MaFiA.rOmAnA Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Nume:Ovidiu Varsta: 17 ani Biografie(minim 50 de cuvinte):Sunt un baiat de treaba glumet am simtul umorului si cei 7 ani de acasa,respect pe cine ma respecta,imi place munca in echipa,imi place sa muncesc,iubesc samp-ul,sunt intelegator sunt bine dispus tot timpul si cam atat ma pot descrie in rest decideti voi Domiciliu:Suceava,Radaut Sex [ M / F ]:Masculin - ONLINE: Nick Sa:Mp:WroToShaw Level(minim 10):47 De cat timp joci Sa:Mp?aproximativ de 3 ani Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:6-7 ore zilnic Ce nick-uri ai avut inainte?:OvidiX Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?:Detin doar 10 dar mai pot baga un paysafe - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Da Stii sa lucrezi in Sony Vegas?:Da Te pricepi in HTML?:Nu Ce programe stii sa folosesti?:Majoritatea toate ,care nu le stiu exista tutoriale - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:Pai de pe server,nu am aflat in general de la un player pur si simplu am vazut acest tag de multe ori si mi-am propus sa incerc sa intru in el Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Pai cu ce este nevoie:mats,bani etc. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Deoarece mi-se pare fascinant - CONTACT: ID Yahoo! Messenger:YM nu am Skype: Ovidixx Quote
Recommended Posts