EddyMIBR Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 1.The Walking dead 2.Prison Break 3.Breaking Bad 4.American horror story Quote
IoanPnn Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 1. Breaking Bad 2. Lucifer 3.Prison Break 4.Supernatural Toate sunt geniale, le-am vazut pe toate numai ca Lucifer e nou si sunt la zi cu el :D Quote
Benedict Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Arrow, Breaking Bad, Prison Break, Supernatural Quote
Mitzu Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Eu urmaresc serialul The Walking Dead :p mi se pare interesant si chiar 'te prinde'. Quote
Radu Eduard Gabriel Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Prison Break-Foarte tare serialul, cu exceptia finalului trist. Quote
LimiTLesS[.] Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Z Nation pentru ca este plin cu actine contra zombie. Quote
Baxter Tbx Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 BAHAR - Viata Furata. Ma uit impreuna cu iubita mea. Quote
peterseN Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 the vampire diares fear the walking dead the walking dead z nation game of thrones Quote
thugger Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 American Crime Story Shadowhunters Angel from Hell Billions The Magicians Agent X Quantico The Player Limitless Narcos Lucifer Ballers Daredevil Power Teen Wolf Supernatural Suits The Blacklist Game of Thrones Lie to Me Hawaii Five-0 Scorpion 1 Quote
N E X U S Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 American Crime Story Shadowhunters Angel from Hell Billions The Magicians Agent X Quantico The Player Limitless Narcos Lucifer Ballers Daredevil Power Teen Wolf Supernatural Suits The Blacklist Game of Thrones Lie to Me Hawaii Five-0 Scorpion Şi 11.22.63 Quote
BogdanbGdRomania1 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Am urmarit 'Umbre', serial romanesc foarte bun. Quote
Kendrick Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Limitless, The Blacklist, Lucifer, Supernatural, Billions şi Lucifer. Quote
Cain Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Dacă toată lumea spune ce seriale urmăreşte, de ce să nu spun şi eu? Supernatural->>Un serial genial pot spune, la început chiar a fost "epic" până la sezoanele 5-6, acuma a devenit telenovelă, dar nu-i băi e frumos rău. (RECOMAND) Game of Thrones->>Un serial decent, este destul de ok, nu l-am urmărit tot pentru că pe la jumate am început să mă plictisesc de el. (MEH) Doctor Who->>Este un serial vechi, foarte vechi(Primele episoade au apărut dacă nu mă înşel prin 1960 şi ceva), celor ce le plac serialele cu mersul în timp şi alte chestii (RECOMAND) House of Cards->>Este un serial bun, care se bazează în mare parte pe politică şi controlul lumii, celor care le plac chestiile de genu (RECOMAND), am văzut şi eu ceva din el şi mi-a plăcut, un serial ok, care merită să fie vizionat. Seriale mai vechi: Dexter->>Dexter este un serial care chiar merita sa fie urmarit, este despre criminalitate, si chiar personajul principal(Dexter) este un criminal in serie, nu zic mai multe nu vreau sa dau spoiler, este un serial genial (RECOMAND) Anime: One Punch Man->>Este un anime foarte "caterina", amuzant rau si are si scene da bataie, chiar merita urmarit (RECOMAND) Naruto Shippuden->>Este un anime ok, multa actiune ceva comedie, dar problema este ca baga prea multe amintirii, este ok de urmarit (RECOMAND) Gintama->>Un anime de comedie, foarte multa "caterinca" si aici, exista si cateva montaje de bataie, dar multa "caterinca". (RECOMAND) Fairy Tail->>Un anime tot gen "Naruto", este cu bataii si alte chestii, este genial si eu il (RECOMAND) Am urmarit mai multe seriale si anime-uri dar n-am stat sa le enumar pe toate aici, poate pe viitor o sa mai fac ceva de genu' , chiar daca nimeni cred ca nu o sa citeasca asta nu-i bai, eu mi-am spus parerea, salut. Quote
Fane Capota Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) Supernatural Teen Wolf SmallVille The Vampire Diaries The Walking Dead Arrow The Flash Constantine The 100 Shadowhunters Prison Break The Originals Legends of Tomorrow asta e nou Lucifer e tot nou Breaking Bad Game of Thrones Edited March 4, 2016 by DawkerA Quote
playboi Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 The walking dead si Lie to me, sunt foarte interesante. Merita vizionate. Quote
Recommended Posts