Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cred că majoritatea playerilor mai longevivi au avut cel putin unul sau două teste in pc. Așa că m-am gândit să fac un tutorial pentru cei cărora le merge greu internetul și până descarcă tw/ammy vor lua ban. Deci e mai bine să previi decât să tratezi.

Până acum, am văzut diferite programe cu care un admin iți controlează pc-ul.

Uitati o listă  + download link pentru fiecare dintre ele.

+:TeamViewer 10 :  Click        

+:TeamViewer fără instalare : Click

+:Ammy admin: Click

+:Cleo & .asi finder : Click

+:Disk Investigator : Click

+:LastActivityView : Click

+:Recuva: Click

+:User Assist : Click

+:OSForeniscs : Click

+:Usbdeview : Click

+:RecentFilesView : Click

Cam astea le-au *folosit* pe mine, dacă mai stiti si altele lăsati un reply si le voi adăuga.

Tutorialul nu este facut de mine, l-am gasit pe o alta comunitate si am zis sa il postez si aici deoarece nu prea am vazut vre-un tutorial ca acesta, deci sa nu va aud ( copy paste de pe "x" ) v-am zis de acum ca nu este facut de mine, eu doar l-am gasit si am zis sa il dau mai departe. :)

Hey, poți să schimbi link pentru cleo & asi finder? nu funcționează                    

• 2 weeks later...
Posted

Hey, poți să schimbi link pentru cleo & asi finder? nu funcționează

Nu mai il gasesc pe net + a disparut site-ul oficial, doar admini stiu ca il mai au, o sa incerc sa il caut si sa il adaug din nou.

• Upvote 1
  • 5 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

ai copiat dela auake ... tutz balenele lu obama ... respekt dela fratele tau mai mare chirtoaca

CICA AWAKE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bai amaratule, uita-te la data in mortii tai ca awake abia ce se apucase de youtube atunci =))))))))))))))))))))))))

Nov 07 2015 14:33

Posted

Bă te-aș bloca dar nuștiu cum ..nu sunt așa dependent ca tine de forum ce plm ai omule 😂 serios frate ești bolnav mental dacă te-aș putea ajuta cu ceva nuștiu scriemi.

După profil când te uiți parcă ești normal ajuți lumea cu diferite probleme (moduri ) dar la vorba am impresia ca vb cu un ccat.

Nu te supăra dar serios maturizeazăte 😐

Posted (edited)

Bă te-aș bloca dar nuștiu cum ..nu sunt așa dependent ca tine de forum ce plm ai omule serios frate ești bolnav mental dacă te-aș putea ajuta cu ceva nuștiu scriemi.

După profil când te uiți parcă ești normal ajuți lumea cu diferite probleme (moduri ) dar la vorba am impresia ca vb cu un ccat.

Nu te supăra dar serios maturizeazăte

sunt destul de matur, dar cand vad un retardat si analfabet pe nume MRadu care face 156165 de topice te cam enervezi in p$%! mea, mai si te lauzi ca faci tu aplicatie cu un site free.., macar de nu era facuta cu appsgeyser ala, te respectam pentru efort, dar esti o suferinta sparta'n cur.

ti-am zis, limba romana e grea..mai bine du-te pe la scoala, tot vine craciunul, o sa iti cumpar eu tie un abecedar ca iti cam trebuie.

Edited by HoLLy Cont de rezerva
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp