Flaviius. Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Am un host cumparat si nu am un gm bun daca vrea cineva sa foloseasca ii pot da hostul tot ce vreau este admin nu vreau servere stunt doar "rpg" am si mysql
iKnowN Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Salut, add skype monjang.mc am eu un gm rpg bun, iti ofer admin.
KentBoom Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 da-mi skype am si eu un gm bunicel te fac owner.
BrightnesS. Valoare. Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Am si eu un gmi exact ca bugged, mai mult sau mai putin
Blaskowski Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Add cand poti: mr.yonutz_zm Sa vorbim. da-mi skype am si eu un gm bunicel te fac owner. habar n-aveti de script si va trb host moca saraciilor? Rusine.
RedGun Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Aolo tu ala mare scripter, cand te-a pus Varsu sa faci un sistem si habar aveai care sunt variabilele, taci mai bine. In primul rand vroiam sa discut cu el despre server, sa facem amandoi, si daca vrei sa stii, "eu oricum am valoare si am bani multi" angajez scripter sa-mi faca un server mai tare de 100 de ori ca bugged. Mai bine stai in banca ta, ca oricum vad ca pe la sectiunea asta tu te bagi in seama cam aiurea, suferi de nebagare in seama? Saracie. vai.
Blaskowski Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Aolo tu ala mare scripter, cand te-a pus Varsu sa faci un sistem si habar aveai care sunt variabilele, taci mai bine. In primul rand vroiam sa discut cu el despre server, sa facem amandoi, si daca vrei sa stii, "eu oricum am valoare si am bani multi" angajez scripter sa-mi faca un server mai tare de 100 de ori ca bugged. Mai bine stai in banca ta, ca oricum vad ca pe la sectiunea asta tu te bagi in seama cam aiurea, suferi de nebagare in seama? Saracie. vai. Auzi copilu, amice ... am multi fani ... cate sv am vazut de 30-40 playeri si juca cu numele meu ... 1. Eu nu fac sisteme gratis. 2. Nu joc pe alte servere, ciu$. 3. Ma /pee pe banii tai.
DaNNz0r Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 @ Blaskowski Mda Iar te bagi ca nabul in treaba altora. Tu nu vezi ca din toata aceasta comunitate numai tu esti cel mai nab si cel mai ..... . Din toata comunitatea asta nimeni nu se baga si te bagi tu crezand ca impresionezi pe cineva, dar cand colo esti un mare fraier.
RedGun Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) @Blaskowski 1-0 pentru limba romana. Sa sti si tu de la bun inceput, ca eu doar i-am cerut cu totul altceva decat precizeaza el acolo, si tu ai inteles aiurea. Sa sti ca postez unde vreau, si cer ce vreau, si poate primesc, chiar daca, nu trebuie sa imi fie mie rusine ca 'cer' ceva, cu rusinea in viata nu traiesti. Deci mai bine iti dau un sfat bun: Iesi pe afara, numai sta 24/24h sa administrezi fiecare post, fiindca cred ca ai in aceasta sectiune peste 200 de post-uri (off-topic). Edited November 3, 2015 by RedGun
Blaskowski Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 @ Blaskowski Mda Iar te bagi ca nabul in treaba altora. Tu nu vezi ca din toata aceasta comunitate numai tu esti cel mai nab si cel mai ..... . Din toata comunitatea asta nimeni nu se baga si te bagi tu crezand ca impresionezi pe cineva, dar cand colo esti un mare fraier. Tu vorbesti de mine care dai block pe skype ca nu iti dau Gm gratis si nu te ajut? Halule, dai /q si deconecteaza-te sa nu te injur. @Blaskowski 1-0 pentru limba romana. Sa sti si tu de la bun inceput, ca eu doar i-am cerut cu totul altceva decat precizeaza el acolo, si tu ai inteles aiurea. Sa sti ca postez unde vreau, si cer ce vreau, si poate primesc, chiar daca, nu trebuie sa imi fie mie rusine ca 'cer' ceva, cu rusinea in viata nu traiesti. Deci mai bine iti dau un sfat bun: Iesi pe afara, numai sta 24/24h sa administrezi fiecare post, fiindca cred ca ai in aceasta sectiune peste 200 de post-uri (off-topic). De tine ce sa mai zic, se vede care e capacitatea ta....aceea fiind de 11 ani. Eu vorbeam ca habar n-ai de script tu mi te lauzi aici cu averea ta :X. Si fii sigur, ca nu stau 24/24, dabea am putin timp si atunci e seara.... nu mai fii asa 'cu gura pe sus' m-am tot abtinut sa nu va injur ca mna, iau warn pt nimic, dar voi o cereti mai comentati mult aiurea. Nu ma impresioneaza ca tu ai avere si ce ai, poate esti un orfan care doarme cu sobolanii si pe forum te lauzi cu avere de nuj cat, lasa-ma cu dastea .... nu ma cunosti, n-ai ce sa-mi reprosezi tu mie. Controlati-va limbajul si nu mai fii 'laudaros', vii aici sa ceri si te lauzi cu averi de nuj cat :). Nu mai dati reply, asta a fost ultimul msj al meu, nu o sa mai scriu nimic in topicul asta. Apropo, lasati jocurile, traiti-va viata ... eu la 10-11 ani eram pe drum si bateam mingea, voi stati in casa pe pc 24/24 si tot asa.
RedGun Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Tu vorbesti de mine care dai block pe skype ca nu iti dau Gm gratis si nu te ajut? Halule, dai /q si deconecteaza-te sa nu te injur. De tine ce sa mai zic, se vede care e capacitatea ta....aceea fiind de 11 ani. Eu vorbeam ca habar n-ai de script tu mi te lauzi aici cu averea ta :X. Si fii sigur, ca nu stau 24/24, dabea am putin timp si atunci e seara.... nu mai fii asa 'cu gura pe sus' m-am tot abtinut sa nu va injur ca mna, iau warn pt nimic, dar voi o cereti mai comentati mult aiurea. Nu ma impresioneaza ca tu ai avere si ce ai, poate esti un orfan care doarme cu sobolanii si pe forum te lauzi cu avere de nuj cat, lasa-ma cu dastea .... nu ma cunosti, n-ai ce sa-mi reprosezi tu mie. Controlati-va limbajul si nu mai fii 'laudaros', vii aici sa ceri si te lauzi cu averi de nuj cat :). Nu mai dati reply, asta a fost ultimul msj al meu, nu o sa mai scriu nimic in topicul asta. Apropo, lasati jocurile, traiti-va viata ... eu la 10-11 ani eram pe drum si bateam mingea, voi stati in casa pe pc 24/24 si tot asa. Tu repeti tot ce zic eu? Omule, nu am zis ca am 'nu stiu cate paralele' am spus ca pot plati pe cineva ca sa imi faca un server, nu cred ca ma pot numi 'laudaros' cu asta. apropo, dami PM si defineste-mi si mie cuvantul "modest". In primul rand, eu nu comentez aiurea aici, tu ai inceput primu si mai facut "sarac" deci, suferi de nebagare in seama, du-te la medic daca ai probleme d-astea.
A L E X I N O Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) Bai sunteti toti penibili, va certati aiurea, pana la urma blask care-i problema ta daca cineva vrea host-ul sau nu? Il ofera gratis.Nu trebuie sa faci tu oameni saracii ca nu stiu ce, vedeti de tine, macar este lume care incearca sa ajute si tu "Dami pm si discutam despre pret" si te mai dai mare pe aici ca ai bani? Vai si amar... Edited November 4, 2015 by A L E X I N O 1
DaNNz0r Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) Bai sunteti toti penibili, va certati aiurea, pana la urma blask care-i problema ta daca cineva vrea host-ul sau nu? Il ofera gratis.Nu trebuie sa faci tu oameni saracii ca nu stiu ce, vedeti de tine, macar este lume care incearca sa ajute si tu "Dami pm si discutam despre pret" si te mai dai mare pe aici ca ai bani? Vai si amar... +1 Edited November 4, 2015 by s4uriK
Recommended Posts