Popular Post Tibi Posted November 5, 2015 Popular Post Posted November 5, 2015 Subiectul video-ului: Record mondial la mers intr-o roata pe bicicleta O scurta prezentare: Link catre filmulet: 10
Tibi Posted November 5, 2015 Author Posted November 5, 2015 Hack. brb, fac reclamatie. Chiar n-am folosit nimic :[ cred ca e ceva bug care se produce cand dai /spawn la un bike 1
RayaN Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Chiar n-am folosit nimic :[ cred ca e ceva bug care se produce cand dai /spawn la un bike siigur. asa spun toti. ne vedem pe panel. 1
Amigo. Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Chiar n-am folosit nimic :[ cred ca e ceva bug care se produce cand dai /spawn la un bike Ai ban pentru cheats, mulţumit, ok?
Deniis. Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Și eu am mers cam așa mult.. E un bug la Mountan Bike și la BMX . Am mers din LS în LV de 2 ori , dus-întors.
BattMann Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 (edited) Tare intro-ul la video ( partea cu "post, +1, TW, n00b, pile, donatii, NRG obosit, etc)...ai cam descris in cateva cuvinte serverul BuGGeD.Cat despre mersul pe o roata si eu am reusit ieri, am mers din LV pana in SF, probabil e un bug ceva. Edited November 6, 2015 by AIM.BattMann
Recommended Posts