King.William Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Iti dau PM cand intru pe leptop, doar tu vezi culoare, deci e legal. si cam cand ai putea sa intri pe leptop?
H o f f n e r Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Iti dau PM cand intru pe leptop, doar tu vezi culoare, deci e legal. si cam cand ai putea sa intri pe leptop? da-mi pm ca nu pot, iti dau link ca ilam salvat pe fb, sunt de pe telefon acum
mateiualex Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Salut! Acesta este un mod foarte special. Puteti vedea in video ce face. Vizionare placuta! 720p HD. https://www.youtube.com/watch?v=4dt0CG6onpQ&feature=youtu.be Daca v-a placut nu uitati de Daca e ilegal astept un admin sa lasa un reply aici. Va multumesc pentru vizionare :D Prea tare, gg.
H o f f n e r Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Prea tare, gg. Marfa! chiar ca
x_Daniel Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Salut! Acesta este un mod foarte special. Puteti vedea in video ce face. Vizionare placuta! 720p HD. https://www.youtube.com/watch?v=4dt0CG6onpQ&feature=youtu.be Daca v-a placut nu uitati de Daca e ilegal astept un admin sa lasa un reply aici. Va multumesc pentru vizionare :D E legal deoarece vezi culoarea doar tu, nu si ceilalti. Vreau si eu link de la mod
King.William Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Daca as putea sa imi retrag acel +2 daca ti l-am dat as faceo imediat am cred 2 saptamani de cand astept acel pm cu acel carcolor.cs. ce om de cuvant esti gg.
x_Daniel Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 ms ms La ce ai mai postat acest mod aiurea ? dacă nu dai link de la el, nic i aici nici prin PM...http://www.girlshare.ro/3489029270.1cine vreaNu merge link-ul.
H o f f n e r Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 La ce ai mai postat acest mod aiurea ? dacă nu dai link de la el, nic i aici nici prin PM... L-am posta ca sa mori tu de ciuda, daca vezi ca nu raspund la PM dc mai dai?
x_Daniel Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 L-am posta ca sa mori tu de ciuda, daca vezi ca nu raspund la PM dc mai dai?Vreau și eu modul, atât :(
H o f f n e r Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 Vreau și eu modul, atât :( Nu ma mai tot dispera atat, am zeci de PM-uri, asteapta ca nu mereu sunt pe PC.
King.William Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Nu ma mai tot dispera atat, am zeci de PM-uri, asteapta ca nu mereu sunt pe PC. Nu te panica. eu am 3 saptamani de cand astept acel mod prin pm... =)) laso balta esti de o seriositate de lasi de dorit.
x_Daniel Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Nu ma mai tot dispera atat, am zeci de PM-uri, asteapta ca nu mereu sunt pe PC.Băga link aici dacă ai 10 de PM-uri doamne.
Bii Andreea Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 A mai fost postat mai demult! ;) Tot ce ai facut a fost sa il readuci la "viata", e un lucru bun, deoarece topicul acela creca a fost uitat de lume, felicitari! :)
H o f f n e r Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 A mai fost postat mai demult! ;) Tot ce ai facut a fost sa il readuci la "viata", e un lucru bun, deoarece topicul acela creca a fost uitat de lume, felicitari! :) Mersi, prietena lu' Prasacel :D
x_Daniel Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Mersi, prietena lu' Prasacel :D A mai fost postat mai demult! ;) Tot ce ai facut a fost sa il readuci la "viata", e un lucru bun, deoarece topicul acela creca a fost uitat de lume, felicitari! :) As vrea si eu modul, as vrea link ca sa-l descarc.
4NDY3 Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Salut! Acesta este un mod foarte special. Puteti vedea in video ce face. Vizionare placuta! 720p HD. https://www.youtube.com/watch?v=4dt0CG6onpQ&feature=youtu.be Daca v-a placut nu uitati de Daca e ilegal astept un admin sa lasa un reply aici. Va multumesc pentru vizionare :D Pune download.
H o f f n e r Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 As vrea si eu modul, as vrea link ca sa-l descarc. Esti prea ratat si enervant, de aceea la level 18 esti civil, nu ti-l dau nici daca te sinucizi.
H o f f n e r Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 Arata mult mai tare, gg pt efort. mz
Recommended Posts