Valeria Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Peaky Blinders Queen of the south Black list Elite Dynasty Lucifer  Quote
SoMuchGREEN Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Bojack Horseman cel mai bun serial pe care l-am vazut in ultimul timp Quote
EDW1N Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 Momentan The Wire, serial polițist despre droguri în New York. Quote
Ada_ Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Urmaresc Peaky Blinders-recomand și Sex Education și Elite. Quote
Wana Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Umăresc Peaky Blinders și You - recomand pe lângă acestea Grey's Anatomy. Quote
CristiaN47 Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Daredevil Jessica Jones Luke Cage The Punisher Iron Fist The Defenders The Boys The Gifted Arrow The Flash DCÂ Legends of Tomorrow Stranger Things The Last Man on Earth Banshee Lucifer Peaky Blinders Narcos Prison Break Game of Thrones Chernobyl La casa de papel Oz Vikings Sex Education Bodyguard Dark The Last Dance Breaking bad The Umbrella Academy Verde - Bun /Â Foarte bun. Galben - Ok. Rosu - Naspa. Quote
dragos10977 Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Umbre - intriga si suspans cu amuzament. Lupin - neprevazutul si dexteritate multa. Quote
TimisoreanaLa2.5 Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 La momentul actual, urmaresc serialul "Umbre", serial romanesc exceptional, ce imi inspira putin din Breaking Bad, cu Serban Pavlu ca protagonist. Acest serial arata ca cinematografia romaneasca are un mare potential. Il recomand cu caldura tuturor iubitorilor de seriale de tip thriller, actiune, crime. Quote
KiNGMiHAYY Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 (edited) Salut, azi vin cu un top 5 al celor mai bune seriale vazute de pana acum, si am o experienta vasta in seriale, am vazut mai mult de 50 dar astea m-au remarcat. 1º Serial este Breaking Bad, este pe primul loc deoarece are o istorie / poveste bine dezvoltata si pusa bine la punct, intr-o lume a drogurilor si al "mafiilor". 2º Serial este Game of Throns, este ce-a mai buna novela fantastica care sa creat pana acum, actiunea petrecanduse intr-o lume nebuna. Odata inceput nu te poti lasa de el. 3º Serial este The Walking Dead, dupa parerea mea este cel mai bun serial zombii vazut, pentru celor ce le plac serialele cu zombii, recomand 100%, plin de actiune si emotionant. 4º Serial este Peaky Blinders, la fel un serial foarte bun, este plin de actiune intr-o lume a mafiilor care se lupta intre ele. 5º Serial este La casa de Papel, un serial care personal ma uimit planul de a cucerii o banca, bine pus la punct, merita 100% vazut.  Sper ca v-am ajutat,daca da, nu uitati sa lasati un +rep,  daca mai vrei seriale / anime, puteti sa imi da-ti un pm in privat sau un follow pe instagram: @miki.cret. Edited March 1, 2021 by KiNGMiHAYY Quote
Zavii Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Am văzut pana acum astea: -Prison Break -Banshee -Teen wolf -The 100 -The walking dead -Vikings -Sons of Anarchy  Quote
AIexandra. Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Seriale: Vikingii, The Last Kingdom, The Witcher, The Originals, The Blacklist, Riverdale. Quote
TaviXZarraX Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 On 6/5/2019 at 4:33 PM, TaviXZarraX said: 1. Blacklist, cred ca este singurul serial care m-a emotionat atat de tare, il recomand 10/10 2. The 100 3. 13 Reasons why 4. Vikings 5. Lunetistul, am vazut doar cateva episoade si mi se pare misto 6. Dexter 10/10 7. Riverdale 9/10 Quote
Nesterloy Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 Sa vina acuma "La casa de Papel" ca nu mai am rabdare Quote
Recommended Posts