Jump to content

Recommended Posts

Posted

Terminate: Prison Break, White Collar, Breaking Bad, Person of Interest.

La zi: Suits, Supernatural, Lucifer, Mr. Robot.

Începute: The Mentalist, Two and Half men

Posted

Terminate: Prison Break, White Collar, Breaking Bad, Person of Interest.

La zi: Suits, Supernatural, Lucifer, Mr. Robot.

Începute: The Mentalist, Two and Half men

si eu, suntem fratzi de seriale 

Posted

The originals, Lucifer, The Flash, Teen Wolf si anime-ul meu favorit, Dragon Ball ( z, gt, kai, super ).

Posted

Narcos - Mereu mi-a placut povestea vietii lui Pablo Escobar, serialul este asemanator cu actiunea vietii lui, deci recomand.

Prison Break - Mi-a placut pentru ca are actiune multa, regie perfecte, actori buni.

Z-Nation - Un fel de 'The Walking Dead' doar ca mai bun din punctul meu de vedere, are actiune in fiecare episod.

Posted

Narcos - Mereu mi-a placut povestea vietii lui Pablo Escobar, serialul este asemanator cu actiunea vietii lui, deci recomand.

Prison Break - Mi-a placut pentru ca are actiune multa, regie perfecte, actori buni.

Z-Nation - Un fel de 'The Walking Dead' doar ca mai bun din punctul meu de vedere, are actiune in fiecare episod.

Si eu urmaresc Z nation.

Posted

Stranger Things - done

House of Cards - ongoing

Doctor Who - o sa ma uit

Narcos - trebuie terminat

care mai are netflix il rog sa-mi zica niste seriale bune ce pot fi gasite acolo

Posted

Am terminat mai mult seriale precum: Narcos, Prison Break, Breaking Bad, Band of Brothers, si inca cateva dar nu imi mai aduc aminte. Acum ma uit la Boardwalk Empire.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Am urmărit destul de multe seriale până acum, însă printre cele mai recente și cele mai îndrăgite se numără:

• Game Of Thrones
  • Arrow
  • The Flash
  • Supernatural
  • Teen Wolf
  • Riverdale
  • 13 reasons why
  • Legends of Tomorrow
  • Supergirl

Motivul pentru care le-am urmărit și încă le voi urmări în continuare (dacă vor mai apărea episoade noi) este faptul că fiecare din ele au reușit să îmi atragă atenția prin scenariul și actorii lor.

Posted (edited)

Am urmarit:

Prison Break (G E N I A L :3)

Breaking Bad (Nu e genul meu de serial dar a fost frumos)

Arrow (Doar cateva episoade)

S.H.I.E.L.D(Doar cateva episoade)

Urmaresc in prezent:

Mr.Robot (Exact cum imi place mie, dar nu e mai genial ca Prison Break)

Narcos (Deabia am inceput)

Edited by R.A.Z.V.A.N R
Posted

Urmaresc The Walking Dead (recomand celor ce vor sa vada gen apocalipsa zombie),Agents Of Shield(recomand celor care le place marvel si eroii din marvel ps: apare si ghost rideri in acest serial) si Sons Of Anarchy care il urmaresc de curand( recomand celor care vor un serial bazat pe respect,fratie,caterinca).