Jump to content

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Aș merge în cap 

Ce ai face dacă  te-ai urca pe scenă fiind invitat de un cântareț și când ai ajunge  pe scenă te-ai împiedicat și tot orașul te vedea?

Edited by BodaneLL
Posted (edited)

As fi putin suparat cam 2-3 zile .

Ce ai face daca ai primi admin pe server ?

Edited by Nyro
Posted (edited)

M-aş pune /spec pe toţi suspecţii de aim, iar dacă am dovezile necesare, i-aş bana.

Ce ai face dacă ai fi lider la o mafie, ai primi 10 /sms-uri pe oră de la hateri, iar aceştia ţi-ar spune că eşti un codat, apoi în 2 minute să îţi fie făcute 4 reclamaţii de membrii facţiunii tale?

Edited by Alexander.Capone
Posted

M-aş pune /spec pe toţi suspecţii de aim, iar dacă am dovezile necesare, i-aş bana.

Ce ai face dacă ai fi lider la o mafie, ai primi 10 /sms-uri pe oră de la hateri, iar aceştia ţi-ar spune că eşti un codat, apoi în 2 minute să îţi fie făcute 4 reclamaţii de membrii facţiunii tale?

OFF: N-ai rezistat nici 5 zile ca leader :))

ON: Pai nu toti suntem ca tine alexander ca amenintam cu ban si injuram de morti :)) Oricum, nu i-as baga in seama, eu actionez cu cap, nu ca tine :*

Ce ai face daca ar fi sa decizi daca Alexander sa fie banat sau nu?

Posted (edited)

@@Ryudo29 

OFF: Actionezi atat cu cap incat ai primit ban pe forum tocmai de la injuraturi spuse de tine? :))

ON: As vota sa ramana Alexander pentru ca merita. Este un lider bun, degeaba toti aveti ceva impotriva lui.

Ce ai face daca ai fi Lider Corleone?

Edited by Tuckle
Posted (edited)

Nici prin gand nu mi-ar trece aşa ceva.doarece el este un mafiot adevărat cu o experienţă foarte mare de-a mânui un simplu deagle. Şi serverul are nevoie de aşa playerii.

Q: Ce ai face dacă mama ta, ar afla că eşti gay ?

Edited by Jack