Rulik Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Weed.[] Level:32 Ore jucate:1200 Poza cu invitatia: Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Weed.[] Sanctiuni: - - Cateva realizari pe server/ forum: Nu am avut realizări, de acum vreau să am. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Doar sa-mp . De ce vrei sa intri in clan: Vreau să intru în acest clan pentru că este unul dintre cele mai respectate de pe sv şi are membri de treabă . Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Nu am mai făcut, findcă îmi displac toate înafară de accesta . Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai făcut. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu mă ştiu cu nici unu-l, doar pe la paint ce ne-am văzut. Planuri de viitor pe server? Rank 6 , într-o mafie. Informatii legate de viata reala: Prenume: Bogdan Varsta reala: 16 Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un băiat respectuos, descurcăreţ , sufletist . Sunt pasionat de sport . Ce gen de muzica asculti? În majoritatea timpului ascult muzică bună . Ce hobbyuri ai? Street workout, parkour , alergat , lupte de stradă .
.Japonezu Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Realizari ? Poza cu invitatia ? Tu cred ca iti bati joc de noi ! CONTRA !
Rulik Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Eu am aplicat, cum sa pun poza cu invitatia daca acum am aplicat? wtf, realizari nu am am precizat.
CyberNeticK Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 (edited) Respins! Nu ai respectat modelul de topic! Edited October 31, 2015 by CyberNeticK
Recommended Posts