HoLLy578 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) Cred că majoritatea playerilor mai longevivi au avut cel putin unul sau două teste in pc. Așa că m-am gândit să fac un tutorial pentru cei cărora le merge greu internetul și până descarcă tw/ammy vor lua ban. Deci e mai bine să previi decât să tratezi. Până acum, am văzut diferite programe cu care un admin iți controlează pc-ul. Uitati o listă + download link pentru fiecare dintre ele. +:TeamViewer 10 : Click +:TeamViewer fără instalare : Click +:Ammy admin: Click +:Cleo & .asi finder : Click +:Disk Investigator : Click +:LastActivityView : Click +:Recuva: Click +:User Assist : Click +:OSForeniscs : Click +:Usbdeview : Click +:RecentFilesView : Click Cam astea le-au *folosit* pe mine, dacă mai stiti si altele lăsati un reply si le voi adăuga. Tutorialul nu este facut de mine, l-am gasit pe o alta comunitate si am zis sa il postez si aici deoarece nu prea am vazut vre-un tutorial ca acesta, deci sa nu va aud ( copy paste de pe "x" ) v-am zis de acum ca nu este facut de mine, eu doar l-am gasit si am zis sa il dau mai departe. :) Edited November 7, 2015 by HoLLy578 1
KONi Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Cheat Engine nu am idee la ce ar folosi atunci cand te testeaza si Recuva lafel.
HoLLy578 Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Cheat Engine nu am idee la ce ar folosi atunci cand te testeaza si Recuva lafel. Recuva e ca sa vada ce ai sters in ultima ora sau ceva de genu...si daca vede acolo ex: " acum 2 minute a fost sters r3nk0 "..ma rog cred ca ti-ai dat seama. daca e ceva le sterg de acolo, si cheat engine nu stiu..cred ca o sa ii dau delete de acolo
Cosmin Ghioc Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Cred că majoritatea playerilor mai longevivi au avut cel putin unul sau două teste in pc. Așa că m-am gândit să fac un tutorial pentru cei cărora le merge greu internetul și până descarcă tw/ammy vor lua ban. Deci e mai bine să previi decât să tratezi. Până acum, am văzut diferite programe cu care un admin iți controlează pc-ul. Uitati o listă + download link pentru fiecare dintre ele. +:TeamViewer 10 : Click +:TeamViewer fără instalare : Click +:Ammy admin: Click +:Cleo & .asi finder : Click +:Disk Investigator : Click +:LastActivityView : Click +:Recuva: Click +:User Assist : Click +:OSForeniscs : Click +:Usbdeview : Click +:RecentFilesView : Click Cam astea le-au *folosit* pe mine, dacă mai stiti si altele lăsati un reply si le voi adăuga. Tutorialul nu este facut de mine, l-am gasit pe o alta comunitate si am zis sa il postez si aici deoarece nu prea am vazut vre-un tutorial ca acesta, deci sa nu va aud ( copy paste de pe "x" ) v-am zis de acum ca nu este facut de mine, eu doar l-am gasit si am zis sa il dau mai departe. :) Upade asifinder plz nu merge link
HoLLy578 Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 Upade asifinder plz nu merge link nu mai merge site-ul oficial :|
DariusMEISTER. Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Mai sunt multe programe care sunt pentru stick..
HaDaDi Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) Un tutorial folositor. Edited December 15, 2015 by HaDaDi
HoLLy578 Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Mai sunt multe programe care sunt pentru stick.. dami link si le pun
legion come 1v1 Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 gg tie. daca zici ca le-ai luat de altundeva, gg pt copy & paste :)))
MiHaiCR7 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Gg, dar adminul ți le bagă în PC, chiar dacă nu le ai.
Recommended Posts