SHTORY Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Nu mai vizionez nici unserial dar cele mai tari au fost Brrakout Kimg, Alcatraz si Prison Break. Quote
Neverr Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Mesaje De Dincolo-Cel mai tare serial posibil :X:X:X Quote
Geamby Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Fast And Furous- este un serial super si plin de scene cu un punct culminant. Quote
valentin123 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Eu m-am uitat in trecut la ''Chuck''. Acum am incept sa ma uit la ''Knight Rider''. Quote
Guest Vertex Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Ultimul serial vazut este Spartacus Blood and Sand.Serialul este super,multa actiune si realistica. Quote
bambache Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Arrow , imi place foarte mult povestea . Recomand tuturor . :wub: Quote
MiKyy. Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 (edited) In prezent: The Vampire Diaries Gossip Girl Doctor Who Edited July 21, 2013 by Drayke. Quote
Tuckle Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Dexter - interesanta psihologia caracterului, personajului si aceste reguli pe care le urmeaza si in care crede foarte mult atunci cand omoara oameni. Merlin - este foarte interesant, bine creat, efecte speciala geniale. Spartacus - Pur si simplu genial. Cu lupte dure intre razboinici,dar si o poveste de dragoste si multe altele, genial. Suits - extrem de bun, interesant, frumos si foarte bine creat. Trebuie sa te uiti ca sa intelegi despre ce o vorba, te invata o noua filozofie in viata. Lie to me - ai de invatat atat de multe din acest serial genial privind psihologia oamenilor in general si cum ii poti "citi". ...mai sunt si altele logic, dar nu imi pot aminti acum... Quote
AndrewShine Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 HouseMD, Dexter şi multe altele, nu stau să le enumăr aici :D. Quote
SplendidModric Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Va recomand Homeland, Breaking bad, White collar, Suits, Arrow, The last resort, Under the dome, Prison Break, Dexter ! Quote
HighQuality Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) Game Of Thrones Doctor Who Arrow Human Target Vampire Diaries Two and a half man Breaking Bad Dexter Prison Break Las Fierbinti Home alone Paranormal activity The Hangover Project X Merlin The Walking Dead Dr.House Edit : Font + Culoare Edited August 5, 2013 by Ashe Quote
Hops1n Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Sincer nu urmaresc nici un serial momentan. Acum urmaresc multi gameri si vlogeri pe youtube. Quote
Recommended Posts