Jump to content

Recommended Posts

Posted

Foarte frumos avatarul, si da, este adevarat ce ai zis tu acolo, le urez -» Condoleante Familiilor! Unii dintre ei puteau sa aiba un viitor foarte frumos, unii invatau foarte bine, deci.. Şi mie imi vine sa plang.. +1.

Posted

Multumesc celor pe care-l va purta cat si celor care vor posta si au postat. Eu nu mai voi posta ca sa evit free-chatul.

• Upvote 2
Posted

Salut buGGed. Am decis sa creez un avatar de la 0 pentru voi daca a-ti fost impresionati de acest subiect.

Il poate purta oricine.

TujTGWI.png

Realizati cat de greu este pentru parintii lor? Gen, tu sa fii fost parinte si copilul tau sa se fii aflat in acel club, realizand ca copilul tau nu va mai deschide ochii vreodata, nu l-ai mai vedea vreodata, nu l-ai mai auzii vreodata.

Nu conteaza ca era rocker, manelist, rapper, de alta nationalitate si celelalte, era un OM, cu totii suntem oameni!

Oricum, Romania nu va ajunge intr-un stadiu ca alte tari (in prezent) decat peste multi ani la care acele tari peste multi ani cand va fii si Romania la fel, ele vor fii si mai moderne.

Probabil cineva de pe aceasta comunitate avea un prieten/coleg/vecin/ruda/cunostinta si daca este asa doresc sa ii urez multe condoleante.

Multumesc pentru vizionarea topicului si acel timp minuscul prin care ti l-ai facut de a citi.

Mmh, frumoasă melodia. Felicitări celui ce a compus-o.

Posted

Condoleante, dar totusi ei sunt de vina ca ei au mers intr-un club ce erau riscuri de incendiu si cum sa lasi sa se dea drumu la artificii intr-un loc atat de mic doar cu o usa ? Proprietarii sunt devina si ei in primul rand.

• 2 weeks later...
Posted

Condoleante, dar totusi ei sunt de vina ca ei au mers intr-un club ce erau riscuri de incendiu si cum sa lasi sa se dea drumu la artificii intr-un loc atat de mic doar cu o usa ? Proprietarii sunt devina si ei in primul rand.

-)))))Bai baiatule nu inteleg care sunt de vina aia care au mers in club sau proprieterii.

Posted

când vă gândiţi că au fost 61 morţi, sau câti sunt... îţi vine sa plângi, am 2 prieteni în spital, unul in Israel si altul in bucuresti, imi pare rau ca sunt in brasov.

pacat de ei...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp