DaryusTyh Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Deci imi merge cand intr-u pe samp adica bag parola etc si dupa ce ma da in casa cand ies din ea mi se blockeaza si trebuie neaparat sa ies din joc. Ce as putea face. Quote
Guz Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Nu e neaparat sa iesi asteapta pana se regenereaza lumea Quote
MaXi. Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Asa am patit si eu... dai reinstall la joc. Quote
DaryusTyh Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Auzi nu pot din control panel am windows 8 sa dezinstalez gta-ul si de la ala imi tot da un mod adica harta detaliata mi se instaleaza pe langa el si gta-ul inapoi imi recomanzi un program cu care pot sa il dezinstalez ala?gta-ul din control panel de la uninstall? Asa am patit si eu... dai reinstall la joc. Quote
Redpill Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 (edited) Deci imi merge cand intr-u pe samp adica bag parola etc si dupa ce ma da in casa cand ies din ea mi se blockeaza si trebuie neaparat sa ies din joc. Ce as putea face. Din setup-ul lui il poti dezinstala. Edited November 1, 2015 by TaKeNN. Quote
Recommended Posts