Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

American Crime Story

Shadowhunters

Angel from Hell

Billions

The Magicians

Agent X

Quantico

The Player

Limitless

Narcos

Lucifer

Ballers

Daredevil

Power

Teen Wolf

Supernatural

Suits

The Blacklist

Game of Thrones

Lie to Me

Hawaii Five-0

Scorpion

• Upvote 1
Posted

American Crime Story
Shadowhunters
Angel from Hell
Billions
The Magicians
Agent X
Quantico
The Player
Limitless
Narcos
Lucifer
Ballers
Daredevil
Power
Teen Wolf
Supernatural
Suits
The Blacklist
Game of Thrones
Lie to Me
Hawaii Five-0
Scorpion

Şi 11.22.63

Posted

Dacă toată lumea spune ce seriale urmăreşte, de ce să nu spun şi eu?

Supernatural->>Un serial genial pot spune, la început chiar a fost "epic" până la sezoanele 5-6, acuma a devenit telenovelă, dar nu-i băi e frumos rău. (RECOMAND)

Game of Thrones->>Un serial decent, este destul de ok, nu l-am urmărit tot pentru că pe la jumate am început să mă plictisesc de el. (MEH)

Doctor Who->>Este un serial vechi, foarte vechi(Primele episoade au apărut dacă nu mă înşel prin 1960 şi ceva), celor ce le plac serialele cu mersul în timp şi alte chestii (RECOMAND)

House of Cards->>Este un serial bun, care se bazează în mare parte pe politică şi controlul lumii, celor care le plac chestiile de genu (RECOMAND), am văzut şi eu ceva din el şi                                    mi-a plăcut, un serial ok, care merită să fie vizionat.

Seriale mai vechi:
Dexter->>Dexter este un serial care chiar merita sa fie urmarit, este despre criminalitate, si chiar personajul principal(Dexter) este un criminal in serie, nu zic mai multe nu vreau sa                  dau spoiler, este un serial genial (RECOMAND)
Anime:
One Punch Man->>Este un anime foarte "caterina", amuzant rau si are si scene da bataie, chiar merita urmarit (RECOMAND)
Naruto Shippuden->>Este un anime ok, multa actiune ceva comedie, dar problema este ca baga prea multe amintirii, este ok de urmarit (RECOMAND)
Gintama->>Un anime de comedie, foarte multa "caterinca" si aici, exista si cateva montaje de bataie, dar multa "caterinca". (RECOMAND)
Fairy Tail->>Un anime tot gen "Naruto", este cu bataii si alte chestii, este genial si eu il (RECOMAND)

Am urmarit mai multe seriale si anime-uri dar n-am stat sa le enumar pe toate aici, poate pe viitor o sa mai fac ceva de genu' , chiar daca nimeni cred ca nu o sa citeasca asta nu-i bai, eu mi-am spus parerea, salut.
Posted (edited)

Supernatural

Teen Wolf

SmallVille

The Vampire Diaries

The Walking Dead

Arrow

The Flash

Constantine

The 100

Shadowhunters

Prison Break