PhunkB Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 (edited) Salut. In vara m-am lasat de sa:mp deoarece nu mai aveam deloc timp sa ma joc, asa ca l-am sters din calculator. In septembrie m-am gandit sa ma reapuc din nou, insa, cand am incercat sa intru in joc am realizat ca nu imi mai merge. Cand spun ca nu imi mai merge, ma refer la faptul ca il deschid, ma joc putin (maxim 4-5 minute) iar apoi freeze instant. In acelas timp, am realizat ca si daca il las 10-20 de secunde in bara, imediat cum reintru in joc primesc freeze. Cand spun freeze, practic imi ingheata absolut tot PC-ul. Nu mai preia nici o comanda. Nici ctrl+ del, nici sa apas pe restart. Singura solutie este sa tin apasat pe butonul de shut down al unitatii. PS: Tin sa precizez ca PC-ul are niste specificatii destul de ok, ruleaza jocul cu 101FPS-uri constant, nu am treaba. PS2: Am reinstalat windowsul / samp-ul, dar fara sperante. PS3: Problema asta o am doar cu jocul respectiv (samp), in acelasi timp ma mai joc fara probleme si CS 1.6, CS GO, Dota2. Am facut si un video pentru a vedea cu ochii vostri ce se intampla mai exact. Este filmat cu telefonul deoarece daca filmam cu bandicamul nu s-ar fi salvat filmarea. Sper sa ma poata lamuri cineva de ce se intampla asta. Voi oferi 10kk, poate chiar 20kk recompensa celui care reuseste sa ma ajute. (pe serverul blue.bugged.ro) Edited October 31, 2015 by WildKitten
Redpill Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Salut. In vara m-am lasat de sa:mp deoarece nu mai aveam deloc timp sa ma joc, asa ca l-am sters din calculator. In septembrie m-am gandit sa ma reapuc din nou, insa, cand am incercat sa intru in joc am realizat ca nu imi mai merge. Cand spun ca nu imi mai merge, ma refer la faptul ca il deschid, ma joc putin (maxim 4-5 minute) iar apoi freeze instant. In acelas timp, am realizat ca si daca il las 10-20 de secunde in bara, imediat cum reintru in joc primesc freeze. Cand spun freeze, practic imi ingheata absolut tot PC-ul. Nu mai preia nici o comanda. Nici ctrl+ del, nici sa apas pe restart. Singura solutie este sa tin apasat pe butonul de shut down al unitatii. PS: Tin sa precizez ca PC-ul are niste specificatii destul de ok, ruleaza jocul cu 101FPS-uri constant, nu am treaba. PS2: Am reinstalat windowsul / samp-ul, dar fara sperante. PS3: Problema asta o am doar cu jocul respectiv (samp), in acelasi timp ma mai joc fara probleme si CS 1.6, CS GO, Dota2. Am facut si un video pentru a vedea cu ochii vostri ce se intampla mai exact. Este filmat cu telefonul deoarece daca filmam cu bandicamul nu s-ar fi salvat filmarea. Sper sa ma poata lamuri cineva de ce se intampla asta. Voi oferi 5kk, poate chiar 10kk recompensa celui care reuseste sa ma ajute. (pe serverul blue.bugged.ro) Ai încercat să îl instalezi în altă partiție?
PhunkB Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Ai încercat să îl instalezi în altă partiție? Crezi ca ar putea fi de la asta? Chiar acum voi face asta, poate merge. Revin cu edit.
Redpill Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Crezi ca ar putea fi de la asta? Chiar acum voi face asta, poate merge. Revin cu edit. Da, te rog să încerci și eu am avut o problemă asemănătoare și soluția era să îl instalez în altă partiție revino cu reply dacă ți-a mers.
PhunkB Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 (edited) Da, te rog să încerci și eu am avut o problemă asemănătoare și soluția era să îl instalez în altă partiție revino cu reply dacă ți-a mers. Aceeasi problema, din pacate.. Insa am mai observat o chestie. In jocul original nu am probleme. Pot face ce vreau, ca tot nu primesc freeze, insa atunci cand intru pe sa:mp... Edited October 31, 2015 by WildKitten
Andrei Apostol Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Da un update la placa video, s-ar putea sa fie si asta. Daca nu, ia din nou jocul de pe net, probabil e si asta.
PhunkB Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Da un update la placa video, s-ar putea sa fie si asta. Daca nu, ia din nou jocul de pe net, probabil e si asta. Jocul este acelasi pe care il am de foarte mult timp. De pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] , nu cred ca este de la asta. Am toate update-urile la placa video, nu este de la asta.
PhunkB Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 (edited) Downloadeaza sampul de pe bugged download. Un link, te rog? EDIT: Am gasit, am downloadat, la fel, din pacate. Edited November 1, 2015 by WildKitten
mistarxxx Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Un link, te rog? EDIT: Am gasit, am downloadat, la fel, din pacate. Daca nu merge nicio solutie, iti recomand sa-ti schimbi windows si sa instalezi iar jocul.
PhunkB Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 (edited) Daca nu merge nicio solutie, iti recomand sa-ti schimbi windows si sa instalezi iar jocul. iti schimbi windows. Am mentionat ca am reinstalat windows-ul. Deci, m-am lasat in vara, am incercat sa ma reapuc in toamna, cand sa instalez jocul, am vazut ca am problema asta cu sa:mp-ul, DOAR cu sa:mp-ul. Am reinstalat windows-ul, si am exact aceeasi problema. DOAR si DOAR cu sa:mp-ul. GTA San Andreas imi merge, si multe alte jocuri care necesita mult mai multe resurse decat imi necesita sa:mp-ul. Inainte sa ma las de sa:mp eram in FBI si filmam cu 101 fps-uri. GTA-ul este bun. Il am din acelasi loc de mai bine de 2 ani, niciodata nu am avut probleme cu el. Problema esta strict legata de SA:MP. Maresc miza. Celui care ma va ajuta sa rezolv aceasta problema ii voi oferi un Bullet cu 177 de zile, hidden 205 / 194 pe serverul blue.bugged.ro! Edited November 2, 2015 by WildKitten
EddyMIBR Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Am avut si eu o problema exact la fel,dar dupa ce am intrat in Gta normal mi-a disparut problema.
PhunkB Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Am avut si eu o problema exact la fel,dar dupa ce am intrat in Gta normal mi-a disparut problema. Din pacate la mine n-a functionat aceasta metoda.
alexo999999 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Deci ai reinstalat windows, nu merge.Ai instalat GTA, SAMP din nou, nu merge.Ai mutat in alta partitie, nu merge.Am si eu 2 posibilitati de rezolvare cu care vin, dai run as administrator, sau sa intri pe alt server si vezi daca face la fel.
PhunkB Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Deci ai reinstalat windows, nu merge. Ai instalat GTA, SAMP din nou, nu merge. Ai mutat in alta partitie, nu merge. Am si eu 2 posibilitati de rezolvare cu care vin, dai run as administrator, sau sa intri pe alt server si vezi daca face la fel. Am incercat si cu "run as administrator", nu am reusit. Am intrat si pe alt server, foarte cunoscut / populat si am patit la fel si acolo. Nu inteleg cum GTA-ul imi poate merge fara probleme iar SA:MP-ul nu. Si macar de nu mi-ar merge deloc sa:mp-ul, dar faza e ca imi intra in joc, stau 2-3 minute si apoi mi se blocheaza tot PC-ul. Extrem de enervant..
alexo999999 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Gata, cred ca asta e Solutia incearca exact asa.1.Iei alt gta. 2.Il instalezi in alta partitie decat C dar si cu alt nume, iti iei SA:MP, si presupun ca o sa merga.
PhunkB Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Gata, cred ca asta e Solutia incearca exact asa. 1.Iei alt gta. 2.Il instalezi in alta partitie decat C dar si cu alt nume, iti iei SA:MP, si presupun ca o sa merga. Am instalat tot din acelasi loc GTA-ul. GTA-ul nu are treaba, imi merge perfect. Este luam de pe o comunitate pe care o stim cu totii, nu pot face reclama aici. Am reinstalat GTA-ul, am schimbat numele folderului, am instalat sa:mp-ul si... aceeasi chestie. :(
Amigo. Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Atunci cand esti in joc intra in Task Manager si da click dreapta pe procesul gta_sa.exe si selecteaza High.
Crysis. Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 nustiu mi se blocheaz tot nu imi mai arata playeri nu pot sa folosesc comenzi sa intru in magazin am facut report si meau spus sa fac un relog am facut dar nimik continua sa se blocheze dupa 1 min de joac
Deniis. Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Placa video este devină, mă. Încearcă să faci update sau du-te la un Service să o schimbe. Nu are legătură jocul / serverul . Sunt prea multe partiții când se încarcă pe o rază mai mare în joc, de aceea îți face lagu' ăla mare , apoi îți dă un Crash. Ai o problemă , cam mare la Placa video. Această problemă am avut-o la laptop și l-am dus la Service.
Riquz Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Incearca sa schimbi monitorul. Adu-ti monitorul unui prieten/ un monitor vechi sau du calculatorul in intregime la un service din apropiere. Acolo il vor verifica ei. Sunt sigur ca vor sti care e problema si te vor ajuta.
PhunkB Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 (edited) Placa video este devină, mă. Încearcă să faci update sau du-te la un Service să o schimbe. Nu are legătură jocul / serverul . Sunt prea multe partiții când se încarcă pe o rază mai mare în joc, de aceea îți face lagu' ăla mare , apoi îți dă un Crash. Ai o problemă , cam mare la Placa video. Această problemă am avut-o la laptop și l-am dus la Service. Incearca sa schimbi monitorul. Adu-ti monitorul unui prieten/ un monitor vechi sau du calculatorul in intregime la un service din apropiere. Acolo il vor verifica ei. Sunt sigur ca vor sti care e problema si te vor ajuta. Calculatorul il am de 1 an, inca mai am garantie la el. Nu-l pot duce in service. L-am dus in magazinul de unde l-am luat, le-am explicat ca problema aceasta o am doar pe un anumit joc, si mi-au spus ca au nevoie de ceva concret, nu mi-l pot trimite in service asa. Nu am putut intra pe sa:mp sa le arat deoarece nu aveau internet in magazin. (internet prin cablu) Am venit acasa, am facut o filmare f. asemanatoare cu cea pe care ati vazut-o in topic, am trimis PC-ul in service iar dupa 7 zile mi-a venit inapoi intact. Nici macar de praf nu l-au curatat.. Eu nu inteleg, daca ar fi problema de la placa video, nu ar trebui sa-mi faca asa la toate jocurile? Mai ales pe CS:GO / Dota 2, jocuri multi-player care au cerinte mult mai mari decat sa:mp-ul. Atunci cand esti in joc intra in Task Manager si da click dreapta pe procesul gta_sa.exe si selecteaza High. Am incercat. Am bagat jocul in bara, am intrat in task manager, am setat gta_sa.exe pe high iar apoi cand sa reintru in joc, freeze total la PC. Edited November 3, 2015 by WildKitten
Deniis. Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 @,Nu e nevoie să facă în toate jocurile. Într-un joc e de ajuns :).
Riquz Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) E complicat.. Doar asta mai poti sa faci... sa te lasi de SA:MP sau sa cumperi GTA:SA de pe Steam. Poti sa o cumperi acuma la reducere. E 1.99$ acuma, reducerea se termina in 5 ore. Edited November 3, 2015 by Twig.
Recommended Posts