Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nume mod: gta_sa.exe

Descrierea modului: Permite deschiderea mai multor procese gta_sa.exe cu modulul samp.dll.

Download: http://rghost.net/57493761

Alte precizări: nu mai aveţi nevoie de sandboxie, fixes.asi, beatsamp.dll, etc.

PS: Chatlog-ul este valabil pentru ultimul sa:mp deschis. Preferabil ca în ultimul sa:mp deschis să aveţi contul principal în cazul în care aveţi nevoie de chatlog.

PS2: Screenshot-urile (F8) intră în acelaşi folder indiferent de sa:mp-ul de pe care au fost făcute.

Am gasit acest mod de foarte mult timp, am vazut topic-ul inactiv, m-am gandit ca este foarte folositor si am zis sa fac un 'repost' al acestui topic, nu ma criticati, am vrut doar sa ajut cu acest gta_sa.exe care permite deschiderea mai multor procese gta_sa.

Sper sa nu aud 'plagiator, huaa' s.a.m.d        

Copyright  Rexxo                                                                                                                                                                                                               © All rights reserved.

Edited by Heinzel.
  • Upvote 3
Posted

Nu e bun, iei crash cand il bagi..

Fa o copie al fisierului timecyc.dat din folderul data al jocului si redenumeste-l in timecyc.kkt. 

La fel este valabil pentru toti ce iau crash.
Posted

La început mi-a mers OK, iar acum, după ce am băgat un hud nu mai merge să intru de mai mult de 2 ori, ce să fac ?

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp