Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cred că majoritatea playerilor mai longevivi au avut cel putin unul sau două teste in pc. Așa că m-am gândit să fac un tutorial pentru cei cărora le merge greu internetul și până descarcă tw/ammy vor lua ban. Deci e mai bine să previi decât să tratezi.

Până acum, am văzut diferite programe cu care un admin iți controlează pc-ul.

Uitati o listă  + download link pentru fiecare dintre ele.

+:TeamViewer 10 :  Click        

+:TeamViewer fără instalare : Click

+:Ammy admin: Click

+:Cleo & .asi finder : Click

+:Disk Investigator : Click

+:LastActivityView : Click

+:Recuva: Click

+:User Assist : Click

+:OSForeniscs : Click

+:Usbdeview : Click

+:RecentFilesView : Click

Cam astea le-au *folosit* pe mine, dacă mai stiti si altele lăsati un reply si le voi adăuga.

Tutorialul nu este facut de mine, l-am gasit pe o alta comunitate si am zis sa il postez si aici deoarece nu prea am vazut vre-un tutorial ca acesta, deci sa nu va aud ( copy paste de pe "x" ) v-am zis de acum ca nu este facut de mine, eu doar l-am gasit si am zis sa il dau mai departe. :)

Edited by HoLLy578
  • Upvote 1
Posted

Cheat Engine nu am idee la ce ar folosi atunci cand te testeaza si Recuva lafel.

Recuva e ca sa vada ce ai sters in ultima ora sau ceva de genu...si daca vede acolo ex: " acum 2 minute a fost sters r3nk0 "..ma rog cred ca ti-ai dat seama.

daca e ceva le sterg de acolo, si cheat engine nu stiu..cred ca o sa ii dau delete de acolo

• 2 weeks later...
Posted

Cred că majoritatea playerilor mai longevivi au avut cel putin unul sau două teste in pc. Așa că m-am gândit să fac un tutorial pentru cei cărora le merge greu internetul și până descarcă tw/ammy vor lua ban. Deci e mai bine să previi decât să tratezi.

Până acum, am văzut diferite programe cu care un admin iți controlează pc-ul.

Uitati o listă  + download link pentru fiecare dintre ele.

+:TeamViewer 10 :  Click        

+:TeamViewer fără instalare : Click

+:Ammy admin: Click

+:Cleo & .asi finder : Click

+:Disk Investigator : Click

+:LastActivityView : Click

+:Recuva: Click

+:User Assist : Click

+:OSForeniscs : Click

+:Usbdeview : Click

+:RecentFilesView : Click

Cam astea le-au *folosit* pe mine, dacă mai stiti si altele lăsati un reply si le voi adăuga.

Tutorialul nu este facut de mine, l-am gasit pe o alta comunitate si am zis sa il postez si aici deoarece nu prea am vazut vre-un tutorial ca acesta, deci sa nu va aud ( copy paste de pe "x" ) v-am zis de acum ca nu este facut de mine, eu doar l-am gasit si am zis sa il dau mai departe. :)

Upade asifinder plz nu merge link

• 3 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp