Blaskowski Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Salutare, dragi membrii ai acestei comunitati. Mulți mă cunosc doar scriptând, dar am zis să încerc și eu să fac anumite mape, așa că am făcut 2 mape, una de Halloween, iar una de Crăciun .... cea de Crăciun este simplă, 2 brazi și un cadou.... Mapa de Halloween, am testat-o, are câteva 'buguri', adică ... daca intru in acea capelă cad afară din ea și mai este o rampă mare, unde într-o curbă este prea ridicată, în rest mi-a ieșit destul de bine + imaginiație fiind la început (mapping), în curând mă voi apuca de un DealerShip și voi face eu toate mapele, etc ... până la Crăciun vreau să mă gândesc la o mapă cât de cât bună și sper să vă placă și aceasta, chiar dacă am experiență în scripting, la mapping nu m-am băgat deloc, în seara asta am zis i-a să mă apuc și de mapping .... Aștept păreri/critici. Album poze: http://imgur.com/a/L1msS (!)Cui i-a plăcut și vrea mapa, să spună într-un reply aici și voi posta un pastebin cu ea. 3 Quote
Blaskowski Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Mulțumesc. (!)Cui i-a plăcut și vrea mapa, să spună într-un reply aici și voi posta un pastebin cu ea. Quote
A L E X I N O Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 (edited) Lasa mapa Edited November 2, 2015 by A L E X I N O Quote
Blaskowski Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Lasa mapa Cand intru pe pc, is prin oras. Quote
CodeRed. Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 (edited) Salutare, dragi membrii ai acestei comunitati. Mulți mă cunosc doar scriptând, dar am zis să încerc și eu să fac anumite mape, așa că am făcut 2 mape, una de Halloween, iar una de Crăciun .... cea de Crăciun este simplă, 2 brazi și un cadou.... Mapa de Halloween, am testat-o, are câteva 'buguri', adică ... daca intru in acea capelă cad afară din ea și mai este o rampă mare, unde într-o curbă este prea ridicată, în rest mi-a ieșit destul de bine + imaginiație fiind la început (mapping), în curând mă voi apuca de un DealerShip și voi face eu toate mapele, etc ... până la Crăciun vreau să mă gândesc la o mapă cât de cât bună și sper să vă placă și aceasta, chiar dacă am experiență în scripting, la mapping nu m-am băgat deloc, în seara asta am zis i-a să mă apuc și de mapping .... Aștept păreri/critici. Album poze: http://imgur.com/a/L1msS (!)Cui i-a plăcut și vrea mapa, să spună într-un reply aici și voi posta un pastebin cu ea. GG. Astept cod sa ma uit prin ea, recomand sa nu mai faci pentru altii. Asta e o chestie usoara totusi. Edited November 2, 2015 by CodeRed.SI Quote
Recommended Posts