Jaws Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 (edited) Nume mod: gta_sa.exe Descrierea modului: Permite deschiderea mai multor procese gta_sa.exe cu modulul samp.dll. Download: http://rghost.net/57493761 Alte precizări: nu mai aveţi nevoie de sandboxie, fixes.asi, beatsamp.dll, etc. PS: Chatlog-ul este valabil pentru ultimul sa:mp deschis. Preferabil ca în ultimul sa:mp deschis să aveţi contul principal în cazul în care aveţi nevoie de chatlog. PS2: Screenshot-urile (F8) intră în acelaşi folder indiferent de sa:mp-ul de pe care au fost făcute. Am gasit acest mod de foarte mult timp, am vazut topic-ul inactiv, m-am gandit ca este foarte folositor si am zis sa fac un 'repost' al acestui topic, nu ma criticati, am vrut doar sa ajut cu acest gta_sa.exe care permite deschiderea mai multor procese gta_sa. Sper sa nu aud 'plagiator, huaa' s.a.m.d Copyright Rexxo © All rights reserved. Edited November 2, 2015 by Heinzel. 3
Ekoblast9 Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 GG, tocmai il cautam, te salut de pe contul Valy_SMK, vezi ca am facut aplicatie, ai +1
Jaws Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 GG, tocmai il cautam, te salut de pe contul Valy_SMK, vezi ca am facut aplicatie, ai +1 Multumesc!
Jaws Posted November 5, 2015 Author Posted November 5, 2015 Nu e bun, iei crash cand il bagi.. Fa o copie al fisierului timecyc.dat din folderul data al jocului si redenumeste-l in timecyc.kkt. La fel este valabil pentru toti ce iau crash.
Jaws Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Bravo man ai facut bine sa faci repost ai +1 Thanks
EpiCu Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 La început mi-a mers OK, iar acum, după ce am băgat un hud nu mai merge să intru de mai mult de 2 ori, ce să fac ?
Recommended Posts