DanielBroather Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 exact ca in filmele de groaza prost regizate =]]
azeSan Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 exact ca in filmele de groaza prost regizate =]] :)))
JaC Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 De plictiseala am dat peste acest clip facut de TutorialsLegend in care....vedeti voi! Toata lumea a auzit de acest Slender-Man toata lumea il considera un mit dar daca exista? http://www.youtube.com/watch?v=mSqnZhg_GSo P.S : Nu este nici un screamer de care sa va speriati e doar un documentar ! :) - Dece furi video-urile de la alti youtuberi ? Uite aici canalul de unde a luat Laurentiu videoclipul de mai sus : Tutorials Legend . Aici este canalul sau http://www.youtube.com/channel/UCClsqZMpBTImtwnRHLIJk0A Slender Man? Este un personaj fictiv care a aparut in 2009, in imaginatia lui Victor Surge, si aceasta poveste imaginara a fost postata pe un forum, de pe care s-a raspandit in toata lumea... Incredibil! 45% din oameni nu au auzi de Graham Bell si Thomas Edison, dar, peste 75% (inafara de copii din varful muntelui si Africa) au auzit de Slender Man... Bravo. Asa este.
Tobi Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Exista o mica zicala " In orice mit exista un strop de adevar.", deci totul este posibil.
Laurr. Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 @JaC Si anume ce am furat? /:) Este un documentar pe care l-am impartasit si voua, nu vad ce am furat, nu e uploadat de mine ca sa zici ca l-am furat. P.S: Topicul asta mai exista? .omg.
AdvanC3 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 (edited) Bun,deci sa fi-m si noi mai realisti. Cum sa existe unu de 6 metri,slab ca drq si fara fata..?Poveste de speriat copilasii.. Edited March 18, 2014 by AdvanC3
RichardShhtt Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Da exista ma ce stiti voi ,a venit la mne acasa am cinat inpreuna ,dimineata a venit iara am baut o cafea am fumat si o tigara... O zic cand mai vine il aduce si pe mos craciun.
GIVENCHY1 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Nu exista, toata povestea asta cu slender man e o inventie a americanilor pentru a vinde diferite produse precum jocuri si carti.
Recommended Posts