Cristicaua Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Las Fierbinti Spitalul de dementa Spartacus si astept sa inceapa din nou Pariu cu viata :D Quote
Raekwon Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 (edited) HouseMD - terminat - 'Everybody lies' - cel mai tare ! Game of Thrones - 1 aprilie sezonu 3 :x LOST - terminat - extraordinar , sfarsit dezamagitor Arrow - destul de interesant , up :-bd Edited March 7, 2013 by Raekwon Quote
xAlecs Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 The mentalist DEXTER Spartacus Sands&Blood EL BARCO (Doar spaniol) Quote
Jonny Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 -Fringe -Dexter (vreo 4 sezoane si am renuntat) -The Mentalist -Arrow -Chuck -Elementary -Lie to me Quote
Gabiste1nN Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 The Vampire Diaries Arrow LOST Supernatural Teen wolf Heroes Merlin Belea serialele Quote
Cosma Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 The Wlaking Dead = e prea calumea, si e putin horror Quote
SucAAr Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Arrow - pentru ca pot Gossip Girl - Supernatural - Smallville - Spartacus - Lie to me - True blood - Blue mountain state - ca ma cac pe mine de ras la fiecare episod ! The mentalist - The vampire diaries - Chuck - Stargate - The walking dead - Revolution - NARUTO - PENTRU CA E BESTIAL :X =))))) Teen wolf - Beauty and the beast - Prison break - Dexter - Heroes - Pentru ca mereu mi-am dorit sa fiu un super erou :x Alcatraz - ..din pacate a fost doar un sezon Pacific -cu razboi doar cateva episoade parca sunt Sherlock Homles - cateva episoade bestiale --------- Hai Noroc ! Fringe - Merlin - Uitasem de ele :)) ...si probabil ca mai sunt dar nu imi aduc aminte momentan.. Quote
Redpill Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 The Grimm - Actiune,horro,aventura , Merita vizionat The Vampire Diaries - Contine toate genurile (Actiune,Horror,Aventura,Drama etc.) L-am terminat merita vizionat Dexter - Un serial foare tare ,! Merita vizionat . Quote
benzodiazephine Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Prison break.- Cel mai tare serial ! Quote
TrollzorFTW Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Blue Mountain State,How I Met Your Mother, Big Bang Theory, Supernatural,Suits,South Park. Cu toate la zi, sau le-am terminat daca nu se mai difuzeaza in continuare Quote
Andrew Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Acum urmaresc doar: House Prison break Supernatural The walking dead How I met your mother ^ in lista asta nu-s incluse cele pe care le-am terminat sau nu le mai urmaresc din diverse motive (plictisitoare sau aiurea - gen arrow, grimm) Quote
akka Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Supernatural - era genial in primele sezoane. Lost - O poveste de nota 10 si personaje care stiu sa-si joace rolul. Prison Break - Te tine in suspans si astept cu nerabdare sa vezi urmatorul episod. Entourage - Este foarte fun si trece timpul prea repede uitandu-te la el. The Vampire Diaries - Imi place dar nu stiu de ce. Californication - Cel mai fun serial ever. Suits - Este o drama de nota 10. Arrow - Actiune si mult suspans. The Mentalist - Actorul principal face tot serialul. White Collar - Te atasezi foarte repede de acest serial, are o poveste foarte coplesitoare. Dexter - Felul in care isi gandeste fiecare miscare te face sa te uiti din ce in ce mai mult. Friends With Benefits - A fost cel mai tare, pacat ca are doar 1 sezon. Jericho - O intamplare de nota 10. Hell On Wheels - Imi plac filmele vechi cu Cowboy si sclavi etc. TrueBlood - Foarte interesant. Quote
PANDA! Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 How I met your mother - Barney Stinson e genial :)) , serialul asta e LEGEND.....wait for it.....DARY The Big Bang Theory - sunt doar la inceput , nu am multe de spus despre el The walking dead - e super genial , nu ii trebe o poveste cum s-a raspandit virusul etc...mi se pare mai important sa arate supravietuirea de pe o zi pe alta :) asta il recomand cu placere tuturor :D South Park - e foarte amuzant deoarece e animat :)) Quote
Tby Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 The Vampire Diaries Prison Break - un serial de nota 10, in care este actiune de la primu ep pana la ultimul Merlin Quote
AirSurfer Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 -Spre "rusinea" mea urmaresc "Inima de Tigan" Si il urmaream si atunci cand a fost difuzat prima oara =)) -Iubiri Secrete -South Park -Robotzii :D Quote
AlexJones Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Supernatural - Imi plac serialele de groaza ,si povestea The mentalist ( Vil recomand ) - iubesc acest serial Quote
edi0010 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Supernatural. Cel mai bun film horror pe care l-am vazut Fringe. Ciudatenii faine. Prison Break. Actiune, o poveste interesanta. Sanctuary. Ceva de genul Fringe. Noi stim mai multe despre tine decat tu insuti Quote
Ted Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 (edited) Prison Break & Supernatural & Arrow & The Vampire Diaries & Dexter & Merlin & House M.D. EDIT : Era să uit de Cult :> Genial serialul , deşi are doar 5 episoade , e promiţător , mai ales că joacă si T-Bag din prison break şi Alaric din TVD :) Recomand. Edited March 28, 2013 by Ted Quote
Vincent.Corleone Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 (edited) Urmaresc sau mai bine zis am urmarit Prison breake,iar acuma Vampire Diaries,The walking dead,Transporter,Supernatural.... Edited March 28, 2013 by Vincent.Corleone Quote
zBubbleZ Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Am urmarit Chuck,imi placea ca era cu spioni. Quote
KaMMeR Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Dr.House-Pentru ca imi place umorul lui. Chuck-Cel mai tare serial cu spioni. Dr.Who-Imi plac si serialele SF. Knight Rider-Nu stiu de ce imi place. Dexter-Pentru ca vreau sa devin un killer sadic. Quote
Recommended Posts