sa respecte reguliile de conducre). 3. Staff-ul cu foarte multi membrii ( pe unii helperi nu i-am vazut vreodata /hduty). 4. Se practica foarte mult Death Match. Unii jucatori privesc Death Matchul si Drive By-ul ca fiind ceva amuzant. 5. Jucatorii care nu inteleg termenul de Role Play.Ce crezi ca ar putea rezolva problema: 1. Schimbare checkpoint-ului. 2. Jucatorii care incalca reguliile de circulatie sa primeasca jail automat timp de 15 minute fara [/free]. 3. Demiterea lor din functie. 4. Jail automat in functie de gravitate, incepand de la 30 de minute. 5. Ban IP/Nickname. P.S. Este strict parerea mea, daca se pot remedia problemele mi-as schimba parere despre staff-ul BuGGeD. Multumesc pentru atentia acordata. Edited October 28, 2015 by Sudi
AnV3rG0r_ Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: In primul rand adminii nu isi fac treaba deloc, sunt multi, maxim 2 ar ajunge. Helperii pe green s-au inmultit mai ceva ca albinele si nu mi se pare corect ca oricine intra in [R] (green.bugged.ro) sa ia helper sau functie dupa. In primul rand am remarcat asta fiind in acel clan, dupa ce am inteles ca asa se ia functie am dat [/quitclan]. Acum o sa inteleg ca multi o sa ii tineti partea lui Zoko (green.bugged.ro), dar nu vreau sa mai zic nimic. In primul rand pe Tibi nici nu il intereseaza de ce alegeri face / va face Zoko, ca doar na admin 5. Frate, fa si tu ceva, daca Zoko iti zice de ala tu chiar il crezi? Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Reducerea staff-ului, in primul rand deabia maxim pe la ora 10-12 sunt vreo 200-300 online, iar dupa 13-22 sunt vreo 500-600 si in staff sunt vreo 45-50 de membrii.. Si cand dai /helpers apare tag-ul [R]. Nu am nevoie de plangeri, 'da tu nu ai helper' sau 'nici sanse la lider nu ai'. Dinpotriva, sansele se fac in general pe 'vorbe', adica te mai duci pe langa un admin, alea alea, toata lumea stie. In fine, eu deabia ca mi-am propus sa iau lider, pentru ca la helper, deja vorbim de linguseli. Nu am nimic impotriva cu nici un helper, dar cativa deabia joaca de 3-6 luni pe comunitate si deja ii vad helperi. Un ultim argument: pana si cel care sta 24/7 pe facebook si habar nu are ce e ala 'DDoS' sau 'cracking' ia helper, la admini, la fel: daca ma refer la Bytza, Tibi moare fara el, deoarece daca Bytza a lasat adminu' din cauze personale imediat target pe el, in fine Bytzanu e cel mai de treaba om care il stiu (fara linguseli si alte chestii). Eu nu aleg staff-ul Tibi il alege, eu doar imi exprim opinia, ceea ce e putin important. Mi se pare ca o sa fiu sanctionat si cu warn sau suspend pe forum, dar asta este, legenda ramane legenda si asa va fi. Sunt deacord cu Xpeedo, vreau sa fie mai multi admini ca Bytza sau Kosovoy ei isi sanctioneaza cum trebuie regulamentului prietenul sau, dar nu ca unii. 1
Skiper GREEN Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Abuzurile adminilor, playerii banați aiurea, funcțiile primite pe iteme CS GO / dota / bani reali. foarte ok ca un player banat pe serverul red pentru no-recoil să aibă funcția de admin pe serverul green, nu este normal ca un player ce are scorul la war mereu pe 0 / 1 să fie banat pentru tentativă ascundere moduri și cheat-erii care obțin 80 kills respectiv 20 deaths să fie liberi, ș.a.m.d.Ce crezi ca ar putea rezolva problema:Mai multă atenție și seriozitate, dar nu prea cred că persoanele care depind de acest fapt sunt interesate să rezolve aceste probleme.
Tibi Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 3. Staff-ul cu foarte multi membrii ( pe unii helperi nu i-am vazut vreodata /hduty). 3. Demiterea lor din functie. Este monitorizata activitatea helperilor in fiecare zi, cei inactivi sunt scosi din functie.
Shad0w Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 funcțiile primite pe iteme CS GO / dota / bani reali Da un exemplu si adu dovezi. Daca nu ai, doar postezi aiurea.
SPIKE Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjează la Bugged: Zona burger, plajă, farm e prea aglomerată. Ce crezi că ar putea rezolva problema: Mutarea unor joburi spre east los santos, zona aia nu e populată deloc. Ar trebui să fie oameni peste tot, nu toți la grămadă. Ce te deranjează la Bugged: Nu se acordă aproape deloc atenție mafiilor. Ce crezi că ar putea rezolva problema: Ar trebui luate în considerare mai mult opinile playerilor în privință mafiilor. Cred că știm toți despre ce vorbim. 1
Stefan Ichim Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: cei care se busesc aiurea in tine cu masinile, checkpointul de la trucker e pe deal in panta si sare remorca, ar trebui mutat, atunci cand faci un rob sa nu vina sa te omoare 10 oameni care stau pe un infernus si sa deie ca disperatii, niste joburi noi nu ar strica deoarece m-am plictisit la cele vechi, atunci cand te urci in masina personala sa nu mai dai N /lock sa urci asa frate ca doar ii a ta, si key de la masina sa le dai oriunde ai fi chiar daca nu esti in masina adica sa fie putin RP, in rest ii ok Ce crezi ca ar putea rezolva problema: daca ne unim rezolvam
Nugetzz Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Păi nu pot să spun că mă DEREANJEAZĂ, dar faza este că mafioţii fac 'gura' cu virtual world, şi sunt de acord cu această propunere. Nu pot spune că 'pac-pac' şi gata s-a făcut. Vă apreciez munca din tot sufletul, ati făcut treabă bună, dar am scris sus mai multe detalii. Mă mai deranjează că există numai DM pe copi. Adică, nu poţi face altceva decât DM Cops (mă refer că unii playeri s-au plictisit să dea rob, si să facă dm). Aş dori să se adauge mai multe 'distracţii' mă refer ca la Paintball. Să se adauge de exemplu Curse, adăugare la mai multe categorii la paintball (Mini-gun, etc). DAR NU VREAU SĂ PAR PREA EXIGENT, am zis. Succes Tibi & Şhad0w.
NickakZerxos Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ce te deranjeaza la Bugged: Nepasarea ( exp : la conturi premium popuneri e topicu uitat de D-zeu)Ce crezi ca ar putea rezolva problema: Sa fie mai multa pasare.
Sasha. Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Da un exemplu si adu dovezi. Daca nu ai, doar postezi aiurea. Dovezi? Chiar vrei asta? "Dude" chiar aveti nisip in ochii? Toata lumea e tampita? Toata lumea inventeaza aceste lucruri? Adminiii vostriii va vand pe un nedectectabil cs:go, si voi vreti dovezi. Adminii vostrii joaca pe alte servere si invata lumea cum sa faca bani cu invulnerabilitate si s0beit contra cost si voi vreti dovezi? Adminii vostrii dau mass pe skype ca isi vand conturile. Dar voi aveti nisip in ochii.
Recommended Posts