Jump to content

Recommended Posts

Posted

Denumirea originala al modului: Hud.txd

Descrierea modului: Este o tinta mica, foarte buna, facuta in totalitate de mine in Photoshop. In poza nu se vede chiar foarte bine, nu e plina total, gen punct.. este si putin, putin goala in mijloc 4.gif. Se poate observa in SiteM16 ca nu e plina chiar total.

Poze / Video (obligatoriu): XYpX8S7.png

Download Link: http://www.girlshare.ro/3489016620.1
SiteM16: 
wP0vMVE.png

Instructiuni de instalare (obligatoriu): Se descarca hud.txd si se copie in folderul models din GTA.

Alte precizari: Sper sa va placa, astept pareriile voastre ! Daca v-a fost de folos, nu ezitati sa dati +1. Multumesc 11.gif 

• Upvote 4
Posted

Asa e, baga-le pe amandoua si fa comparatie.. Nu mai vorbii daca nu stii !

Nu cred ca tu stii nici atat, poti cere parerea altora sa vezi ca este tinta lui DAESO dar este modificata si faacuta mai mica.

Posted

Nu cred ca tu stii nici atat, poti cere parerea altora sa vezi ca este tinta lui DAESO dar este modificata si faacuta mai mica.

Amice cand faceam eu tinte la cerere tuturor tu nu stiai de forum, crede-ma. Nu sunt genul sa plagiez tinte, cine ma cunoaste, stie ca nu plagiez ! Salut.

Posted

Amice cand faceam eu tinte la cerere tuturor tu nu stiai de forum, crede-ma. Nu sunt genul sa plagiez tinte, cine ma cunoaste, stie ca nu plagiez ! Salut.

Nu ma lua pe mine cu: ,, Amice cand faceam eu tinte la cerere tuturor tu nu stiai de forum'' ca nu esti cine stie ce personalitate importanta pe acest server.

ON: Am terminat sa ma cert cu tine, oricum o sa raspunzi inapoi dar nu ma intereseaza ce faci, asa ca salpa.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp